میشه اساتید اسبهای درجه 3 و 4 که وارد شدن رو معرفی کنند؟

دوست عزیز همه سیلمی هایی که وارد ایران شدن خوبن ولی خوب کشش نشدن.مثلا یک سیلمی وارد میشه در اولین ماه 30تا کشش ازش میشه که از این 30 کشش شاید 5تا کشش خوب باشه.خدا نکنه که مالک سیلمی یه باشگاه داشته باشه که 20_30تا مادیان توش باشه همه رو میکشه برای اینکه بگه خودم بیشترین کره از این سیلمی دارم.
خوب وقتی مادیون خوب داشته باشیم تولید خوب هم داریم اینو که قبول دارین سیلمی که نمی تونه جادو کنه......!!!!!توقع ما از یک سیلمی وارد ایران میشه خیلی هست وقتی میبرن بعضی از مادیون ها که خیلی تعریف ندارن میکشن کره خوب نمیشه.....

سامان حسینی

Active member
اگر خالص ایرانی میراث هر کشور دیگه ای بود اونوقت میدیدیم چی میشود.بزرگترین سرمایه اسب ایران خالص ایرانیه که بدبختانه هیچکس بهش فکر هم نمیکنه.واقعا ادم میخواد بشینه شبو زور برای این خالصا گریه کنه.توی باشگاه انتظاری در یزد هم دیدم چندتا مادیان خالص رو از دبی پاشا یا علیشارالبری کشیدن.واقعا این چه تدبیریست.اسبدارا بجای اینکه خالص ایرانی را روبه بهبودی بیشتر ببرن خودشونو به وارداتی چسبوندن ایکاش حداقل چیزای قابل قبولی هم تولید میکردن
ما که شب وروز داریم به خالص فکر میکنیم...ولی خوب پول نداریم خالص بگیریم اونایی که خالص دارن هم خوب درجریان نبودن اما خوشبختانه داره درست میشه کم کم شاهد این هستیم که خالصها با خالص کشش میشن و مالکین اکثرا اگاه شدن البته بالارفتن قیمت خالصها وپایین امدن قیمت خون وارداتی ها بی اثر نبوده

نمیرسیم

اصلا لازم نیست برسیم. برا رقابت باید تعدادی مادیون و سیلمی درجه یک با خون روز داشت.

کاربرد خالصا شو و زیبایی و پوزه باریک نیست. به زور میبریم اونطرفی. تازه میشیم 80 سال پیش مصریها.
کاربردشون سواری و داشتن بعنوان یک سرمایه ملی هست.

من نظرم به نظر شما نزدیکه
فقط یه موضوع میمونه , به هر حال بشر خواهان زیبائی بیشتره , حالا حتی اگه نخواهیم تو دنیا حرف بزنیم که اگه ادعای خواستگاه اسب عرب رو داریم بده که نتونیم حرف داشته باشیم , به نظرتون به اسبهای زیباتر نیازمند نیستیم؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
من نظرم به نظر شما نزدیکه
فقط یه موضوع میمونه , به هر حال بشر خواهان زیبائی بیشتره , حالا حتی اگه نخواهیم تو دنیا حرف بزنیم که اگه ادعای خواستگاه اسب عرب رو داریم بده که نتونیم حرف داشته باشیم , به نظرتون به اسبهای زیباتر نیازمند نیستیم؟

زیبایی قراردادی هست.
برای شرکت دادن در مسابقات زیبایی قوانین میگه باید اون شکلی باشن. اگرنخواهید تو زیبایی که قوانینش براساس اسبهای دیگری نوشته شده شرکت کنید. مجبور به طبعیت از قوانینش هم نیستید

زیبایی قراردادی هست.
برای شرکت دادن در مسابقات زیبایی قوانین میگه باید اون شکلی باشن. اگرنخواهید تو زیبایی که قوانینش براساس اسبهای دیگری نوشته شده شرکت کنید. مجبور به طبعیت از قوانینش هم نیستید

نه میشه به طور مطلق گفت که زیبائی قرار دادی هست.
و نه میشه گفت نیست.
ضمن اینکه میشه به راحتی ذائققه یه گروه یا یه جامعرو تغییر داد و به قول شما قراردادی فرض کرد اما همیشه زیبائی اصولی داره و همیشه زیبا داریم و زیبا تر!

