احسان
Active member
دکتر ياد گرفتن اين کار با يه شو وورک حل نميشهنه دکتر جون فدات شک قراره شو ورک show work باشه! یعنی عملی!
شاید به قدرت اون ور و توجه اونها نباشه! اما باید از یه جایی شروع شه! ما خودمون باید بخواییم و باید از یه جا شروع شه! ببین دانشگاهیی ها فقط آکادمیک هستن! و ما در حال کار عملی!
خوب تو این چند ساله ما همش همین حرف رو زدیم و نرفتیم و نخواستیم! وقتی همایش برگزار می شه و کسی استقبال نمی کنه و دوتا خارج از فارم میان و می گن و می خندند بقول تو اسلاید نشون می دن و آخرش چهار تا عکس یادگاری! خوب وضع همین می شه! اما وقتی بریم و شرکت کنیم و خواسته ها مون رو بخواییم جای تغییر هم شاید باشه!
خوب این موضوع برای برقراری ارتباط دانشگاهی ها با ما ها خوب هست! و قدم خوبی!
چون 1 بايد کلی ماديون آماده کنی از کجا مديونش را گير بياريم
2 برا تلقيح بايد يک سيلمی پيدا کنيم که بلد باشه بره بالا بدون ماديون فحل يک دردسری داره من واسه دوبار اسپرم گيری کلی سختی کشيدم آخرشم با ادرار قاطی ميشد تازه نريون هم بلد نبود يک فيلمی داشتيم
3 کی ميياد يک سيلمی رو به ما قرض بده
اخرش هم اينام که جور بشه فقط يک نفر و اون خود استاده هست که انجام ميده
من دوست دارم تو ايران باشه هزينشم کمتره و با خيلی ها هم صحبت کردم که اين کارو بگذارند حتی استادش رو هم من خودم دعوت کنم اخر ميدنی چی ميگه ميگند که استاد که ميخواد بياد اينجا بايد اول مدرکش را بفرسته ما بفرستيم سازمان دامپزشکی و يا بفرستيم علوم تحقيقات برسی کنند ببينند مدرکش مورد قبول هست يا نه