amin ashrafganjuey
Member
دوست عزيز شما فكر كن كه مروان رو يه نفر مثلن بنده وارد كردم!!! و شما هم بهترين و زيبا ترين ماديان جهان كه به خون مروان بخوره و كره بسيار بسيار بسيار زيبا و عالي بده وارد كردي و بعد از يك سال ويا چند سال كره اي شد كه تا حالا نمونش در جهان از نظر زيبايي نبوده به دنيا اومد!!وقتي شما نميتوني اسبت رو براي مسابقات جهاني و يا فروش ويا هر دليل ديگه از كشور خارج كني(به دليل نداشتن قرنطينه و محدوديت هاي گمركي) به چه دردت ميخوره؟؟؟وارد كردن سيلمي هميشه نيازي نيست كه اونو بخري!اگه قرنطينه ويا مشكلات گمركي نبود ميشد بين چندتا از توليد كنندگان بزرگ ويا همين بچه هاي انجمن خودمون يه توافقي ميكرديم و مروان رو براي كشش كرايه ميكرديم و مياورديم ايران.الان هم ميشه كرايش كرد و آوردش اينجا ولي وقتي نميشه برش گردوند چي؟كي جواب صاحب ويا صاحباشو ميده؟خانه از پاي بست ويران است برادر.تو كشور ما هنوز نگاهها به اسب و پرورش اون نگاه بديه كه مسئولان رده بالاي حكومتي به اون دارن.اسب رو شاهنشاهي و تجملي و مخصوص قشر مرفه و.... ميدونن.در حالي كه من كسي رو سراغ دارم از عشق به اسب از شكم خودش و خانوادش ميزنه تا به اسبش برسه:sadsmiley:
از نظر من این مشکل قرنتینه در درجه دوم قرار میگیره
و فکر میکنم داره کارهائی در رفع این مشکل صورت میگیره
این مساله نوع نگاه مسئولین هم به اسب با اینکه میدونم خیلی جدی است اما به هر حال با عشق مردم کاری نمیتنن کنن , همینکه استقبال مردم رو از جشنواره ها و مسابقات میبینن مطمئنا مجبورن با این وضعیت کنار بیان