نه میشه به طور مطلق گفت که زیبائی قرار دادی هست.
و نه میشه گفت نیست.
ضمن اینکه میشه به راحتی ذائققه یه گروه یا یه جامعرو تغییر داد و به قول شما قراردادی فرض کرد اما همیشه زیبائی اصولی داره و همیشه زیبا داریم و زیبا تر!
زیبایی در یک لاین خاص بله مطلقه مثلا اسب عرب شو. اصول زیبایی برای هر دسته جدا متفاوته
اما کسی که عرب شو کار نمیکنه بهترین اسب عرب مصری رو ببری پیشش خوشش نمیاد. بعضا شنیدم که میگن این چیه سرش مثل کله قند یا شیپوره! حالا اسب چامپیون شده ها اما خب کسی که اینکاره نیست خوشش نمیاد و همچنین کپل تخت که الان شده استاندارد زیبایی رو ممکنه کسی دوست نداشته باشه بگه من کپل برجسته دوس دارم.
یه سری چیزا ثابته مثلا دست و پای صاف رو همه دوس دارن

زیبایی در یک لاین خاص بله مطلقه مثلا اسب عرب شو. اصول زیبایی برای هر دسته جدا متفاوته
اما کسی که عرب شو کار نمیکنه بهترین اسب عرب مصری رو ببری پیشش خوشش نمیاد. بعضا شنیدم که میگن این چیه سرش مثل کله قند یا شیپوره! حالا اسب چامپیون شده ها اما خب کسی که اینکاره نیست خوشش نمیاد و همچنین کپل تخت که الان شده استاندارد زیبایی رو ممکنه کسی دوست نداشته باشه بگه من کپل برجسته دوس دارم.
یه سری چیزا ثابته مثلا دست و پای صاف رو همه دوس دارن

بله در یک زمینه خاص میشه گفت مطلقه البته اون هم نمیشه به صورت صد درصد گفت
کی حکم کرده که سر با قوس اینجوری قشنگه؟
ممکنه حاصل دیدن اسبهای زیاد که تبلیغات زیادی روشون بوده به این رسیدیم
یعنی در واقع ایجاد ذائقه در جامعه , که این کار در خیلی جاهای دیگه از جمله پوشاک خوراک و هنر صورت گرفته و میگیره!

در عین حال نمیشه هم همه چیز رو قرار دادی فرض کرد
مثل همون مثالی که از دست و پا زدین

بله در یک زمینه خاص میشه گفت مطلقه البته اون هم نمیشه به صورت صد درصد گفت
کی حکم کرده که سر با قوس اینجوری قشنگه؟
ممکنه حاصل دیدن اسبهای زیاد که تبلیغات زیادی روشون بوده به این رسیدیم
یعنی در واقع ایجاد ذائقه در جامعه , که این کار در خیلی جاهای دیگه از جمله پوشاک خوراک و هنر صورت گرفته و میگیره!

در عین حال نمیشه هم همه چیز رو قرار دادی فرض کرد
مثل همون مثالی که از دست و پا زدین
کسی حکم نکرده نعوذ بالله حرف خدا که نیس، اما وقتی در مسابقات خاصی شرکت میکنیم مثلا زیبایی عرب قوانینش از قبل مشخصه مثلا قوس صورت امتیاز داره پس تقریبا در اون رشته خاص یه جور استاندارد تعیین شده برای زیبایی و تقریبا میشه گفت مطلق هست. اینها برای اون مسابقات مطلق هست اما کسی که نمیخواد شو عرب برگزار کنه دلیل نمیشه از اون قوانین پیروی کنه کما اینکه گفتم خیلیا استانداردهای رایج اسب در مسابقات رو نمیپسندن .

کسی حکم نکرده نعوذ بالله حرف خدا که نیس، اما وقتی در مسابقات خاصی شرکت میکنیم مثلا زیبایی عرب قوانینش از قبل مشخصه مثلا قوس صورت امتیاز داره پس تقریبا در اون رشته خاص یه جور استاندارد تعیین شده برای زیبایی و تقریبا میشه گفت مطلق هست. اینها برای اون مسابقات مطلق هست اما کسی که نمیخواد شو عرب برگزار کنه دلیل نمیشه از اون قوانین پیروی کنه کما اینکه گفتم خیلیا استانداردهای رایج اسب در مسابقات رو نمیپسندن .

بله درست
البته خوب قانون یه مسابقه هم نمیتونه حکم کنه که یه اسب زیباست یا نه!

