ال امین بهترین وارداتی بعد از مبارک بود هم خودش و هم کره هاش با این که کره هاش کم هستند اما متاسفانه نیست و نمیشه ازش استفاده کرد.با مقایسه تولیدات اندک ال امین در ایران با تولیدات بقیه وارداتیها\ تفاوت این سیلمی از دست رفته را با بقیه متوجه میشید به نظرم رو دست ال امین نیو مده.
خوب بودن سیلمی نسبی هستبا مقایسه تولیدات اندک ال امین در ایران با تولیدات بقیه وارداتیها\ تفاوت این سیلمی از دست رفته را با بقیه متوجه میشید به نظرم رو دست ال امین نیو مده.
من خودم يه كره از ال امين دارم با يه ماديوني كه كره آشور هستش كره بسيار زيبا و قوي شدهدر اينكه ال امين اسب زيبايي بود شكي نيست ولي دوستان بايد ببينيم با ماديانهاي نصل مبارك چي داده
به نظرتون امیر اشرف میتونه جای مبارک رو بگیره؟؟؟به نظر من حتی اگه شده بخاطر هزینه کشش نمیتونه!!!!!!!
آقای صنعتی به نظرم مهم اینه که ببینیم از چه نظر کیفیت یک سیلمی مورد نظر قرار میگیره . از نظر من 1- تحقیق در کیفیت تولیدی سیلمی -2- خط خونی 3- برادر و خواهر های تنی و غیر تنی سیلمی ( و در صورت امکان علمی ، تحقیق در تلفیق خونی در شجره ) 4- تولیدات خانواده سیلمی 5- نکات قوت و ضعف تولیدی یک سیلمی رو هیچوقت نتیجه شو او ، سیلمی نمی کنه بلکه نتایج تولید سیلمی میکنه چرا که بسیار سیلمی قهرمان جهان کارنامه تولیدی بسیار ضعیف داشتند و بسیار سیلمی ارزشمند در سراسر دنیا هستند که کارنامه شو ندارن. ال امین پیش از ورود به ایران کارنامش از بسیاری از سیلمی هایی که امروزه کره های اونا رو سیلمی میخونیم بسیار قوی تر بود که مطمینا شما و دیگر دوستانی که در مورد اسب های عرب در دنیا آگاهین از این حقیقت عیان هم آگاهین. تعداد سیلمی هایی که کره های اونها به گروه a رسیده باشن در دنیا اندکه که ال امین چندین کره قهرمان گروه a و چندین کره قهرمان ملی در سراسر جهان تولید کرده که هنوز هم این قهرمانی ها ادامه داره. پس از ورود به ایران هم تولیداتش رو به چشم داریم میبینیم. بدن ، درستی اتصالات ، سر و گردن و استحکام در کره های ال امین از خون های وارداتی و داخلی قابل انکار نیست . البته امروز اسب های خوبی در ایران هستند و باید در مورد آینده صخبت کنیم نه خاطره. آینده یعنی تولید برای بدست آوردن نه برای از دست دادن. در بسیاری از اسب هایی که امروز به عنوان سیلمی استفاده میشن تولیدات با بدست آوردن بعضی از فاکتورها ، فاکتورهای مهمی رو از دست میدن. به واقع ترابادور سیلمی ایه که چیزی رو از مادیون کم نمیکنه و فاکتورهای خیلی خوبی رو اضافه میکنه و این رو در تولیداتش در یزد و تولید خودمون در کردان دیدم.در اينكه ال امين اسب زيبايي بود شكي نيست ولي دوستان بايد ببينيم با ماديانهاي نصل مبارك چي داده
