هم فکری

ناشناس

Active member
شما بودید با این شخص چه کاری میکردید

این معزل ممکنه داخل تمام باشگاههای کشور باشد/ همیشه شخص یا اشخاصی داخل باشگاه ها هستند که کار خبر رسانی رو انجام میدن
خبر رسانی( مثلا شخصی دارد با اسب کار میکنه یک باره میبینه که صاحب اسب با چشمهای خواب الودمیاد باشگاه و میگه با اسب من چیکار میکردی چرا فلان ابزار رو زدی . خوب اینجا مشخص میشه که یک نفر در کمین بچه های سوار کار و مربی ها نشسته تا زود به صاحب اسبها خبر رسانی کنه اون هم نه از روی دلسوزی بلکه از روی دشمنی و اینکه اسب رو از اون سوار کار بگیرن /

یا اینکه میره پیش صاحب و مدیر باشگاه زیر اب بچه های سوار کار رو میزنه /
یه روز دیگه زیر اب کارگر رو میزنه
و خلاصه کارش شده این که بچه هارو با خبر رسانی به جون هم بندازه

حالا شما اگر داخل همچین باشگاهی بودین و با همچین موردی روبه رو میشدین چه عکس العملی نشون میدادید

این معزل ممکنه داخل تمام باشگاههای کشور باشد/ همیشه شخص یا اشخاصی داخل باشگاه ها هستند که کار خبر رسانی رو انجام میدن
خبر رسانی( مثلا شخصی دارد با اسب کار میکنه یک باره میبینه که صاحب اسب با چشمهای خواب الودمیاد باشگاه و میگه با اسب من چیکار میکردی چرا فلان ابزار رو زدی . خوب اینجا مشخص میشه که یک نفر در کمین بچه های سوار کار و مربی ها نشسته تا زود به صاحب اسبها خبر رسانی کنه اون هم نه از روی دلسوزی بلکه از روی دشمنی و اینکه اسب رو از اون سوار کار بگیرن /

یا اینکه میره پیش صاحب و مدیر باشگاه زیر اب بچه های سوار کار رو میزنه /
یه روز دیگه زیر اب کارگر رو میزنه
و خلاصه کارش شده این که بچه هارو با خبر رسانی به جون هم بندازه

حالا شما اگر داخل همچین باشگاهی بودین و با همچین موردی روبه رو میشدین چه عکس العملی نشون میدادید

راه های زیادی وجود داره،، ۱ ‌روش متقابل: دقیقا همون کاری که می‌کنه با همون مهارت شما هم انجام بدید. ۲ روس مستقیم: با حالت جدیت و عصبانیت بهش کارش رو گوشزد کنی‌ و یه اخطار جدی بهش بدی ۳ روش زور :در صورتی که ۲ روش اول جواب نداد کاربرد دارد و بستگی به نفوذ و قدرت شما دارد.
انتخاب با شماست...

ناشناس

Active member
راه های زیادی وجود داره،، ۱ ‌روش متقابل: دقیقا همون کاری که می‌کنه با همون مهارت شما هم انجام بدید. ۲ روس مستقیم: با حالت جدیت و عصبانیت بهش کارش رو گوشزد کنی‌ و یه اخطار جدی بهش بدی ۳ روش زور :در صورتی که ۲ روش اول جواب نداد کاربرد دارد و بستگی به نفوذ و قدرت شما دارد.
انتخاب با شماست...

این راه حل ها امتحان شده و جواب هم نداده

mahsima

Member
با صاحب باشگاه و دیگر اعضای باشگاه صحبت کنید اگر همه همدل بودید بهش گوشزد بدید .اگر همه این کارو کنن شاید جواب بده...

ناشناس

Active member
با صاحب باشگاه و دیگر اعضای باشگاه صحبت کنید اگر همه همدل بودید بهش گوشزد بدید .اگر همه این کارو کنن شاید جواب بده...

