دم کسی رانمیخواد ببینینpuma گفت:واسه کشش با این اسب دم کیو باید ببینیم دوستان؟
بین اسبهایی که رفسنجان عکس گرفتم نبود؟مـــحــمــد رضــــا گفت:دم کسی رانمیخواد ببینین
تو فکر یک سیلمی دیگه باشید .
نه همون اسبی بود که قرار شد عصر روز آخر بریم ببینیم ولی نشد♘ امیرحسین ♞ گفت:بین اسبهایی که رفسنجان عکس گرفتم نبود؟
ما در رابطه با اسبی داریم صحبت میکنیم که نه عکسی ازش دیدیم و نه فیلمی فقط من یه فیلم به فرمت 3gp ازش دیدم اون هم در حالت سر دست کردن اسب که خیلی فیلم کیفیتش پایین بود.من نمی دونم دوستان چجوری میگن این اسب دره شوریه من از نزدیک دیدمش این سواری این هنر وغیرت از دره شوری بعیده از هرکی این اسبو زیره سواری دیده بود پرسیدم همه میگن کرده فیلمشو که حتما دیدین معرکس
البته اگه اقاي شكاري مثل اون بنده خدايي كه از كرمانشاه براي ديدن اين اسب امده بود رفسنجان نپيچونه خيلي شانس بياري.محمدرضای عزیز یا خودت یه چندتا عکس خوب در زوایای مختلف ازش میگیری یا من خودم میام رفسنجان!!!
من را مجبور نکن که سفر کنم!!
اگه بیام که دیگه با محمدرضا میریم الکی که خودم نمیرم!!!!!البته اگه اقاي شكاري مثل اون بنده خدايي كه از كرمانشاه براي ديدن اين اسب امده بود رفسنجان نپيچونه خيلي شانس بياري.
كهيل كه ميگن تا هفت پشتش كرد بوده ولي مادرش را نميدانم.اگه بیام که دیگه با محمدرضا میریم الکی که خودم نمیرم!!!!!
ولی ای کاش اسب کرد باشه تا دره شور.
چون یه نریون خوب کرد دیگه اضافه بشه میشه تولیدات خوب انجام داد با چند تا خط خونی متفاوت.
اینها با این کارهاشون میخوان چی رو ثابت کنن ؟؟كهيل كه ميگن تا هفت پشتش كرد بوده ولي مادرش را نميدانم.
چه فايده اقاي شكاري اسب را نشان كسي نميده چه برسه به كشش.صد رحمت به عربي لااقل اسباش را نشان ميده.
يه جور حسادت است فكر كنم.اینها با این کارهاشون میخوان چی رو ثابت کنن ؟؟
میخوان بگن کی هستن ؟؟
نه اینطوری و خیلی زود قضاوت نکنید .يه جور حسادت است فكر كنم.
خیلی ممنون از نظراتتون فکر کنم شما بچه رفسنجان باشید درسته؟؟بله با وطن موافقم ضمن اینکه دزدیده شدن این اسب ماجراهای بعدش اون قفس بندی و مسایل امنیتی اسب رو هم درنظر بگیرین بنده خدا نمی تونه نیم ساعت اسبو بده یکی سوار شه معلوم نیس از رو چه مادیونی سر دربیاره اسب. یه چیز دیگه هرکی اومد این اسبو دید خواست ببره واسه کشش اگه آقای شکاری هر مادیون آشغالیو از خیبر کشیده بود الان همه داشتن میگفتن چه کاریه نژادو خراب کرد. همه می خوان بکشن خیلی هم پیگیرن یعنی دم خونه بندا خدا میان هی تلفن می کنن پیش فامیلاش واسطه میشن و... اگه هم واسه یکی بکشه همه می خوان نمی تونه با همه دشمن بشه که واسه همین سعی می کنه زیاد تو چش نباشه ولی اهل فن می دونن خیبر چیه
وطن جان در ضمن من فکر نکنم به حرف محمدرضا گوش بده آقای شکاری پیشکسوت تر از این حرفاس دست کم 30ساله حرفه ای اسب داره منزوی هم نشده چون خودش مال شناسه یه کره گرفته عین کهیل پدر خیبر مو نمی زده حالا اگه رفتم رفستجان قانعش می کنم عکس کهیل و خیبر و کره 7ماهشو میگیرم می دارم تو سایت
اقاي وطن حرف شما درست ولي شما وقتي كسي اسبش را نشان هيچ كس نده و براي هيچ كس هم نكشه اسم اين كار را چي ميگذاريد تازه ما ميخواهيم اسب خوب توليد كنيم تا در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشيم مگر چندتا ازاين اسبها تو ايران هست؟به دهتا ميرسن؟يكي قيمت سيلمي ميزنه بالا كه به صرفه هست كه از مبارك بكشي.يكي اصلآحاضر نميشه اسبشو نشان بده.حالا ما مونديم با كدوم ساز برقسيم.نه اینطوری و خیلی زود قضاوت نکنید .
