محمد نورالدینی
Member
این مادیون در تمام کورسهای 1000 متری که شرکت کرده اول شده بجز در یک کورس که گوانجی اول شد وسرگل دوم
يعني كجا؟؟الان اینجاست:winksmiley02:
يعني كجا؟؟
همون جايي كه به جاي اسب مالك زنجير ميخوره!!!:dodgy::dodgy:جاییه که این آخر عمری از زنجیر خوردن در امانه.
اين اسب تهران بوده و در تهران زنجيري سواري شده!!!!!اسبهایی که با سیستم زنجیری! سواری شدن تا آخر عمر این حالت ترس و استرس تو وجودشون هست. کسایی که زنجیر میکشن به گرده اسب واقعا بویی از انسانیت نبردن از دیدن این سواری و پر خونی و معراج و.. هم لذت نمی برند، فقط برای خود نشان دادن و روی همسایه را کم کردنه.
اين اسب تهران بوده و در تهران زنجيري سواري شده!!!!!
با لحجه تهراني حتما!!!
توي سن 15 و 16 سالگي اومده اصفهان مالك اولش هم زنجيري نبود و باشگاهي بعدش هم دست اقا تقي بود .
حالا اگه منظورت اين هست كه دست اقا تقي زنجيري شده دليل نميشه همه اسب هاي اصفهان را زنجيري بدوني عزيز !!!
در ابتداي جواني هستي سعي كن كه مطلق فكر نكني :rolleyessmileyanim:با ديدن يه نمونه و چهار تا نمونه تمام اسبهاي استان اصفهان را زنجيري حساب نكن.
همينطور كه من با ديدن مردم آخر آسفالت اهواز همه را اون طوري حساب نميكنم عزيزم!!:dodgy:
گاهی اوقات فکر میکنم اگه به امام رضا میگند یا ضامن آهو به بعضی ها و اشک های تمساحی که میریزند باید بگند یا ضامن یابو!!:dodgy:وحید من ابتدای جونی هستم؟ با این حساب که تو در عنفوان خردسالی هستی!:coolsmiley02:
جواب پیغام خصوصیت هم همینجا بدم در مصرف آب صرفه جویی بشه!
برای صدور اسب پرخون از خوزستان نه به زنجیر اصفهان نیاز دارم، نه به زنجیر زنش. چون اصولا ادعا و تعصبی ندارم.
در مورد پیشینه این اسب هم نمیدونم و فرقی هم نمیکنه کجا زنجیر خورده.
کلا به دل نگیر برادر، اینجا که بر خلاف شما نه اسمی از اصفهان آوردم نه آبروی اسبدارهاشو کم و زیاد کردم. جاهای دیگه هم هیچ وقت نگفتم "همه" یا "بدون استثنا" یا "مطلقا"
گذرت به اخر اسفالت هم افتاده؟ مواظب خودت باش رفیق:dodgy: