اسب کرد و انقراض

OJANG

Member
پاسخ : مشخصات بدنی اسب کرد

این ها همه فرضیس و باید تا اعلام جواب آزمایش ژنتیک صبر کرد.

احسان

Active member

خوب يه مشکلی هست اونم اينه که اگه از لحاظ قدی اسبچه با ترکمن نميتوانسته جفت گيری کنه و اسبه ترکمن با ماديان اسبچه هم اگه جفت گيری ميکرده کره دچار سخت زای ميشده چون لگن اسبچه کوچکتر از کره بوده و کره بزرگتر ميشده
حالا اگه بيايم فکر کنيم که مردم ان دوران اين کار رو از لحاظ قدی درستش کرده باشند که الان هم ميشه اينکارو کرد
پس بايد اسبچه خزر را با ماديان ترکمن بکشيم ::)

عجب دنيای هست :eek:

احسان

Active member

اما اينها همش حرف هست به نظر من ما کلاً يه نوع اسب داشتيم و اين اسبها با قرار گرفتن در محيط های مختلف خصوصيت بدنی خاص اون منطقه را گرفتند شما اين را هم در انسانهای که در اين مناطق زندگی ميکنند هم ميبينيد البته اين محيط را که ميگم از طرف شرق چين بگيريد و تا غرب افريقا حساب کنيد در مورد محيط و تاثيرات محيط هم که ميگيم نقش انسان هم بسيار مهم بوده است و همچنين آب و هوا ، نوع گياهان و مراتع و غيره

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞

Persian Horse گفت:
خوب يه مشکلی هست اونم اينه که اگه از لحاظ قدی اسبچه با ترکمن نميتوانسته جفت گيری کنه و اسبه ترکمن با ماديان اسبچه هم اگه جفت گيری ميکرده کره دچار سخت زای ميشده چون لگن اسبچه کوچکتر از کره بوده و کره بزرگتر ميشده
خوب برعکسش کن, نریان اسبچه و مادیان ترکمن

pasargad

Member
پاسخ : اسب و کرمانشاه

vatan گفت:
این متن نوشته پروانه عربی هست دختر محبعلی عربی که خودش هر اسبی داره جزء اسب کرد و میگند بزرکترین پرورش دهنده اسب کرد هست!!!1
خوب یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبولش نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sohrab

Active member

ایمان شیربندی گفت:
عزیزان گفته بودم که 2یا 3هزارسال پیش زمانیکه چیزیبه اسم اسب عرب وجود نداشته دران زمان به دلیل پراکندگی اسب ترکمن در دشتها و سرعت انها به درد کوهستان نخورده اند چون خیلی در مقابل سرماو کوهستان ناتوان بوده اند و د نتیجه اسب کاسپین امروزی را به دلیل داشتن سم محکم با هم کشش مینماین و تولید انها اسب کرد میشه که اسب اصیل عرب در واقع ازاین اسب گرفته شده است این هم حرف لوییز لیلین فیروز

اسبی که امروز بنام عرب شناخته میشه، حداقل 5000 سال پیش وجود داشته. نژادها در طول هزاران سال شکل گرفته اند. با این فرمولها نمیشه اسب کرد و عرب درست کرد.

♘امیرحسین♞

علت ناشناخته ماندن اسب کرد

vatan گفت:
امید جان کمند کره های دیگه ای هم داده اتفاقا یکی از اون ها شهرکرد هست.
اگه از کمند و قیماق کره های بیشتری میگرفتند چه میشد!!!!
کره های دیگرش کجا هستند؟ معرفی کنید

