نژاد؟Barbod گفت:دوستان كسي از اسبي به نام " آذرخش" اطلاعاتي داره رنگش هم فكركنم نيله باشه وطبق اطلاعات من الان هم بايد مرده باشه كسي ميشناسدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما بفرستBarbod گفت:منم فيلم تعزيه اش را ديده ام خيلي زيبا ميره؟؟؟؟؟؟؟ اگه ميخواهيد تا براتون بفرستم؟؟؟؟؟؟؟ :-[ :-[
ببخشيد اشتباه شد رنگش كهره چهار قلم سفيده! كه فيلمش راهم در فرصت آتي ميگذارم!! ممنون ميشم اگه اطلاعاتي ازش بهم بدين؟ ??? :Barbod گفت:دوستان كسي از اسبي به نام " آذرخش" اطلاعاتي داره رنگش هم فكركنم نيله باشه وطبق اطلاعات من الان هم بايد مرده باشه كسي ميشناسدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Barbod گفت:دوستان كسي از اسبي به نام " آذرخش" اطلاعاتي داره رنگش هم فكركنم نيله باشه وطبق اطلاعات من الان هم بايد مرده باشه كسي ميشناسدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیر پوربهزاد گفت:اسبی که معین جان میگه خیلی اسب خوبیه ولی منظورش از ( مقام15 دنیا ) متوجه نمیشوم اگر منظور مقام جهانی فکر نکنم مقام اسیایی داره باز من با آقای امیر ماهانی ارتباط دارم میپرسم دوستانو مطلع میکنم
اوني كه شما ميگيد چه رنگيه؟؟؟آيا كهره؟؟؟؟؟؟؟؟moien گفت:یک اسب با این مشخصات میشناسم
این اسب اسمش آذرخش هستش و از قهرمانان پرش کشور است
محسن امیر ماهانی با این اسب در مسابقات FEI شرکت کردند و اینجوری من شنیدم مقام 15 دنیا رو هم اوردن
این اسب کرمان و الان بسیار پیر و افتاده شده ولی هنوز زندست
اتفاقا همین هفته پیش اونو رفتم دیدم
Barbod گفت:اوني كه شما ميگيد چه رنگيه؟؟؟آيا كهره؟؟؟؟؟؟؟؟