alirezainejad
Member
سلام
این مادیان عرب خالص نیست.
این مادیان عرب خالص نیست.
منظور شما اقای تیمور فرهمندتهران استalirezainejad گفت:سلام
این مادیان مالکش آقای فرهمند بود و فروخته شد به آقای کشاورز والان آقای شجاعی مالکش است ودر همان باشگاه که مسابقه امسال بود نگهداری میشود و سوارش آقای مجید جنتیان است.
مایه از کدام کردها؟ نمونه بگواسب اصیل گفت:مایه هایی از بعضی کردها داره. من ماجرایی که وطن گفت را نمیدونستم.
ولی چیزی که واضحه اینه که اول داغ 04 (ناخالص) خورده و بعد 12 بار در کورس شرکت داده شده! یعنی میدانستند چی هست که داغ 04 زدند.
مشکل دیگه ای که این نقل قول وطن داره اینه که چطور با عرب ها کورس داده؟ (با توجه به اینکه اوائل حتی kh ها را هم به کورس 01 و 03 راه نمیدادند)
♘ امیرحسین ♞ گفت:مطمئنی آنگلوعرب؟
کدام کرد؟ در کورس عرب با داغ کرد دویده؟امید زمانی گفت:مگه رده کورس کرد بالاتر از عربه ؟ ما اسب کرد داشتیم در کورس عرب که با داغ کرد دویده ! نظر منم رو عرب بودنشه !دلیل محکمی جز داغ روی گردن از لحاظ فنو تیپ و ... دارید که عرب نیست !؟ از خیلی از عربهای ما عرب تره ! ضمن این که حرکتش را هم دیدم ! چند سالشه ؟
اسمش خاطرم نیست شاید جادو یا شبیه این یادم اومد میگم ! حرکتش آنگلو عرب بود ؟ سنش که بالاست ! کره اش رو هم دیدم !♘ امیرحسین ♞ گفت:کدام کرد؟ در کورس عرب با داغ کرد دویده؟
حرکتش عرب نبود، من از نزدیک دیدم
سن بالای7-8، کره هم داره
آنگلوعرب واقعی ندیدم تابحالامید زمانی گفت:اسمش خاطرم نیست شاید جادو یا شبیه این یادم اومد میگم ! حرکتش آنگلو عرب بود ؟ سنش که بالاست ! کره اش رو هم دیدم !
وطن از لحاظ بدنی به کرد نمیخورهvatan گفت:سنش که فکر کنم 18 الی 19 هست. و کرد هست.
از اون مادیونهای پرخون هست که نگو!!!
فکر کنم علت دویدنش هم داغ کردن خود خانم بوده.
وطن جان این همه صغری کبری چیدیم باز میگی کرده؟!vatan گفت:سنش که فکر کنم 18 الی 19 هست. و کرد هست.
از اون مادیونهای پرخون هست که نگو!!!
فکر کنم علت دویدنش هم داغ کردن خود خانم بوده.