اگه از کمند و قیماق کره های بیشتری میگرفتند چه میشد!!!!
همین قبطه ای که امروز درباره انسیاتور وجود دارد!! اگر انسیاتور به اندازه مبارک کره داشته باشه
اسب کرد را دگرگون خواهد کرد

vatan

Member
پاسخ : علت ناشناخته ماندن اسب کرد

امیر حسین عزیز قضیه مبارک با انسیاتور فرق داره!!!!
آیا تبلیغی که روی مبارک هست روی انسیاتور هست؟ آیا کسی به اسب کرد اهمیت میده؟ اگه به خود شما پول بدند اولین کاری که میکنی این نیست که اسب وارد کشور کنی؟(البته مثال زدم)
یه بار شده از مالک انسیاتور تو جشنواره یا جای دیگه تقدیر بشه؟
چندین بار مهندس یوسف نیا اومده این اسب را دیده عکس گرفته فیلم گرفته هزار تعریف وتمجید از انسیاتور کرده ولی یک بار یه مجله تاریخ گذشته برای رضای خدا به مالک انسیاتور نداده!!!!

vatan

Member

اسب کرد اسب پرخونی هست. هر کسی نمیتونه با اون سواری کنه؟
بیشتر اسبهای باشگاهها به نحوی هستند که خانم ها هم میتونند با اون اسبها سواری کنند ولی با اسب کرد هر خانمی نمیتونه سواری کنه و کسانی هم که به دنبال خریدن اسب خانوادگی میرند اسب کرد را نمی پسندند؟
کسانی هم که صاحب نفوذ در اسب ایران بودند بیشتر به اسب عرب و ترکمن علاقه داشتند؟

♘امیرحسین♞

چه فرقی داره؟
تبلیغ روی مبارک رو چه کسی انجام داده و معرفیش کرده؟؟ مالکش
مطمئنا این کار را نمیکنم, کسی که 4 روز پشت سر هم فقط روی هم رفته 45 دقیقه وقت میگذاره برای صرف غذا و بقیه وقتش را گذاشته روی عکس گرفتن از اسبهای اصیل ایران
کسی که این سیستمی رو که باعث شده امروز همدیگرو حداقل بشناسیم و از دردهای مشترک حرف بزنیم رو با همه هزینه و دردسرش و بدون حتی انتظار کمک از هیچکس ایجاد کرده
این حرف براش مثل فحشه
تو چند جشنواره انسیاتور شرکت داده شده که انتظار جایزه داشته باشه؟
مهندس یوسف نیا کجای اسب ایرانه؟ با یک مجله و خبرهای سوخته
بهتر نیست بجای انداختن دلیل به گردن دیگران از خودمون شروع کنیم؟؟؟
خودمون چقدر از اسب کرد میدانیم؟
اصلا چقدر از اسب میدانیم؟ هر چی میدانیم یکسری اطلاعات فسیل شده و ایده های نخ نماست که روش بحث و جدل هم میکنیم
و این بحث و جدلها رو به اینجام کشیدیم
که وقتی من جلوشو میگریم ناراحت میشیم
بسه
چقدر حرف؟
پس کی عمل؟

امید زمانی

Active member

شاید دلیلش اینه که مردم خیلی اسب کرد ندیدند یعنی کرد خوب ندیدند ! جالب بود روز مسابقه زیبایی که اتفاقا عربهای وارداتی هم بودند وقتی انسیاتور وارد میدان شد یه دفعه جمعیت هجوم آوردند واسه تماشای این عظمت ایرانی !
شاید دلیلش اینه که مراکزی که روی اسب کرد کار میکنند خیلی کمه و کلا اسب کرد خالص واقعا کمیابه ! هر اسبی هر کجا ببینی و ندانی نژادش چیست سریع میگویند عرب کرد است شاید اصلا کرد نداشته باشد ! جالبه من خودم مدتی است دنبال اسب کرد خالص می گردم فکر می کردم اسب کرد به گرانی عرب نیست ولی وقتی اون اسبی که میخواستم رو پیدا کردم صاحبش گفت 8 میلیون تومان یک کره 6 ماهه !جاف خالص تازه کلی ارزون گفته بود ! ولی به قول وطن خون از چشماش میزد بیرون !