قطعا همینطوره زیبایی از نگاه هر فرد متفاوته. قبلترها کمتر به فکر به مسابقه و مد و غیره بودن هرکسی برای دل خودش تولید میکرد پدیده فروش تولیدات و کسب درآمد و کلا صنعتی شدن مقوله پرورش اسب و تبلیغلت روی یک سری اسب با استانداردهای خاص مسابقات! باعث شده یک سری چیزا که نشات گرفته از همون قوانین مسابقات هست تبدیل به عرف فراگیر بشه.
این خوب نیس که همه اسبامون مثل همدیگه بشن سابق از روی ظاهر اسب میشد حدس زد که از اسبهای فلانیه اما الان نه. هنوز هم هستند افرادی که اون چیزی که نظرشون درسته رو تولید کنند نه اون چه که مد شده کاش برگردیم به قدیم که عشقباز بودن ملاک بود نه پول

قطعا همینطوره زیبایی از نگاه هر فرد متفاوته. قبلترها کمتر به فکر به مسابقه و مد و غیره بودن هرکسی برای دل خودش تولید میکرد پدیده فروش تولیدات و کسب درآمد و کلا صنعتی شدن مقوله پرورش اسب و تبلیغلت روی یک سری اسب با استانداردهای خاص مسابقات! باعث شده یک سری چیزا که نشات گرفته از همون قوانین مسابقات هست تبدیل به عرف فراگیر بشه.
این خوب نیس که همه اسبامون مثل همدیگه بشن سابق از روی ظاهر اسب میشد حدس زد که از اسبهای فلانیه اما الان نه. هنوز هم هستند افرادی که اون چیزی که نظرشون درسته رو تولید کنند نه اون چه که مد شده کاش برگردیم به قدیم که عشقباز بودن ملاک بود نه پول

مرسی از توضیحاتتون
جالبه اینکه گفتین اسبها الان همه شدن مثل هم تو آدمام صدق میکنه !!

بختیاری

New member
با سلام خدمت اقای بهزادی نام مادیان.is ferra.نام بدر.is perrier.نام مادر.fertilia.محل نگهداری.باشگاه شهدا .نام مالک.علیرضا بختیاری

ما ایرانی ها همیشه چشممون به دست دیگران بوده و فقط بیرون گود شعار میدیم ، نه قادر به هرینه اییم برای خرید نه توان تولید داریم. من به جرات میگم اگر مروان هم که چند ساله اسب سال میشه بیاد ایران روش عیب و ایراد میذارن . بدبختی قضیه از اونجاست همه تازه کارا آتیششون تندتره به نظر من ما ، اول باید خودمون اصلاح نژاد بشیم بعد اسبامون

ممنون از اظهار نظر صریحتون مشکل اصلی فعلا اینه نه بحث خالص و وارداتی:blushsmiley:

ابوذر

Member
از نظر مالكها اسبشون نيست در جهانه حتي اگه بدترين اسب وارد شده باشه!و درجه سه و چهار كه هيچ اگه درجه دو هم بهشون بديم شاكي ميشن و شكايت و....در كل جگر ميخواد اندازه جگر قوچ!!!!
اگر کسی هم بتونه تشخیص بده اصولا نمیشه برای اسب کسی درجه ای اعلام کرد . چون مالکش ناراحت میشه .

ابوذر

Member
دوست عزيز شما فكر كن كه مروان رو يه نفر مثلن بنده وارد كردم!!! و شما هم بهترين و زيبا ترين ماديان جهان كه به خون مروان بخوره و كره بسيار بسيار بسيار زيبا و عالي بده وارد كردي و بعد از يك سال ويا چند سال كره اي شد كه تا حالا نمونش در جهان از نظر زيبايي نبوده به دنيا اومد!!وقتي شما نميتوني اسبت رو براي مسابقات جهاني و يا فروش ويا هر دليل ديگه از كشور خارج كني(به دليل نداشتن قرنطينه و محدوديت هاي گمركي) به چه دردت ميخوره؟؟؟وارد كردن سيلمي هميشه نيازي نيست كه اونو بخري!اگه قرنطينه ويا مشكلات گمركي نبود ميشد بين چندتا از توليد كنندگان بزرگ ويا همين بچه هاي انجمن خودمون يه توافقي ميكرديم و مروان رو براي كشش كرايه ميكرديم و مياورديم ايران.الان هم ميشه كرايش كرد و آوردش اينجا ولي وقتي نميشه برش گردوند چي؟كي جواب صاحب ويا صاحباشو ميده؟خانه از پاي بست ويران است برادر.تو كشور ما هنوز نگاهها به اسب و پرورش اون نگاه بديه كه مسئولان رده بالاي حكومتي به اون دارن.اسب رو شاهنشاهي و تجملي و مخصوص قشر مرفه و.... ميدونن.در حالي كه من كسي رو سراغ دارم از عشق به اسب از شكم خودش و خانوادش ميزنه تا به اسبش برسه:sadsmiley:
خوب شما فکر میکنید اگه همه شرایط که شما گفتین فراهم باشه و ما سیلمی هائی اینچنینی وارد کنیم چند سال دیگه به سطح c یا b یا a میرسیم؟

