امیر مسعود
Member
بیشتر توضیح میدین دارم میمیرم اگه خوب نباشه چی
مالکش کیه ؟ پدر مادیان چی هست ؟ عکس ؟امیر مسعود گفت:یه مادیان گل ناز هستش که اونم مادرش چلچله است
خون وارداتیامیر مسعود گفت:حا لا اگر من تو مسابقات زیبایی شرکتش بدم تو خون خالص ها میره یا وارداتی شانس برنده شدن داره
در حالت استاندارد تو وارداتی ها !امیر مسعود گفت:حا لا اگر من تو مسابقات زیبایی شرکتش بدم تو خون خالص ها میره یا وارداتی شانس برنده شدن داره
در حالت استاندارد در گروه دارای خون وارداتی !امیر مسعود گفت:حا لا اگر من تو مسابقات زیبایی شرکتش بدم تو خون خالص ها میره یا وارداتی شانس برنده شدن داره
در اصفهان این طور نبود که با خالص ها شرکت کنه ! گروهی اسبان خالص ایرانی بودند ! که هیچ خون وارداتی نداشتند ! وگروهی اسبانی که حد اکثر 19 درصد خون وارداتی داشتند ! که اگر این اسب در جشنواره حضور داشت در گروه دوم جای می گرفت !اسب اصیل گفت:بستگی به مقرارات مسابقه ای داره که میخواد شرکت کنه.
مثلا در برای جشنواره اصفهان یک درصدی از خون وارداتی که بر اساس فرمول اعلام شده از سوی برگزار کنندگان محاسبه میشد، اجازه داشت با خون خالص ها رقابت کنه. فکر کنم حدود 12 درصد بود . بنابراین شاید اسب تو بتونه با خالص ها شانس موفقیت داشته باشه. برای اطمینان به سایت جشنواره سری بزن. ماشین حساب هم دم دستت باشه!