خوب برعکسش کن, نریان اسبچه و مادیان ترکمنPersian Horse گفت:خوب يه مشکلی هست اونم اينه که اگه از لحاظ قدی اسبچه با ترکمن نميتوانسته جفت گيری کنه و اسبه ترکمن با ماديان اسبچه هم اگه جفت گيری ميکرده کره دچار سخت زای ميشده چون لگن اسبچه کوچکتر از کره بوده و کره بزرگتر ميشده
خوب یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟vatan گفت:این متن نوشته پروانه عربی هست دختر محبعلی عربی که خودش هر اسبی داره جزء اسب کرد و میگند بزرکترین پرورش دهنده اسب کرد هست!!!1
ایمان شیربندی گفت:عزیزان گفته بودم که 2یا 3هزارسال پیش زمانیکه چیزیبه اسم اسب عرب وجود نداشته دران زمان به دلیل پراکندگی اسب ترکمن در دشتها و سرعت انها به درد کوهستان نخورده اند چون خیلی در مقابل سرماو کوهستان ناتوان بوده اند و د نتیجه اسب کاسپین امروزی را به دلیل داشتن سم محکم با هم کشش مینماین و تولید انها اسب کرد میشه که اسب اصیل عرب در واقع ازاین اسب گرفته شده است این هم حرف لوییز لیلین فیروز
کره های دیگرش کجا هستند؟ معرفی کنیدvatan گفت:امید جان کمند کره های دیگه ای هم داده اتفاقا یکی از اون ها شهرکرد هست.
اگه از کمند و قیماق کره های بیشتری میگرفتند چه میشد!!!!
لفظ پرخون را شما بوجود آوردید, وجود خارجی ندارهvatan گفت:اسب کرد اسب پرخونی هست. هر کسی نمیتونه با اون سواری کنه؟
بیشتر اسبهای باشگاهها به نحوی هستند که خانم ها هم میتونند با اون اسبها سواری کنند ولی با اسب کرد هر خانمی نمیتونه سواری کنه و کسانی هم که به دنبال خریدن اسب خانوادگی میرند اسب کرد را نمی پسندند؟
کسانی هم که صاحب نفوذ در اسب ایران بودند بیشتر به اسب عرب و ترکمن علاقه داشتند؟
علت گرانی همون کم بودنهomid.zamanidehkordi گفت:شاید دلیلش اینه که مردم خیلی اسب کرد ندیدند یعنی کرد خوب ندیدند ! جالب بود روز مسابقه زیبایی که اتفاقا عربهای وارداتی هم بودند وقتی انسیاتور وارد میدان شد یه دفعه جمعیت هجوم آوردند واسه تماشای این عظمت ایرانی !
شاید دلیلش اینه که مراکزی که روی اسب کرد کار میکنند خیلی کمه و کلا اسب کرد خالص واقعا کمیابه ! هر اسبی هر کجا ببینی و ندانی نژادش چیست سریع میگویند عرب کرد است شاید اصلا کرد نداشته باشد ! جالبه من خودم مدتی است دنبال اسب کرد خالص می گردم فکر می کردم اسب کرد به گرانی عرب نیست ولی وقتی اون اسبی که میخواستم رو پیدا کردم صاحبش گفت 8 میلیون تومان یک کره 6 ماهه !جاف خالص تازه کلی ارزون گفته بود ! ولی به قول وطن خون از چشماش میزد بیرون !
خوب از اونهایی که اینطوری هستند معرفی کن چشممون با کرد واقعی آشنا بشودPersian Horse گفت:آقا بيا من نشانت ميدم کسای که اسب کرد دارند خودت ببين بعد ميفهمی که چرا
بعد هم شما انسياتور را نبيبن که مالکش آدم با فرهنگی هست ديگران رو ببين