اقای بخشی شما تو دوتا تاپیک اونور تر سنگ دکتر نایگل و خالص مصری رو به سینه میزنی . اینجا دکتر نایگل بد میشهو شما زیر علم خالص ایرانی سینه میزنی . جریان چیه .
اقای صنعتی و هییت همراه هزار تا زحمت و برنامه دیگران رو خراب میکنن هیچکس صداش در نمیاد و هیچکس نمیگه به چه حقی در مورد دیگران تصمیم میگیرن. این کاری که الان دارن میکنن که خیلی خوبه حالا اومذین دارین کار خوبشون رو محکوم میکنین. قرار بود یه کلاس چند ماه پیش در اصفهان برگزار شه همین گروه تمام تلاششون رو کردن که تخریبش کنن شما کجا بودی از تخریب های این گروه حمایت کنی؟ الان اومدی میگی چرا یه ادم بزرگ تو دنیای اسب رو میارن ایران ؟ چرا دارن کار دررست انجام میدن؟
شما منظور منو نفهمیدی عزیزم من گفتم اگه بخوام اسب شویی داشته باشم بخاطر سر* دوست دارم حتما مصری باشه نه این که اسبهای خودمونو با خون خارجی بکشیم تا تیپشان عوض شود ، البت برای اصلاح سر موافق وارد کردن خون مصری مبارک هستم (*چون خانم*) می خواستن با شک سر را اصلاح کنند بعد با سیلمی های خوب ایرانی راه اصلاح را ادامه دهند اینم من نمی گم دکتر بردبار ، سهیل یوسف نیا (مسئول داغ معاونت فنی فدراسیون به مدت 16 سال و همکاری با بزرگ بانوی اسب ایران به مدت 10 سال) میگفتند . البته ایشان بارها در زمان حیات خود هدفشون رو از اوردن مبارک بیان کرده اند (دقیقا همین امر بوده) زیرا در بحث اصلاح سر حداقل (نسبت به ادامه با خون خالص) 8 نسل جلو تر از نظر زمانی می افتیم 2 من همیشه با غرب پرستی مخالف بودم و دوست ندارم اسبهای ایرانی با استانداردهای فرنگی هماهنگ باشن اینا دو تا لاین کاملا جدا هستند ، من هر 2 رو دوست دارم :happysmiley::smilingsmiley: