پادناه (ابن ممتازه * صحرا) م ک 2

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
با توجه به کره های قبلی مادیان میشه فهمید تا حدودی.
در مورد این مادیان فقط باید با سیلمی درجه یک کشش کنید.

ابوذر

Member
اگه ماديان ژن مغلوب داشته باشه به نظر منم بايد با يه سيلمي درجه يك كشيده بشه.خيرشو ببينيد ولي به نظر من بيشتر به درد كورس ميخوره تا زيبايي.ولي اگه كاملن مغلوب باشه ميتونيد توي زيبايي هم روش حساب كنيد.

اگه ماديان ژن مغلوب داشته باشه به نظر منم بايد با يه سيلمي درجه يك كشيده بشه.خيرشو ببينيد ولي به نظر من بيشتر به درد كورس ميخوره تا زيبايي.ولي اگه كاملن مغلوب باشه ميتونيد توي زيبايي هم روش حساب كنيد.
یک کره از گودرز داره که بسیار شبیه به گودرز و قد بلنده کره اهای دیگه اون هم به پدراشون شبیه هستن تا خودش.البته خودش از عکسهایی که گذاشتم زیباتره

البته این مادیان سابقه کورس هم داره و اگه اشتباه نکنم 26 امتیاز داره .تو نوروز اباد دویده با اینکه کوتاهه اما استارتهای عجیبی داره یکبار تو استارت سوارکارش پرتاب میشه که گردنش اسیب میبینه.

mansouri

Member
سلام جناب مهرزاد
من شهرکرد دانشجو هستم میخواستم اگر وقت داشتین یه سر بیام پیشتون
چه جوری میتونم پیداتون کنم ؟؟؟

سلام جناب مهرزاد
من شهرکرد دانشجو هستم میخواستم اگر وقت داشتین یه سر بیام پیشتون
چه جوری میتونم پیداتون کنم ؟؟؟

سلام .چون شماره گذاشتن از تخلفات سايت محسوب ميشه متوانيد شماره من را از جناب قاسمي بگيريد ايشون دارن .اگر هم ايشون صلاح دونستن همينجا شماره ميگذارم.در هر صورت در خدمتم

بالا