رودابه (برفین * آزالیا)م

reza eslahi

Member
مالک رودابه دکتر برومند رباطی هست. پارسال از آقای دانیالی خریدن . یه کره مادیون زیبا از لجند گیرش اومده که فوق العاده زیباست و تو آیندگان شیراز یک شد.امسال هم از میجر پر شده.

reza eslahi

Member
این هم رودابه و مالکش آقای دکتر برومند رباطی.
رودابه در مرکز پرورش وسوارکاری اصایل فارس پانسیون هست.
مشاهده پیوست 35785

مشاهده پیوست 35786

مشاهده پیوست 35787

مشاهده پیوست 35788
عکس ها مال زمان حاملگی مادیون در 11 ماهگی چند روز قبل تولد گلرخ هست که از لجند پر شده بود.
چه بدنی داره ماشالا.اصلا مشخص نیست که حامله هست اونم 11 ماهگی.

Farib

Member
کاش از یابر پر میشد . بدنش رو یابر میتونه خیلی بهتر از الانش کنه .

m0hamad

Member
رودابه رو اقای دانیالی از لجند کشید و فروخت به گفته ی خود اقای ناصر دانیالی کره ی اون با لجند خیلی عالی

bakhshi

Member
مگه خودش دختر برفین نیست ؟

برای بالا بردن زیبایی این مادیان نظرت از نظر علم ژنتیک چیه؟؟؟؟ چون خود آقای نایگل برای پی بردن به ارزش ژنتیکی سیلمی هاش از این آزمون و خطا ها بارهااستفاده کرده دختر صلائ..... با خودش می کشید علم ژنتیک هم این تائیید می کنه کلا نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blinksmiley::rolleyessmileyanim:

bakhshi

Member
علی بخشی این علم ژنتیک اگه کره خوب از آب درنیاد مسولیت پذیره ؟؟ ( چی گفتم ) :confused:

با توجه به نسب زیبای این مادیان (چشمه ، ملک النسمان ، برفین) ارزش امتحان رو داره من به بیس ژنتیک مسلطم که این گفتم ایمان جان هیچ کس در هیچ علمی به کسی تضمین نداده !!!!! :rolleyessmileyanim: تجربه پدر علم و مهم ترین ویژگی تجربه قابلیت تکرارشه وقتی یه بار از هم خونی پسر خاله دختر خاله حداد به دنیا می یاد یعنی تکرار پزیره عشیره و قدم خیر هم همین طور فکر کنم منطقی توضیح دادم . به خاطره همین سختی است ، که تعداد سیلمی ها و مادیانهای ممتاز عرب در هیچ دوره تاریخی از تعداد انگشتان یه دست بیشتر نمی شده :smilingsmiley:

Farib

Member
قبلا تو یه پست گفته بودم که دکتر نایگل این کار رو انجام میده برای اینکه معتقده خون hannan و خون estopa این قابلیت رو داره که با همخونی جوای میده. نمیدونم ولی این دکتر نایگل همونیه که شما میفرمایین به خاطر پول و عربا چه بلاهایی سر این شیخهای عرب نیاوردن. من هم اسباش رو دیدم. حقیقتا خوشم نیومده.

بالا