صحبت هايى كه اينجا خواندم خيلى مربوط به موضوع تاپيك نبودند ! اما پيرو همين صحبتها منهم نظرم را مينويسم :
فكر ميكنم اگر اسبى چه نر چه ماده ، درجه يك باشد با پولهايى كه ما و يا دلالها مان كه نماينده سليقه ما در خارج از ايران هستند ، خرج ميكنيم هيچ وقت به ايران نخواهد آمد ، البته ممكن است بعضى اسبهاىِ خوبِ تاريخ مصرف گذشته و امتحان پس داده وارد شوند .
حقيقتى كه بر او پافشارى ميكنم اينست كه هيچ توليد كننده اى سيلمى يا ماديانِ "توليد كننده اش" را به اين مبالغ كه ما روى اسبِ وارداتى سرمايه گذارى ميكنيم دستِ ما نميدهد و مهمترين كار براى ما كه مصرف كنندگان كم بودجه و تبليغات باورى هستيم اينست كه كم كم راه را عوض كنيم و برويم سراغ كُره هاى خوب ، مثلا فلان آقا كه حاضر است به قيمت دلارِ امروز پانصد يا ششصد ميليون تومان بر يك سيلمى سرمايه گذارى كند با همان مبلغ سه تا كُره درجه يك و "ميدان نديده" وارد كند ...
به هر رو نتيجه من از ديده هايم اينست كه كه درد ما فقط سيلمى نيست ، چون ما دوست داريم با صد هزار دلار صاحب يك سيلمى كه كورسى توليد ميكند باشيم ! در ميدانِ زيبايى هم كره هايش اول و دوم باشند ! از همه مهمتر اينكه خودش هم قهرمانِ دنيا باشد !!
مسئله جدى رقابتِ سطحِ پايينيست كه بعضى از ما با خودمان داريم ، اگر براى كارمان يك برنامه طولانى مدت بسازيم كه در آن قصدِ "رو كم كنى در اين فصلِ كشش" را نداشته باشيم ، برويم در باشگاه هايمان ، براى پنج سال درها را ببنديم ، شروع كنيم آزمودن و خطا را ، و بعد از چند سال با كره هاى تصفيه شده و در صورت لزوم اخته شده با نتيجه بهتر و ثابت شده حداقل براى خودمان به اجتماع اسب برگرديم .

هدف طرح این سوال همین بود که در تاپیک پیگیری شد
در واقع مشخصه اسبهائی که ما آوردیم درجه چندم هستن با وجود مالکین همه اونارو درجه یک میدونن.
بنده هم نظرم همینه که یا ما میخواهیم وارد این صنعت جهانی بشیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم که همانطور که خانوم سلطان آبادی گفتن صبر میخواد و تخصص و هزینه کردن با برنامه ضمن اینکه باید بدونیم اون مدتی که ما در حال آزمون و خطا هستیم دنیا متوقف نمیشه و قاعدتا اونها خیلی ماهرانه تر در حال کار هستند.
اما اگه واقعا ما نمیتونیم وارد این بازار به عنوان تولید کننده بشیم و مطمئنا به این سادگی ها نمیتونیم چرا باید این همه وقت و هزینه بشه ؟
چرا باید ما تولید یه اسبی کنیم که ملاکهای زیبائیش رو تعیین کردن ؟
به هر حال این ملاکها وحی منزل نیستن و ما میتونیم اسبهای زیبا داشته باشیم ولو اینکه نه استانداردهای جهانی داشته باشند و نه در بازار جهانی فروشی .

بالا