پاسخ : مبارک
omid.zamanidehkordi گفت:
جو رو ببین چه کرده با این جوونا ! من 2 تا سوال دارم یکی این که آقای زلزله میشه چند تا از کره های عصبی مبارک رو نام ببرید ؟ اونوقت من 10 برابرش خون خالص ایرانی بهت معرفی میکنم ! بعد کی گفته بهترین عرب های دنیا رو فرانسه داره ؟ ما که نباید تا ابد همین کورسهای زپرتی خودمونو بچسبیم ؟ همیشه واردات اسب می تونه موثر باشه اگه اصولی انجام بشه جالبه که بدونید بزرگترین تولید کننده های اسب عرب دنیا هم هر چند سال یه خون جدید از جاهای دیگه وارد میکنند ! کاش یه کم چشمامونو باز میکردیم و تعصب های کورکورانه رو کنار می گذاشتیم !
دیگر خونم به جوش امده تا حرفی میزنم شما ان را بر اساس تعصب می اندیشید کمی به خود و اطرافتان بنگرید و اون وقت پاسخ دهید البته این بی ادبی را ببخشید
از دشمنان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا برم؟؟
دوست دارم با همین یه بیت کارو تموم کنم ولی میبینم باز محکوم میشوم
من انقدر کره بلدم که ازر همین هم خونی ها تولید شده اند
حالا به ذکر یکیشون بسنده میکنم خرداد کره ی برفین و پرواز
امید خان قرار شد هر کره ای که من نام بردم شما 10 تا نام ببرید
بعد هم شما با کمی مطالعه میتوانید به این برسید که الان قدرت عربهای فرانسه بیشتر از عربهای دیگر است و انها زبان زد هستند البته مشکل ما اینه که نمیتوانیم اسبمان را در مدایین بین المللی ببریم
دیگر سعی میکنم هر جه شما گفتید بگویم باشه شما درست میگید حرف من برای شما خریدار ندارد و اتلاف وقت است
من نمی خواهم حرفم را قبول کنید ولی لا اقل فکر کنم ارزش کمی تامل را داشته باشد حتی اگر پذیرفته نشود من هدفم برای خودم تبیین شده است و با تمام احترامی که برای دوستان قائلم برخی حرفهای بچه ها من ایرانی را ازار میدهد
و برایم مهم نیست که شما صحبت های مرا تا چه حد قبول دارید برای من مهم این است که حتی از هر 100 نفر هم 1 نفر مورد تاثیر قرار میگیرد و این برای من بس است و مشتاقانه برای ان یک نفر مینویسم خواه خانم باشد خواه اقا .خواه اسب داشته باشد خواه نه.وخواه ............
افتادگی اموز گر طالب فیضی هرگز نخورد اب زمینی که بلند است