مقایسه آخال تکه های اهدایی به روسای جمهوری سابق ایران

دوستان عزیز،با توجه به اینکه چند سال قبل سیلمی هایی به آقایان رفسنجانی و خاتمی اهدا گردیده،و از بعضی تعدادی کره،از بعضی فقط اسمی باقی مونده از چند وقت قبل به این فکر افتادم که یه مقایسه ای بین این اسبا صورت بگیره ولی هرچی تو انجمن گشتم موضوع مرتبطی پیدا نکردم،پس گفتم تاپیک بذارم تا اهل فن هم نظر بدند تا به یک نتیجه خوب برسیم...
سیلمی هایی که من اطلاع دارم اینا هستن:طلاقوش/قره قوش/شمشیر/مهلم

اونایی که من میدونستم اینا بودند حالا اگه بازم هست زحمتش با دوستان مطلع،از شمشیر و مهلم عکس دارم میذارم اگه از اونیکی ها هم عکسی دارید بذارید...
جناب کولاک،جناب هوشمند،امیدخان،امیرحسین خان و دوستای عزیز انجمن بسم اله:

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
یعنی از طلاقوش عکسی نیست؟کشش چطور بوده؟آزاد بوده یا روابطی؟میدونید کی مرده؟
متعلق به یاسر رفسنجانی
من دیدمش ولی عکس ندارم
کردان بود مدت کوتاهی.
کشش نه ازاد بود نه روابطی 3 تا مادیون یواشکی کشش شد که به محض اطلاع برای همیشه از کردان بردنش. قد 163-162 و بسیار زیبا و قوی رنگ سمند یال و دم مشکی.
7 ساله مرده

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
البته منظور من از 3 مادیان ترکمن بود

و گرنه دوخون هم بعد ازش کشش شد. و تو فرمان ارا بودن

شاید کششهای بعدی تهران بودن
یه مدت باشگاه حبیبی کردان و بعد بنانیه هم بود

3تا مادیون ترکمن چی بودند؟
یکیش که کنتس بود....2تای دیگه چی؟؟؟

یه مادیون هم هست همدان نمیدونم خالص یا نه...
ولی مالک قبلیش فرمان آرا بوده.

hooshmand

Member
سلام
اگر از اعضا انجمن كسي در باشگاه فرمان ارا اسب دارند مي تواند بهترين اطلاعات را از مديريت و مالكين و مربي هاي قديمي باشگاه فرمان ارا كسب كنند و بگذارن روي سايت چون :
سال 1381با دوست عزيزم جناب استاد مهدي جمشيد خاني رفته بوديم به دبي براي شركت در نمايشگاه international horse exabition در انجا جناب اقاي فرمان ارا در نمايشگاه اسب در قسمت غرفه هاي ايراني ايران يك غرفه داشتند و مكرر روي اسب تركمن با ايشان بحث داشتم و شخص ايشان از سيلمي طلاقوش وقابليتهاي اين اسب مطالبي را عنوان كردند و از جمله از چند كره توليدي از طلاقوش كه در باشگاه فرمان ارا بدنيا امده بودندو خصوصيات بدني و رنگ سمند طلاقوش را هم بروز داده بودند فرمايشات زيادي را مطرح نمودند البته فكر مي كنم بيشتر توليدات در ان باشگاه بايد دو خون باشند تا خالص تركمن ...؟؟ ....................پس يك منبع خوب اطلاعات در مورد طلاقوش رفسنجاني ميتونه مديران باشگاه فرمان ارا .... مالكين اسبها .... و مربي هاي قديمي ان باشگاه باشند.............

بالا