♘امیرحسین♞

vatan گفت:
اسب کرد اسب پرخونی هست. هر کسی نمیتونه با اون سواری کنه؟
بیشتر اسبهای باشگاهها به نحوی هستند که خانم ها هم میتونند با اون اسبها سواری کنند ولی با اسب کرد هر خانمی نمیتونه سواری کنه و کسانی هم که به دنبال خریدن اسب خانوادگی میرند اسب کرد را نمی پسندند؟
کسانی هم که صاحب نفوذ در اسب ایران بودند بیشتر به اسب عرب و ترکمن علاقه داشتند؟
لفظ پرخون را شما بوجود آوردید, وجود خارجی نداره
بین تمام اسبان کرد چندتاش مثل انسیاتوره؟ از کجا مطمئنی خانومها نمیتوانند اسب کرد سواری بکنند؟
آیا اصلا فرصت بهشون داده شده که بعد به این نتیجه برسی؟
همین الان میتونیم چند تا خانم سوارکار رو معرفی کنم که انسیاتور چیه؟ 10 تای اونم سواری میکنند.
چون اسب عرب از روز اول بانی داشت, ولی اسب کرد در سرزمین خودشم ناشناخته است.

♘امیرحسین♞

omid.zamanidehkordi گفت:
شاید دلیلش اینه که مردم خیلی اسب کرد ندیدند یعنی کرد خوب ندیدند ! جالب بود روز مسابقه زیبایی که اتفاقا عربهای وارداتی هم بودند وقتی انسیاتور وارد میدان شد یه دفعه جمعیت هجوم آوردند واسه تماشای این عظمت ایرانی !
شاید دلیلش اینه که مراکزی که روی اسب کرد کار میکنند خیلی کمه و کلا اسب کرد خالص واقعا کمیابه ! هر اسبی هر کجا ببینی و ندانی نژادش چیست سریع میگویند عرب کرد است شاید اصلا کرد نداشته باشد ! جالبه من خودم مدتی است دنبال اسب کرد خالص می گردم فکر می کردم اسب کرد به گرانی عرب نیست ولی وقتی اون اسبی که میخواستم رو پیدا کردم صاحبش گفت 8 میلیون تومان یک کره 6 ماهه !جاف خالص تازه کلی ارزون گفته بود ! ولی به قول وطن خون از چشماش میزد بیرون !
علت گرانی همون کم بودنه
ایده های قدیمی و پوسیده که دکتر طاهری هم گفت اسب کرد خوب را نشان نمیدهند!!!
افتخار یک اسبدار اینه که هرجا اسب شاخصی رو دیدی بگویند کره فلان اسب است نه اینکه سالی یکبار از دخمه بیرون بیاد و فقط صاحبش ببینه.
مردم انقدر اسب کرد کم دیدند که هر آشغالی که ببینند که معلوم نیست چیه میگویند عرب کرد
بالاخره انسانها حس زیبایی شناسی دارند
و از دیدن چیزهای زیبا لذت میبرند
وقتی ندیده از چی لذت ببره؟

vatan

Member

امیر حسین عزیز من قصد هیچ توهینی خدای ناکرده به شما نداشتم و ندارم و این که اسم شما را گفتم فقط مثال زدم.
هم من ودیگران از زحمات شما برای معرفی انسیاتور وسناتور و...... از شما بسیار سپاسگذاریم.
و این که مشکلات را گفتم منظورم شما نبود.
لفظ پرخون را شاید من در این سایت به وجود آوردم ولی در اصفهان وجود خارجی داشت و همه اسبدارها استفاده میکردندد.
در مورد اینکه خانم ها هم که میتونند به راحتی سوار اسبهایی همچون انسیاتور بشوند شکی ندارم ولی نسبت این خانم ها چه قدر هست؟
در باره تعداد اسبان پرخون مثل انسیاتور باید بگم که هست البته قبلا بیشتر بوده ولی همین الان اسبی هست در خمینی شهر به نام کوچول که اینقدر این اسب خون داشت که یکسری انسان نادان اخته اش کردند.
و در آخر هم با نظر امید جان موافقم که تبلیغ روی اسب کرد خیلی کم شده.

