اولا عکس اول را ببینید از زبان کیست!!!سهراب گفت:نوع پوشش زنان ایران زمین ارتباط چندانی به ورود اسلام ندارد. نمونه های باستانی حجاب را همین الان در پوشش زنان زرتشتی یا لباس های عشایری می بینید.
مساله اجبار است و استفاده ی سیاسی.
اونایی که اعتقاد دارن که در انجمن اسب ایران ازادی بیان هست به حرف ها و تهدیدهای خانم مرضیه توجه کننمرضیه گفت:دوستان متاسفم که باید بگم بحثتون مفید نیست و نتیجه ای در بر نخواهد داشت غیر از اینکه ...
این راه که میروید به ترکستان که هیچ میترسم به قبرس! ختم بشه!!!
از شوخی گذشته باید تذکر بدم که به این تاپیک نه یک مورد که چند مورد اعتراض داشتیم، پس ناچارم بگم که در صورت ادامه ی بحث به این صورت موضوع قفل میشه.
ببینید میتوانیم از همه دوستان بپرسیم آزادی بیان هست یا نه http://horse.ir/forum/index.php/topic,5197.msg25473.html#msg25473Shabdeez گفت:اونایی که اعتقاد دارن که در انجمن اسب ایران ازادی بیان هست به حرف ها و تهدیدهای خانم مرضیه توجه کنن
متاسفانه ما حتی در این انجمن خودمونی هم نمیتونیم حرفامونو بزنیم و اظهار عقیده کنیم
همه شاهد هستین که تو این بحث توهینی به کسی نشده و فقط نظرات شخصی افراد بوده هر کس هم اعتراض داره بیاد رودررو بگه.
از امیر حسین خان خواهش دارم که شخصا پاسخ بدن.
عزیزم خب از اول همینو می گفتی تا اینقدر بحث پیش نیاد!!سنا گفت:بابا اصلا موضوع مهمی نیست که اینقدر بحث میکنین
هر جوریه ما خانوما باید همین طوری سواری کنیم
کاریشم نمیشه کرد و این بحث ها که بی نتیجه هست فقط دوستی و صمیمیت بچه های انجمن رو زیر سوال میبره
همین
??? : :-[ :-[ :-[ :-[
کاریش نمیشه کرد،این حجاب توسط اکثریت قبول شده و میشه گفت در جامعه ما نوعی مصعونیت هست،اینو جدی گفتم* SANA * گفت:اون روز رفتم سواری خفه شدم از گرما
مقنعه و کت و چکمه ???
بیچاره ما خانوما
kamyab گفت:کاریش نمیشه کرد،این حجاب توسط اکثریت قبول شده و میشه گفت در جامعه ما نوعی مصعونیت هست،اینو جدی گفتم
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)سهراب گفت:الحمدلله که اکثریت بانوان ما با مصعونیت! کامل سوارکاری میکنند