نهروان (سمرقند * پیراسته) ن
mohamad molazadeh Member 2013 , July 20 #42 زیبا است این اسب ای کاش شرایطی فراهم میشد که بیشتر ازش استفاده بشه
علی اصفهانی Active member 2013 , July 21 #43 mohamad molazadeh گفت: زیبا است این اسب ای کاش شرایطی فراهم میشد که بیشتر ازش استفاده بشه کلیک کنید تا باز شود... موافقم
mohamad molazadeh گفت: زیبا است این اسب ای کاش شرایطی فراهم میشد که بیشتر ازش استفاده بشه کلیک کنید تا باز شود... موافقم
A ali karimipour Member 2013 , September 24 #48 تا الان 16 کشش داشته و خوشبختانه همه مادیونها آبستن هستند
شهسوار Member 2013 , September 24 #49 نهروان بسیار زیباست وخط خونی عالی داره .ای کاش یه فصل کشش بیاد خوزستان .
DAVOOD BORDBAR Member 2013 , September 25 #50 جناب کریمی پور خیلی خوشحال شدم نهروان اینقدر سر حال شده.آفرین.
A ali karimipour Member 2013 , September 25 #51 ممنون از لطف شما. انشا الله تشریف بیارید کرمانشاه دوباره از نزدیک ببینیدش.
ashkann.m Member 2013 , September 25 #52 بسیار زیبا و با هیبت خدا میدونه این اسب چقدر زیباست آفرین به این نگهداری صحیح
A ali karimipour Member 2013 , November 17 #54 DAVOOD BORDBAR گفت: جناب کریمی پور خیلی خوشحال شدم نهروان اینقدر سر حال شده.آفرین. کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم.انشاالله تا زمانی که پیشه منه به نحو احسند بهش خدمت میکنم
DAVOOD BORDBAR گفت: جناب کریمی پور خیلی خوشحال شدم نهروان اینقدر سر حال شده.آفرین. کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم.انشاالله تا زمانی که پیشه منه به نحو احسند بهش خدمت میکنم
علی اصفهانی Active member 2013 , November 17 #56 شهسوار گفت: نهروان بسیار زیباست وخط خونی عالی داره .ای کاش یه فصل کشش بیاد خوزستان . کلیک کنید تا باز شود... ویاکرمان
شهسوار گفت: نهروان بسیار زیباست وخط خونی عالی داره .ای کاش یه فصل کشش بیاد خوزستان . کلیک کنید تا باز شود... ویاکرمان
A ali karimipour Member 2013 , November 20 #57 علی اصفهانی گفت: ویاکرمان کلیک کنید تا باز شود... جناب اصفهانی به خاطر سن زیاد نهروان کار درستی نیست که جابجاش کنیم ولی اگه تعداد کشش زیاد باشه و کسی تضمین کنه ممکنه که بفرستیمش یزد
علی اصفهانی گفت: ویاکرمان کلیک کنید تا باز شود... جناب اصفهانی به خاطر سن زیاد نهروان کار درستی نیست که جابجاش کنیم ولی اگه تعداد کشش زیاد باشه و کسی تضمین کنه ممکنه که بفرستیمش یزد
میرزا Member 2014 , April 29 #58 [جناب اقایان پایدار ورضایی خرید سیلمی نهروان را به شما تبریک میگوییم.