میرزا
Member
یک سوال دیگه چرا زیر نظر فدراسیون نبود؟سلام دوستان خسته نباشيد.سوال من از برگزار كنندگان اين است كه چرا مسابقه نمره اي نبود.همه به اين قضيه اعتراض داشتند.هيچ كس نميدونست چرا اسبش 1 يا 2 يا 3 شد
یک سوال دیگه چرا زیر نظر فدراسیون نبود؟سلام دوستان خسته نباشيد.سوال من از برگزار كنندگان اين است كه چرا مسابقه نمره اي نبود.همه به اين قضيه اعتراض داشتند.هيچ كس نميدونست چرا اسبش 1 يا 2 يا 3 شد
دوست من نمره ای بود کی میگه نبود فقط چون تعداد اسبها زید بود و باید در طول دو روز جمع میشد وقت امتیاز خواندن نبودسلام دوستان خسته نباشيد.سوال من از برگزار كنندگان اين است كه چرا مسابقه نمره اي نبود.همه به اين قضيه اعتراض داشتند.هيچ كس نميدونست چرا اسبش 1 يا 2 يا 3 شد
نماینده فدراسیون هم بودیک سوال دیگه چرا زیر نظر فدراسیون نبود؟
سلام دوستان خسته نباشيد.سوال من از برگزار كنندگان اين است كه چرا مسابقه نمره اي نبود.همه به اين قضيه اعتراض داشتند.هيچ كس نميدونست چرا اسبش 1 يا 2 يا 3 شد
1.نماینده فدراسیون کی بود؟نماینده فدراسیون هم بود
اگه میگی چرا زیر نظر ایکاهو نبود قضیه اش مفصله ان شاالله اقای اصفهانی جواب سوالتو میده.
لطف میکنید نتایج رو هم بذارید؟گروه مادیانهای پنج تا هفت سال
1.ریاض عبد(یاسوتای.جمانه عبد)مالک عبدالله خان ابراهیمی از کرمان
2.رخساره بیگ(برفین.تیسفون)مالک شهاب کریمی از سیرجان
3.رزیتا(برفین.پرواز)مالک اقای انتظاری از کرمان
4.درسا(برفین.فرهاده)مالک اقای شریف زاده از یزد
5.دریا میر یزد(برفین .ابنوس)مالک اقای وکیل السادات از یزد
6.ازبا الریان(عدنان.ازبا)مالک اقای شریف از سیرجان
گروه مادیانهای هشت تا نه سال خون وارداتی
1.خورشید(اشوربانیپال.ازیتا)مالک اقای شریف از سیرجان
2.هلیوم(مبارک.پری خاتون)مالک اقای وحید صالحی از سیرجان
3.هلیا بهزاد(مبارک.نینا)مالک بهزاد خان از کرمان
4.هستی عبد(مبارکوپونه عبد)مالک عبدالله خان از کرمان
5.حسنا عبد(مبارک.باسله عبد)مالک عبدالله خان از کرمان
گروه مادیانهای دوازده سال به باله خون وارداتی
1.سحرگاه(مبارک.حوری) مالک اقای جعفر یزدی از کرمان
2.سوران(هانیخان.صباح الخیر)مالک اقای شریف از سیرجان
3.سور(مبارک.واویلا)مالک اقای شریف از سیرجان
4.الوند(مبارک.پرستو) مالک اقای بقایی از یزد
جواب سوالتون را اقای اصفهنی میدهند من در جریانش نیستم.1.نماینده فدراسیون کی بود؟
2.اگر زیر نظر فدراسیون بوده چرا ارم فدراسیون تو حکم شون نیست؟
خدمت همه دوستان عرض سلام دارم و تشکر میکنم از همه کسانی که مارا تو این مسابقه همراهی کردند و تشریف آوردن .
از اینکه دیر آمدم اینجا تا اطلاعات رو بدم خدمتتون عذرخواهی میکنم.
ولی دیدم دوستان از جمله پرواز خیلی خوب و کامل و با حوصله زیاد لیستها رو تایپ کردن! دستشون درد نکنه و خیلی ممنون
از کل روز خالص ها عکس دارم. میزارمامیرحسین شما چطور ( البته بعید میدونم دست خالی برگشته باشی ) !!