من نگرفتم چی شد چیره مادیانه بعد نریان میشه یا جامایکا چیره میشه یا اصلا چیره جامایکاس یاجامایکا برهمه چیره میشه یا جامایکازندس ولش کن هنگ کردم یه توضیح میدی ببینیم جریان چیه؟ولی خداییش این عکسایی که گذاشتن به پدرومادرش میخوره فقط یه موضوع هست ممکنه چیره(مادیان)یجای دورافتاده باشه بعد ما بریم به قیمت کم بخریمش با این قیمتا که من دارم برای نوه هام برنامه ریزی میکنم خالص ایرانی بگیرن البته اگه تا اونموقع اسب منقرض نشده باشه
این اسب توی مسابقه اصفهان به اسم جاماییکا اومد توی میدون
کسی که جاماییکا پیشش مرده بود اعتراض کرد . مالک اسب اقای مرتضی حسنی بود . اینطور تعریف کرد که : من یک کره ملک النسمان و فاخته داشتم به اسم تیهو که پارسال از بین رفت، همه جا سپردم خریدار یک کره فاخته هستم . آقای داریوش رستگار این اسب رو به عنوان جاماییکا (ملک النسمان & فاخته) به قیمت .... به من فروختند.
بعدش با اقای رستگار تماس گرفتند و گفتند آقا جاماییکا که پارسال در اهواز مرده! این چه اسبیه که شما به اسم جاماییکا فروختید؟ ایشون فرمودند عیب نداره اینم برادر تنیشه! در حالی که مالک فاخته هم تکذیب کرد و گفت فاخته همچین کره ای نداشته. خلاصه اسب دل اقای حسنی را زد و پسش فرستاد. بعد هم به شخصی در کاشان فروخته شد و چند دست چرخید
حالا میفرمایید آزمایش و تایید شده جای خوشحالی داره. ولی حقیقت ماجرا چیه خدا میدونه