من توی کردان تولید از تروبادور ندیدم...میشه بفرمایید تو کدوم باشگاه؟آقای صنعتی به نظرم مهم اینه که ببینیم از چه نظر کیفیت یک سیلمی مورد نظر قرار میگیره . از نظر من 1- تحقیق در کیفیت تولیدی سیلمی -2- خط خونی 3- برادر و خواهر های تنی و غیر تنی سیلمی ( و در صورت امکان علمی ، تحقیق در تلفیق خونی در شجره ) 4- تولیدات خانواده سیلمی 5- نکات قوت و ضعف تولیدی یک سیلمی رو هیچوقت نتیجه شو او ، سیلمی نمی کنه بلکه نتایج تولید سیلمی میکنه چرا که بسیار سیلمی قهرمان جهان کارنامه تولیدی بسیار ضعیف داشتند و بسیار سیلمی ارزشمند در سراسر دنیا هستند که کارنامه شو ندارن. ال امین پیش از ورود به ایران کارنامش از بسیاری از سیلمی هایی که امروزه کره های اونا رو سیلمی میخونیم بسیار قوی تر بود که مطمینا شما و دیگر دوستانی که در مورد اسب های عرب در دنیا آگاهین از این حقیقت عیان هم آگاهین. تعداد سیلمی هایی که کره های اونها به گروه a رسیده باشن در دنیا اندکه که ال امین چندین کره قهرمان گروه a و چندین کره قهرمان ملی در سراسر جهان تولید کرده که هنوز هم این قهرمانی ها ادامه داره. پس از ورود به ایران هم تولیداتش رو به چشم داریم میبینیم. بدن ، درستی اتصالات ، سر و گردن و استحکام در کره های ال امین از خون های وارداتی و داخلی قابل انکار نیست . البته امروز اسب های خوبی در ایران هستند و باید در مورد آینده صخبت کنیم نه خاطره. آینده یعنی تولید برای بدست آوردن نه برای از دست دادن. در بسیاری از اسب هایی که امروز به عنوان سیلمی استفاده میشن تولیدات با بدست آوردن بعضی از فاکتورها ، فاکتورهای مهمی رو از دست میدن. به واقع ترابادور سیلمی ایه که چیزی رو از مادیون کم نمیکنه و فاکتورهای خیلی خوبی رو اضافه میکنه و این رو در تولیداتش در یزد و تولید خودمون در کردان دیدم.
آقای صنعتی به نظرم مهم اینه که ببینیم از چه نظر کیفیت یک سیلمی مورد نظر قرار میگیره . از نظر من 1- تحقیق در کیفیت تولیدی سیلمی -2- خط خونی 3- برادر و خواهر های تنی و غیر تنی سیلمی ( و در صورت امکان علمی ، تحقیق در تلفیق خونی در شجره ) 4- تولیدات خانواده سیلمی 5- نکات قوت و ضعف تولیدی یک سیلمی رو هیچوقت نتیجه شو او ، سیلمی نمی کنه بلکه نتایج تولید سیلمی میکنه چرا که بسیار سیلمی قهرمان جهان کارنامه تولیدی بسیار ضعیف داشتند و بسیار سیلمی ارزشمند در سراسر دنیا هستند که کارنامه شو ندارن. ال امین پیش از ورود به ایران کارنامش از بسیاری از سیلمی هایی که امروزه کره های اونا رو سیلمی میخونیم بسیار قوی تر بود که مطمینا شما و دیگر دوستانی که در مورد اسب های عرب در دنیا آگاهین از این حقیقت عیان هم آگاهین. تعداد سیلمی هایی که کره های اونها به گروه a رسیده باشن در دنیا اندکه که ال امین چندین کره قهرمان گروه a و چندین کره قهرمان ملی در سراسر جهان تولید کرده که هنوز هم این قهرمانی ها ادامه داره. پس از ورود به ایران هم تولیداتش رو به چشم داریم میبینیم. بدن ، درستی اتصالات ، سر و گردن و استحکام در کره های ال امین از خون های وارداتی و داخلی قابل انکار نیست . البته امروز اسب های خوبی در ایران هستند و باید در مورد آینده صخبت کنیم نه خاطره. آینده یعنی تولید برای بدست آوردن نه برای از دست دادن. در بسیاری از اسب هایی که امروز به عنوان سیلمی استفاده میشن تولیدات با بدست آوردن بعضی از فاکتورها ، فاکتورهای مهمی رو از دست میدن. به واقع ترابادور سیلمی ایه که چیزی رو از مادیون کم نمیکنه و فاکتورهای خیلی خوبی رو اضافه میکنه و این رو در تولیداتش در یزد و تولید خودمون در کردان دیدم.