علی اصفهانی
Active member
استادم جناب نگارستانی فرمودند خانم گفتند از یاسوتای نکشید کره خوب نمی دهد :coolsmiley02:
من چنین چیزی نشنیدم .
استادم جناب نگارستانی فرمودند خانم گفتند از یاسوتای نکشید کره خوب نمی دهد :coolsmiley02:
از زبان خانم حرفهای زیادی نقل شده ولی اکثر آنها رو خانم نگفته اند.استادم جناب نگارستانی فرمودند خانم گفتند از یاسوتای نکشید کره خوب نمی دهد :coolsmiley02:
مادیانهای درجه یکو ؟؟؟؟؟؟ باید به جای کشش با اسد ، کهکشان ، دماوند ،الشجاع ، رستم میر ، قانا ، دل دل ....................با یاسوتا بکشیم لطفا پاسخ دهید ممنون :winksmiley02:
هزار افرین البته سزار ، پازن ، پاسارگاد ، ذوالفقار تنها خون سمرقند ندارند خون کویتی حداد نیز دارند ، تمام اسب های اصیل ما زیبایی خود را از این خط خونی خاص گرفته اند خسرو جان :winksmiley02:
یاسوتای الان پیش ماست هرچه به این سیلمی نگاه میکنم ازدیدنش سیر نمیشوم .
با این دست وپای خراب واقعا باید ببینید چه قدر پرخون و با ابهت است .
واقعا اسطوره است.
از زبان خانم حرفهای زیادی نقل شده ولی اکثر آنها رو خانم نگفته اند.
هیچ دلیلی وجود نداره که اسب خوب کره ی خوب نده.
بنظر من نهروان و یاسوتای که من عاشق شجره هر دوشونم
من چنین چیزی نشنیدم .
خالص ایرانی : غرور - نهروان - یوزپلنگ - و یاسوتا
خون وادراتی : قندهار و ناردانه
جناب چیزی هم از نهروان کشیدی یا فقط میگی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :winksmiley02:
از زبان خانم حرفهای زیادی نقل شده ولی اکثر آنها رو خانم نگفته اند.
هیچ دلیلی وجود نداره که اسب خوب کره ی خوب نده. :rolleyessmileyanim:
برفین اسب شویی خوبی است ولی هرگز نتوانسته مثل پدرش کره بدهد همیشه اسب خوب کره عالی نمی دهد مثل لجند ، قجری............کره دهی نریان وابستگی مستقیم به مرغوبیت نژادی و غالب بودن نریان دارد مگه در دنیا چند راس سیلمی ورزشی و شویی عالی وجود دارد تا صفاتش را بتواند به کره هایش انتقال دهد . صورت مسئله اصلا غلط است داوود جان :smilingsmiley:
نهروان رو که نمیگذاره کسی ببینه :winksmiley02:
چه برسه به کشش.