♘امیرحسین♞

حداقل این بوده که انسیاتور اگر بیرون تبلیغی ازش نشده تو اینترنت یک بار اسمش رو جستجو کن
نه تنها برای انسیاتور و سناتور
برای کل صنعت مرده اسب ایران
این نسبت اگر از آقایان بیشتر نباشه کمتر نیست
علت تبلیغ کم چیست؟ چون اسب کرد کمه
فقط خلاصه میشه به اصفهان و کرمانشاه
اگر تولید بیشتر بشه من قول میدم بترکه مثل بمب
چون همه دنبال تنوع هستند, تاکی یابوسواری؟ اگر پای انسیاتور به تهران برسه مطمئن باش کره هاش همه جارو میگیره
علت اینکه در یک جو بسته وسنتی مانده و فقط استفاده تعزیه میشه ازش

کسانی که اسب کرد خوب دارن اجازه نمیدن کسی ببینتش اگرم اجازه دیدن میدن قیمت کشش رو انقدر بالا میزنن که کسی حرف از کشش نزنه مثلا 4 میلیون تومان 3 میلیون تومان
میگن نباید بزاری لان اسبتو کسی دیگه داشته باشه
افکار کاملا پوسیده که مانع از شناخته شدن اسب کرد میشن

احسان

Active member

آقا بيا من نشانت ميدم کسای که اسب کرد دارند خودت ببين بعد ميفهمی که چرا

وطن جون شما هم اسب کرد هرچی ديدی تو اصفهان نگاه ميدارند پر خون هست يا به قول خودشن اسب چل و پل و اصفهان اينطور اسب دوست دارند وعلا اسب کرد هست تربيت شده و اروم بده دست يه بچه 4 ساله برات راش ميبره تو سواری هم مثل همين انسياتور جفت ميزنه اگه فرمان بش بدی

بعد هم شما انسياتور را نبيبن که مالکش آدم با فرهنگی هست ديگران رو ببين

1 اسب کرد از عرب قيمتش پايين تر بوده 2 اينکه حرکتش مهيج تر از عرب هست و اين طور حرکت رو يسری عشق باز اسب ميپسنده 4 عشق باز تو مرامش نيست که يه چيزی رو که داره کسه ديگي مثل اون داشته باشه پس نميزار کشش کنه يا اگه کرد واسه خودش نگاه ميداره البته کفتر باز ها سره جوجه کفتر رو ميبريدند که کسی ديگه مثلش نداشته باشه :)

♘امیرحسین♞

خوب معلومه این اسب شناخته نمیشه
زمانی که کسی خودش میاد اسب کرد و عرب قاطی میکنه و در زمان داوریش میاد خودش جز قضات میشه و تولید خوشو به عنوان کرد اصیل قبول داره دیگه چجور این اسب بیاد تو دنیا شناخته بشه
درضمن همه هم به عنوان تولید کننده اسب اصیل کرد میشناسنش !

♘امیرحسین♞

Persian Horse گفت:
آقا بيا من نشانت ميدم کسای که اسب کرد دارند خودت ببين بعد ميفهمی که چرا
بعد هم شما انسياتور را نبيبن که مالکش آدم با فرهنگی هست ديگران رو ببين
خوب از اونهایی که اینطوری هستند معرفی کن چشممون با کرد واقعی آشنا بشود

منظورت از دیگران کیست؟

عشق باز هم راه داره جور دیگه باید بهش نزدیک بشی

OJANG

Member

[ color=blue]هرکه توفیق او را مدد کرد عمل را نیکو گردانید[/color]
من دارم اسب کرد پرورش میدم اگر خدا کمک کرد و شما دوستان یاری دادید در آینده خواهید دید که عشق اسب یعنی چه !

بالا