این هم جواب نداده حتی رو در رو هم بهش گفتیم باز هم نتیجه نداده /جالب اینجا هست که اینهایی که این کار رو میکنن از قدیمیهای سواری هستن و خودشون هم خیلی با شخصیت و متین میدونن /اما مداااااااااااااااااام در حال ..................هستند

sohrab

Active member

من بودم جوری از اسبها و وسایل استفاده میکردم که هر لحظه مالک اسب یا مربی یا صاحب باشگاه سر رسید، نگران چیزی نباشم!

چه باب خوبی بازکردید.
چرا بایداززیرآب زدن بترسید؟
چرابایدگوشهایی برای شنیدن....وجودداشته باشد.
چرابایدزمینه ای برای پچ پچ ویااعتراض به وجودآید.

آیاباحل کردن مشکل آن فرد,مشکل برطرف خواهدشد.
فکرنمی کنیدکه محیط وازجمله حساسیت واطلاعات افراد,باعث به وجودآمدن این اخلاق میگردد.:confused:

ناشناس

Active member
من بودم جوری از اسبها و وسایل استفاده میکردم که هر لحظه مالک اسب یا مربی یا صاحب باشگاه سر رسید، نگران چیزی نباشم!

خوب ماهم طوری کار میکنیم که نگرانی برای هیچ کس به وجود نیاد . موضوع اینجا هست که این اشخاص زمانی که سر صحبت رو با صاحب اسب باز میکنند راست و دروغ رو با هم میگن /اسب داخل باکس بیرون نیمده صاحب اسب زنگ میزنه میگه کمر اسبم درد میکنه سوارش نشو میگیم شما که 1هفته هست باشگاه نیمدی اسب هم کار خاصی با هاش نشده / دکتر هم دیروز اسب رو دیده طوریش نیست حالا شما از کجا میگی که کمر اسب درد میکنه / کی بهت گفته ؟:confused::mad:

مثلا این 1 نمونه از کار هاشون هست

ناشناس

Active member
چه باب خوبی بازکردید.
چرا بایداززیرآب زدن بترسید؟
چرابایدگوشهایی برای شنیدن....وجودداشته باشد.
چرابایدزمینه ای برای پچ پچ ویااعتراض به وجودآید.

آیاباحل کردن مشکل آن فرد,مشکل برطرف خواهدشد.
فکرنمی کنیدکه محیط وازجمله حساسیت واطلاعات افراد,باعث به وجودآمدن این اخلاق میگردد.:confused:

دقیقا چون صاحب اسبها اطلاعات کافی ندارند از اسب به همین علت همه حرفی را در مورد اسب بدون چون و چرا قبول میکنند/

این اشخاص دنبال هدف خاصی هستند که این کار رو انجام میدهند.

من فکرمیکنم اگرشماکارت روبلدباشی نباید سطح کارت رو تامرحله ای که عنوان می کنی پایین بیاری. به نظرمن اگر اینجا موفق نباشی به شرطی که کارت روبلدباشی,مشکلی پیش نمیاد.
همیشه باکسی کارکن که کارتروقبول داره,شماانتخاب کن به جای اینکه به مالک اسب پیشنهادکنی وبرای رسیدن به اون مرحله فقط کاروتمرین وکار...

سومین پیشنهادم اینه که برای رسیدن به یک نقطه,یک مسیر وجودنداره,مسیرهای مختلف مستقیم,میانبر,دالبر,کم خطرو...وجودداردکه هیچکس نمیتواندمدعی تنهامسیرباشدواین توصیه روبرای شمادارم که اگرمدعی دانای راه رسیدن به موفقیت هستیداشتباه میکنیدودرکناراین باوربایدحق ارائه وفعالیت نظرات دیگررابپذیری وقادربه شناخت مزایاومضرات روشهای دیگرهم باشید.
به زبان عامیانه وقتی از این روش باتوجیه اشتباه بودن نظرات دیگران استفاده کنیدآنهانیز باهمین روش به شما پاسخ خواهندداد.(به نظرم مشکل ازآنجاست که من بهترینم وهرچیزی غیرازاین نادرست است).

