M
mrezap
Guest
ما هم میگیمDr_Ghaffari گفت:" خر مردم را باید یک لنگی سوار شد "!
خر مردم را باید یک وری سوار شد
ما هم میگیمDr_Ghaffari گفت:" خر مردم را باید یک لنگی سوار شد "!
این مطلب رو بی ارتباط با این تاپیک ندیدم!!!
به نقل از...اسلام شناسی: توهین به شعور بشریت
عقایدی را در اسلام مشاهده مینمائیم که بدون شک هیچگونه جنبه ی علمی ندارد و بر گرفته از اعتقادات پیشنیان و فرهنگ اعراب بدوی ناشی گردیده است، همچنین داستانهائی را در این دین مشاهده مینمائیم که با هیچ منطقی تطابق ندارد، در نوشته های زیر به برخی از این اعتقادات میپردازیم ؛
من فقط یکی از موارد رو نقل میکنم:
خر راوی حدیث است
.......................................................................................
روایت از علی (ع): اولین حیوانی که پس از رسول خدا(ص) از دنیا رفت عفیر خر رسول خدا بود!
این خر با رسول خدا صحبت کرده بود ! و گفته بود : پدر و مادرم فدای تو، پدرم از قول پدرش و از قول جدش و جد جدش و ..نقل کرده که نوح (ع) جد من را در کشتی گذاشت و به مردم گفت ای مردم از نسل این خر، خری متولد میشود که رسول خدا بر او سوار میشود، و من خوشحالم که آن خر هستم ! ـ "عن امیر المومنین علی قال ان اول شیی من ادواب توفی هو عفیر حمار رسول الله ذالک الحمار کلم رسول الله فقال بابی انت و امی .... والخ" ـ ( منبع: اصول کافی جلد ۱ ص ۱۸۴- کتاب الحجه باب ما عند الائمه من سلاح رسول الله
واقعا متاسفم مرضیه جان
راه بهتری برای ... پیدا میکردید،نه nتا سایت مجازی که ساخته شدند برای شبهه درست کردن در عقاید اسلامی و اصل کارشان هم بر پایه توهین و شک و شبهه انگیزیست.
راهی که دنیا از بی اساس بودنش باخبر شده و ما ایرانیها و اسما مسلمانها، در قرن حاضر که اسلام دنیا رو تکان داده و حقانیتش در سطح جهانی داره مقبول میفته،شروع به نوشتن مزخرفات بی پایه دیگران میکنیم که چی رو ثابت کنیم؟!!!