امید زمانی
Active member
نهههههههههههههه نمی خوای بگی که این اسب عرب وارداتی است؟داغ خارجی و احتمال فراوان اسب قاچاق اصلا ربطی به ایران ندارد
نهههههههههههههه نمی خوای بگی که این اسب عرب وارداتی است؟داغ خارجی و احتمال فراوان اسب قاچاق اصلا ربطی به ایران ندارد
داود جان اينكه عكس همون اسبهداغش شبیه اینه
اگر هست قاچاقه.
من نگفتم کار کسی درسته یا نه فقط سن اسبش رو گفت و هر چی باشه ایشون 2 برابر سن شما رو فقط توی اسب بوده . بنده هم ذینفع کسی نیستم . بهتر نیست راجع به بدنامی و خوشنامی آدمها حرف نزنیم و سعی کنیم یه کم از اسب بیشتر بدونیم؟امید اون دوستی که تو باش دوستی بهتر بدونی از اسب هیچ سرش نمیشه و از بد نام ترین ها تو این منطقه است خودم یه کره ازش خریدم نقدی سر سال رفت فروخت حالا چه جبری داری که کارش درسته نمیدونم!!!!
ما بقی پای خودت
من نمی دونم شما توی معامله با هم چه مشکلی دارید . اما این قشنگ نیست که با نوشتن یه جمله کسی رو خراب کنید . ترس !!! هیچ ترسی وجود نداره . می خواهید از کرامات اون آقایی که اسبهاتون پیشش بودند بگم ؟ اما این کار درست نیست. بی خیال .نه اصلا هم بهتر نیست
اشکال همینه همه علم رو با زمان میشناسند وخوبی رو با زبون بازی
خودت میدونی ما یه سبزی فروش داشتیم از بچگی تو دست و پای اسب بودالان هم 60 سالشه ولی اسبو از پشت سوار میشد چه ربطی به سن داره
بدی این اقا هم مشهود است به هزار دلیل که یه دونش رو برات گفتم کره 2 روزه بدون شناسنامه خریدیم 1.5 حاجی بعد یک سال رفت فروخت
عادت کنید ازکسی نترسید و اگه میگن بد هست اول بگید چراو از چند نفر بپرسید بعد بگید اره یا نه
اینها که گفتی که پول دادن جای اسبه که من تو همون منطقه شما آدم میشناسم که همه داراییش رو داده یه اسب خریده و توانش در همون حده حالا یکی داره شاید 200 میلیون هم پول میده . اون قسمت پیشرفت رو هم که گفتی متوجه نشدم پیشرفت یعنی اسب فروختن و یه گرونتر خریدن و سوار شدن ؟از تو همین لینک ها و سایت ها خیلی چیزها میشه یاد گرفت . این خیلی خوبه که اسبدارها از شما مشورت میگیرند و خدا قبول میکنه حتما!!راجع به بیشتر بلد بودنم توی اسب باید بگم که سابقه ی ما رو میدونی کسی این طرف ها بیشتر از 5 تومن برای اسب نداده بودن چه برسه به 20 تومن البته به پول نیست به پیشرفته
کار بدون علم هم بیهوده است و علم هم به حرف زدن و لینک دادن توی سایت نیست الان هم اگه خدا قبول کنه دانشجوی دامپزشکی هستیم وخیلی خوشحالم که اکثر اسب دارها از الان که سالهای اولم هست از بنده راهنمایی میگیرند و من هم اگر بلد نباشم میگم بهشون که از استاد هام سوال میکنم
دیگه امید خان چاکریم
من از کسی دفاع نکردم . این بحث ها هم چیزی از توش در نمیاد . من کلا گفتم این که کسی رو خراب کنیم کارجالبی نیست . و گر نه وکیل کسی نیستم .گفتی کرامت من از همین دلم میسوزه
ما همه جوره باهاش بودیم اون بد کرد وهمه جا میگه پشیمونم و جبران میکنم ولی شما میگی نگو بد کرد اونم خیلی خوبه اخه چرا وقتی نمیدونید دفاع میکنید وکیل کسی میشید که خودش اعتراف به اشتباه میکنه
منظورتون چه کسی است که صادقانه زندگیش رو گذاشته رو اسبپیشرفتم یعنی تو منطقه ای که داغ اسب رو که میدیدند میگفتن این چیه رو گردنش حالا همه دنبال داغ دارند و باید فرق اسبهایی که قبلا تو منطفه بوده تا حالا رو کاملا حس کنی ما هم کاره ای نیستیم تشکر از اونهایی که این کار رو کردن و زندگیش رو روی اسب صادقانه گذاشته من هم حاضرم هر جور بخواد کمکش کنم فقط تو این دوره زمونه همسایه رو با هم مقایسه نکن.