ناشناس

Active member
من فکرمیکنم اگرشماکارت روبلدباشی نباید سطح کارت رو تامرحله ای که عنوان می کنی پایین بیاری. به نظرمن اگر اینجا موفق نباشی به شرطی که کارت روبلدباشی,مشکلی پیش نمیاد.
همیشه باکسی کارکن که کارتروقبول داره,شماانتخاب کن به جای اینکه به مالک اسب پیشنهادکنی وبرای رسیدن به اون مرحله فقط کاروتمرین وکار...

سومین پیشنهادم اینه که برای رسیدن به یک نقطه,یک مسیر وجودنداره,مسیرهای مختلف مستقیم,میانبر,دالبر,کم خطرو...وجودداردکه هیچکس نمیتواندمدعی تنهامسیرباشدواین توصیه روبرای شمادارم که اگرمدعی دانای راه رسیدن به موفقیت هستیداشتباه میکنیدودرکناراین باوربایدحق ارائه وفعالیت نظرات دیگررابپذیری وقادربه شناخت مزایاومضرات روشهای دیگرهم باشید.
به زبان عامیانه وقتی از این روش باتوجیه اشتباه بودن نظرات دیگران استفاده کنیدآنهانیز باهمین روش به شما پاسخ خواهندداد.(به نظرم مشکل ازآنجاست که من بهترینم وهرچیزی غیرازاین نادرست است).

بهترین راه بر خورد با صاحب اسبهایی که ترینر اسبهاشون یکی دیگه هست و در مورد اسبشون به حرف دیگران گوش میکنه اینه که دیگه با اسب اون شخص کار نکنه. وما هم این کار رو کردیم. بهش هم گفتیم اسبتو بده به همونی که همیشه بهت خبر میرسونه

ناشناس

Active member

هر ترینری نمیتونه بگه من بهترین هستم . ما هم همچین چیزی نمیگیم مشکل اینه که کسانی که این کار رو میکنن میخوان تفرقه بیندازن بین بچه های سوار کار و ترینر و صاحب اسبها . اگر حرف درست میزد چه اشکالی داره ما هم قبول میکنیم /مشکل اینجا هست حرفشو میزنه بعد هم انکار میکنه و میگه نه من حرفی نزدم . بهش هم میگیم اگر هر جای کار ما مشکل داره خوشحال میشیم راهنماییمون کنی و به خودمون بگی تا اینکه زنگ بزنی به صاحب اسب و راست و دروغ و سر هم کنی و بگی .

واقعیت اینه که بااین فرهنگ سواری رایج درایران وجداازفرهنگ,نوع نگهداری وکارحرفه ای آسیب دیدگی اجتناب ناپذیراست وهیچ مالک اسبی هم مایل به آسیب اسبش نیست.
این یک پارادوکسی است که هیچ ترینری مایل به گفتگوبامالک اسبش نیست.:confused:

ولی دیر و زوداین اتفاق,سوادوکلاس ترینر وهوشمندی اوراتعیین میکند.
ولی الحق بازنشستگی یک اسب در5-6 هم بی انصافی است.:confused:;)

راحت می‌شه ناشناس عزیز رو در این مورد درک کرد.با وجود مطالب ذکر شده، باید بگم اگر کارت رو هم به خوبی انجام بدی و آتو دست کسی‌ ندی،اما باز هم آدمهایی وجود دارند که با آدم کار دارند!!! به قول ناشناس این آدمها دنبال هدف خودشونن...هدف تخریب است، که عمدتاً حسادت باعث این مساله است، اما بهرحال با توضیح های الویرای عزیز می‌شه تا حد زیادی از این مساله جلوگیری کرد...