♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
پاسخ : نخستین جشنواره استانی زیبایی سیلمی های خالص ایرانی
لطفا هرکدام ازاسبهارادرتاپیک جداگانه معرفی کنید
لطفا هرکدام ازاسبهارادرتاپیک جداگانه معرفی کنید
هر دو اسب قبلا معرفی شدند.ایمان شیربندی گفت:لطفا هرکدام ازاسبهارادرتاپیک جداگانه معرفی کنید
خب دیگه!درسته خودم نتونستم بیام ولی همیشه کسی هست که خبرا رو به آدم برسونه!!اسب اصیل گفت:محمد رضا از من شنید تو از کی شنیدی ؟
بله در گروه آخر توحید و تاراج مقام آوردند هر دو از شوشتر عزیز!
اون هم چشم.
كدام ديوان ؟ معرفي شده ؟اسب اصیل گفت:اسبهای کورسی هم در این گروه شرکت کرده بودند . از جمله : زکریا و دیوان
اکثرا اسبهای خوزستان بودند. اما از جاهای دیگه هم چند تایی بود که مقام نیاوردند.ایمان شیربندی گفت:منظوراز"نخستین جشنواره استانی"یعنی چه ؟
یعنی فقط اسبهای استان موردنظرمیتونستندشرکت کنند ؟
امید زمانی گفت:كدام ديوان ؟ معرفي شده ؟
مالکینش مطلع بودندایمان شیربندی گفت:کاش زودتراعلام میکردید که "پاسارگاد"رومیاوردیم
narges گفت:سپاس اسب اصیل عزیز
دماوند ماشالله چقدر خوش استیل ه و به اصطلاح خودم خوش تراش و زیباست شما که میگید کهکشان از اینها زیبا تره پس واقعا دیدنیه خدا برا مالکش حفظ کنه .
راستی این گروه اول که هر سه کره های کهکشان هستن
بله. حدود 100 تا عکس گرفتم مجموعا♘ امیرحسین ♞ گفت:سهراب عکس از همه گرفتی؟
علت انصراف چی بود؟!اسب اصیل گفت:درسته 43 اسب ثبت نام کردند ( البته چند تایی هم فکر میکنم انصراف دادند! )
اها عذر میخوام من اشتباه متوجه شده بودم در هر صورت هر سه زیبا بودند یه چیزی میگم نخندید اما دماوند انقدر زیبا و خوش استیل ه که تا دیدمش من و یاد دختر شایسته سال گذشته امریکا انداختاسب اصیل گفت:خواهش میکنم.قابلی نداشت.
من نگفتم کهکشان زیباتره. گفتم چون هر سه مقام کره های کهکشان بودند و هدف مسابقه هم معرفی برترین سیلمی ها بود، میشد گفت کهکشان برنده ی این گروه بود.
مالکینش مطلع بودند ونیاوردند ؟؟؟؟؟؟اسب اصیل گفت:مالکینش مطلع بودند