وای وای (زحل * دراکه) م ک 1

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
نام: وای وای
جنسيت: مادیان
رنگ: کرنگ
سال تولد: 1992
شماره داغ :92-256-03
نام مادر: درکه
نام پدر: زحل
تيره: خرسان میر
توليدات: ندارد
توليد كننده: غلامحسین آمری

علی اصفهانی

Active member
تاجایی که یادمه آخرین مالکش سید ابوالفضل موسوی در میبد بودند .

دوپای عقب و دست راست و پیشانیش سفید بود .
بسیار خوش قالب و خوشتیپ.
تولیدی هم ازش ندیدم.

qaravi

Member
madyun besyar qavi va khosh heykl bud vali heyf natonestim azash kore begirim ta jayeee ke midunam rahmesh irad dasht heyvuni....

جاسم هم حاصل همخونی شدید بود اگر اشتباه نکنم. با این همه عجیب نیس که این زبون بسته ایراد داشته

این دیگه وحشتناکه مبارک اینجور شدید نیس . زحل و دراکه میشن کره جاسم و عنبر. جاسم و عنبر تنی هستن(اژدر- بیگم) دوباره کره تنی اینارو کشیدن با هم! درصد همخونی چقد میشه؟
این یه حدس بود که من گفتم(با توجه به عیوبی که همخونی پدید میاره) وگرنه مادیون رو که ندیدم. من شنیدم همخونی حتی احتمال سقط رو هم بالا میبره
اگر درست باشه این شجره من این بیچاره هر عیبی داشته باشه حقشه!
البته نازایی هزار و یک دلیل میتونه داشته باشهshajare.jpg

این دیگه وحشتناکه مبارک اینجور شدید نیس . زحل و دراکه میشن کره جاسم و عنبر. جاسم و عنبر تنی هستن(اژدر- بیگم) دوباره کره تنی اینارو کشیدن با هم! درصد همخونی چقد میشه؟
این یه حدس بود که من گفتم(با توجه به عیوبی که همخونی پدید میاره) وگرنه مادیون رو که ندیدم. من شنیدم همخونی حتی احتمال سقط رو هم بالا میبره
اگر درست باشه این شجره من این بیچاره هر عیبی داشته باشه حقشه!
البته نازایی هزار و یک دلیل میتونه داشته باشهمشاهده پیوست 54541
جناب شكري ميشه عيوبي را كه دليل بوجود امدنشون همخوني است را نام ببريد.البته عيوبي كه در پدر و مادر باشن تشديد ميشوند اما من شخصا عيب اثبات شده اي كه تنها دليل ان همخوني باشه نمي شناسم و اطلاعاتم در اين مورد كم است

علی اصفهانی

Active member
البته همه این اسبهای همخون خودشون عالی بودند . اگر در شجره هر اسبی یکی از اینها باشه تاثیراتش به وضوح دیده میشه .

مری خانم میگفتند:
"کره های جاسم همه در یک خصوصیت مشترکند که گردن خیلی خوب میاد سوار جدوگاه میشه "

منظورشون این بود که گردن در محل اتصال به جدوگاه به اندازه خیلی خوبی پهن میشه که جدوگاه کنارش بدچشمی نمیکنه .

بالا