یه جورهایی من حق میدم به یک چنین افرادی چون واقعا دل پر دردی دارند. البته من از اقدامات آقای شکاری قصد دفاع ندارم ولی جامعه جوری شده که افراد جامعه به جای رقابت و رفاقت دنبال حسادت هستند و این در مرام عشق بازی جای بسی تاسف هست.
اگه برید با مالکان یک چنینی اسبانی دم خور بشید!! میبینید که نه حمایتی و نه پشتوانه مالی درستی از طرف هیچ جایی ندارند جزء این که خودشون دارند خرج و مخارج خودشون را در میارند.
علت نشون ندادن اسب هم این هست که دیگه توی جامعه به کی میشه اطمینان کرد؟؟؟ الان چهار تا بچه وارد اسب شده اند ولی قدیم همه عشق باز بودند که اگه نشون بده یا مثلا اگه عکس های این اسب روی سایت بیاد چهار تا بچه !!! (اون هم به معنای واقعی ) در ابتدا شروع میکنند به تعریف که به به عجب اسبی عجب دمی عجب آوازی!!! ولی همین افراد وقتی با رد درخواست خودشون در رابطه با کشش و وقتی ببنیند که رقم کشش بالا هست (البته بالا نیست چون کلی هزینه امنیتی دارند یک چنین اسبانی) شروع میکنند به عیب گزاشتن روی اسب مردم و شروع میکنند بگند که دمش کج هست سرش فلان هست اسب کرد نیست و هزار تا چیز دیگه .....
حالا چه انتظاری شما از مالک دارید؟؟؟؟
خیلی افراد هستند که رزق و روزیشون بر سر کشش اسبشون هست!!!(باور نمیکنید من میشناسم!! خیلی هم میشناسم) و یه یابو دارند و قیمت کشش 200- 300 و غیره میگیرند و در سال از قیمت کشش اسب دو برابر قیمت اسب درامد دارند!!! ولی یک چنین افرادی مثل آقای شکاری نه توی این وادی ها نیستند و این قدر به قول ما آسیابشون میچرخه که احتیاجی به کشش ندارند نه از لحاظ مالی بلکه از لحاظ شخصیتی.
و گرنه مالک یک چنین اسبانی مثل خیبر و انسیاتور و غیره میتونستند با گزاشتن قیمت کشش مثلا 500 هزار تومان در سال رکورد گینس ثبت کنند . در مورد تعداد کشش مادیان با سیلمیشون!!!!!!!
حالا وظیفه افرادی که با این اشخاص در ارتباط هستند یا بهتر بگم استدعایی که ما داریم از اشخاصی که به نوعی با این افراد صمیمی تر هستند این هست که بشینند باهاشون صحبت کنند و از ضرورت داشتن کره و تولیدات خیلی خوب بهشون بگند.
حالا توصیه من به شما محمدرضای عزیز(البته من خیلی کوچیکترم که بخواهم به محمدرضا توصیه کنم) این هست که اگه امکانش هست یک چنین افرادی را که خودشون را گوشه نشین کرده اند و منزوی شده اند دوباره بازگردانید.
یک بار دیگه میگم حق میدم !!!!!!!
چون این قدر بچه زیاد شده که نشون ندادن این افراد واقعا دلیلل داره.