هیوا (کامران * گوهر)

s.parizimanesh

Active member
کره کامران و گوهر. جنس مادیان رنگ:کهر سن:یکسال مالک:علیرضا شریف محل نگهداری:سیرجان مزرعه پرورش اسب شریف

hashemlo

Member
دكتر جان مباركه از اون مادياتهاي مورد علاقه منه اين كره .اميدوارم توليدات عالي براتون بده و ازش لذت ببرين

s.parizimanesh

Active member
دکی معذرت میخام اما قصد جسارت ندارم اسم بهتر سراغ نداشتی براش خود اقای شریف اسمشو چی گذاشته بود؟؟؟

احسان

Active member
man in esmo dost dashtam esme kurdi hast be manaye omid
taze shajare madaresham peydaa kardam aslan dareshori nist madaresh pedare madaresh inja esf ye kord dagh dare bode ke morde

s.parizimanesh

Active member
مبارکه کره خوبیه اما کره شورش از این خیلی زیباتر شده شجره مادریش را هم بزاری ممنون میشیم ما که شنیدیم کرد درهشوره از قیافه اس هم داد میزنه

احسان

Active member
korehaa shoresh ziyad jaleb nemishan albate bebakhshidaa ke ino migam vagar na shoresh bar nemigasht kermanshah az esf in madion hast ke mibini kore darje 1 mide madionee aliye hast gohar pedaresh ye asb kord daghdar bode be esme Asor ke morde madaresho nemidonam chiye ama shayad madresh dareshor dahste ama harchi hast darje 1 hast gohr

s.parizimanesh

Active member
ببین دکتر اولآ اینجا بحث درجه یک بودن و خالصییت دوتاست درسته پدر گوهر کرد بوده اما شرط میبندم مادرش درهشوری داشته در ضمن چرا بین شما اصفهانیها بد جا افتاده که مالی که بد باشه از اصفهان میره شورش بدرد کار اصفهانیها نمیخورد اما سیلمی بسیار عالیه از نظر کره دهی پس با این حال گوهر هم مال بدی بوده که شما دادیدش به شریف یا طلان همینطور بعد اومدی کره اش را خریدی بردی در هر صورت دکی حرفات با هم نمی خونن جدا از بحث خلوصییت کره خوبیه نمیدونم شاید دهن کامران به این مادیان خورده اما شرط میبندم کره شورش هم خیلی یک بشه در ضمن با هزینه من بیا اینجا تا کره شورش نشونت بدم تا دیگه نگی کرهاش خوب نیستند در هر حال سلیقه من به شما نمیخوره هیچ اسبی هم بدون عیب نیست اینو بدون بدرود.......................................

احسان

Active member
kores horesh gardanesh kota tare az ine aghaye sharif ham doste samimiye aghaye gahdiri hast omadan esf khodeshon in 2ta malo pasandidan malekaye inam nemikhastan befroshand be vasete haj mehdi dighe forokhtan hardoye in madionam daraje 1 bodand ke agahye sharif pasandidan

bebin inja kojast man daram migam in harfoo asb meslee kamraan digheee bevojod nakhahad amad o bas 100 ta shoresho 100ta sohrabo 100ta keisano 100 ta totio 100ta pardiso afsono inam biyan kamran meslesh nist digheee heyf ke fagaht in asb khari ziyad keshidee to zendegish va zod pir shode
hala bebin kojast man in harfo zadam behet

manam kore kamran ziyad didam ino kheili pasandidam ke kharidam tipesh mesle babase najibam hast

hala boro to baxe shoresh bebinam mitoni dast bezani behesh

s.parizimanesh

Active member
اگه کسی نخواد اسبشو بفروشه کسی به زور ازش نمیگیره بعد هم این عقیده شخصی شماست که از کامران بهتر وجود نداره نمیتونی به کسی تحمیل کنی بعد هم شما که خیلی دوستش داری حیفه که یه کره نریان خوب نتونی ازش تولید کنی من توصیه میکنم حتمآ این کارو بکن بعد اگه اومدی اینجا بیا تا ببرمت تو باکس شورش ببینیم چکار داره این اخلاقش هم از اون روزی که اومد سیرجان اینجوری شد چون اذیتش کردن وگر نه کرمانشاه خیلی خوب بود به هر حال.شما تو اصفهان یه انسیاتور دارید که سالار همه اسبهاست به نظر من با خون طوفان هم کره خیلی خوب داهده سواریش هم که یکه

احسان

Active member
Hiva

پیوست ها

• IMG_4342k.jpg
    IMG_4342k.jpg
    53.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • IMG_4402.jpg
    IMG_4402.jpg
    58.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • IMG_4414.jpg
    IMG_4414.jpg