سلام ببخشید همین یه عکس رو داشتم
علی خجسته بهزادی Member 2012 , December 27 #3 سیروان گفت: عرب کلیک کنید تا باز شود... کاربر سیروان مطمئی عربه میدونی اطلاع از این اسب داری؟؟؟؟:smilingsmiley:
سیروان گفت: عرب کلیک کنید تا باز شود... کاربر سیروان مطمئی عربه میدونی اطلاع از این اسب داری؟؟؟؟:smilingsmiley:
arvingolshani New member 2012 , December 27 #4 ali jan manam fekr mikonam ke arabe chon too bashgah hame migan arabe
علی خجسته بهزادی Member 2012 , December 27 #5 میخوره فکر کردم اطلاع دارم هر عربی عرب نیست بازم پدر مادر میشه بگی دره شور هم هست...
aman_tsr Member 2013 , January 2 #8 من هم با نظر جناب بهزادی موافقم از لحاظ تیپ به درهشور خیلی نزدیکه دره شوریهایی مثل طاووس یا سالار و ... جناب قاسمی شما بفرمائید
من هم با نظر جناب بهزادی موافقم از لحاظ تیپ به درهشور خیلی نزدیکه دره شوریهایی مثل طاووس یا سالار و ... جناب قاسمی شما بفرمائید
H hashemlo Member 2013 , January 2 #9 آروين جان پرنس دو خون بود نه عرب بود نه كرد .خاتون را نميشناسم پس با اين حساب اسب شما هم در رده دو خونها قرار ميگيره
آروين جان پرنس دو خون بود نه عرب بود نه كرد .خاتون را نميشناسم پس با اين حساب اسب شما هم در رده دو خونها قرار ميگيره
H hashemlo Member 2013 , January 2 #11 پرنس اسب آقا شاهين (سنندج) بايد باشه بسيار سرو دم گير و قد بلند بود و طبق شنيده هاي ما كرد خالص نبود البته شنيديم
پرنس اسب آقا شاهين (سنندج) بايد باشه بسيار سرو دم گير و قد بلند بود و طبق شنيده هاي ما كرد خالص نبود البته شنيديم