ناشناس
Active member
رخش خزان گفت:ناشناس جان همه نظرات دوستان درسته . خوب یک همچین مکانی پول زیادی میخواد که خرجش کنی و یه آدم پولدار که دنبال سود نباشه . خودتون هم بهتر میدونیین که باشگاهها سودی نداره ضرر هم داره یعنی باید از جیب خودت هم بزاری .
خوب حالا اومیدیم و ما یک باشگاه کامل و خوب زدیم وقتی میبینیم که شاگرد نداره خوب به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟ (شما خودت تو باشگاه کار میکنی و به عینه داری میبینی به جز گرفتاری و درد سر چیز دیگه ایی هم داره ؟ ولی این عشقه که میزاره ادامه بدی )
من میخوام این رو بگم هنوز که هنوزه این ورزش تو مردم جا نیافتاده . من خودم پدر و مادرم هر روز بهم میگن این اسبت رو بفروش نمیخوای خودت رو گرفتار کردی . میدونید درد ما اینه ما باید این فرهنگ رو جا بندازیم . چطوری ؟؟؟ این رو دیگه خودتون بگید ...
رخش خزان جان شما درست میگید . الان در شیراز باشگاه بهارستان خیلی خرج کردند مانژ سر پوشیده 100عدد باکس مانژ دایره لنج برقی انبار بزرگ علوفه کافی شاپ رستوران وصاحب باشگاه هم دنبال سود نیست چون خودش عشق اسبه . ولی متاسفانه تبلیغات کمه و باشگاه دست کسانی افتاده که تقریبا انحصاریش کردن و فقط افراد خاصی میتونن اونجا برن .
ولی باشگاه دیگه ای هم هست که هیچ امکاناتی نداره 8عدد باکس و یک مانژ کوچک اما شروع به تبلیغات کردند الان که بری باشگاه از ساعت 8صبح تا 12 شب شاگرد داره و همه روزها هم همینطور هس /
پس اصل مهم داخل هر کاری و برای رونق گرفتن اون کار تبلیغات میباشد و رسانه ملی هم باید در این کار کمک کند که متاسفانه همون مسابقات قهرمان کشوری سوارکاری هم 1ساعتشو بیشتر نشون نمیده /