کره دوران1

mansouri

Member
من ایراد نگرفتم ابوذر جان حق دادم به ایشون و خیلی هم براشون احترام قائل هستم و گفتم درکشون میکنم کاملا
منم ادعایی نکردم چون من نیستم اگه این کره الاغ هم میشد من بازم همینا رو میگفتم و هر چی کفتم برای این بود که بگم خودم چیزی نیستم
قصد بحث کردن هم ندارم چون اگه معدود عرب دار خالص هم با هم نباشن دیگه هیچی... خصوصا که دیروز با یکی از دوستان خون وارداتی دار صحبت میکردم دیدم با داشتن یه مادیون درجه چندم وارداتی و پر کردن مغز خودش از چرت و پرت هایی که این نوه ی مگنوم اسطوره هست نمیدونم اون نتیجه ی علی جمال افسانه ای است نمیدونه که مادیون و تولیداتش حتی نمیتونن تویه اصطبل های بزرگ خارجی پانسیون بشن و فقط تولیدات امتحانی و شکست خورده ی اونان حالا ما رو ادم حساب نمیکنه و میگه بیکارید رفتید دنبال خالص

mansouri

Member
راستی مادیونم یه کم لاغر شده به خاطر گرما چاق شد به روی چشم عکسشو میزارم

ابوذر

Member
ممنونم كه اينقدر مؤدب هستيد.بحث هم فايده اي نداره مگر اينكه سازنده باشه.هركسي براي خودش معيارهايي داره.در ضمن اگه جاي خنك ميخواي ما تو ارتفاع 2500 متري در خدمتتونيم!منت شما روميكشيم:winksmiley02:

mansouri

Member
منم دانشجوی دامپزشکی شهر کرد هستم سال سوم برای همین پرسیدم ÷س به هم نزدیکیم

سلام ابوذر خان.ما به کسی بی احترامی نمی کنیم ادمای زیادی هستند دوست ندارند یه سیلمی خوب فعالیت داشته باشه چشماشونو بستند می گن حرف فقط حرفه ما تولید فقط تولیده ما .فقط تو کاره تخریبن اگر بخوای جوابشو نو بدی ارزش نداره حالا ابوذر خان شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام .اقای منصوری بازم بهت تبریک می گم تولید بسیار عالی دشتید که به اسب اصیل کمک زیادی می کنه از یه سیلمی عالی کشیدی وموفق شدی پس یه ادم کوچیک نیستی یه ادم با فهمی با تولیدات جواب میدی ما همه باید پشتی بانه هم باشیم از هم حمایت کنیم بعضیا فقط می خوان تخریب کنن حتی بعضی از دوستان نزدیک.

ابوذر

Member
من كاري به كار كسي ندارم.اگه ميخواستم انتقاد كنم كه بايد از نظر خودم بگم بابا اگه اسب خارجي بده پس چرا وارد ميشه؟خب حالا كه وارد شده چرا كشش درست نميشه و اصلن هدف چيه؟ببينيد درد صنعت اسب ما اينه كه هدف نداره دلسوز نداره هركسي هم سنگ خودشو به سينه ميزنه.از نظر من هدف از توليد فقط زيبايي اسب نيست برادر اسب خيابوني چه فايده اي داره وقتي نميتوني يه سواري درست ازش بگيري؟ما فقط دنبال اسب زيباييم!وقتي اسبي رو ميبينيم فقط زيباييشو ميبينيم هيشكس نميپرسه اين اسب سواري خوبي داره پر قدرته همش شده زيبايي خب هركسي يه علايقي داره

ابوذر

Member
توي همين سايت يه نگاهي به اسبهاي وارداتي بكنين وجدانن چند تا اسب كورسي به درد بخور وارد كردن؟اونهايي هم كه هستن از كورسهاي تركيه و لهستان و....كه اعتبار چنداني ندارن وارد كردن كه اونها هم يا چلاق يا مالي نبودن.منظورم عرب هست اشتباه نشه.بقيه هم اسبهاي زيبايي هستند!امير حسين حرف قشنگي زد گفت خب اين اسب كه الان اونها به ما فروختن كه جنس درجه يكشون نيست.بعضن دويا سه ساله هستن كه سيلمي بودنشونم....خب حالا وارد شد بابا چرا خالص هارو باش ميكشن تازشم اين اسب مال حالاس ما ميخوايم چكار كنيم فرض كنيد اسبي مثل خودش توليد كرديم خب اون موقع اونها ده قدم از ما جلوترن .با اسب درجه چندم نميشه تو دنيا حرفي براي گفتن داشت فقط به درد دلال هاي مملكتمون ميخوره كه با به به و چه چه بفروشنش به يه بچه پولدار كه ميخواد پز اسبشو بده!ببينيد مشكل اصلي ما فدراسيون هست به نظر من و بعد توليد كننده.كه اون هم نميدونه هدفش از توليد چيه.بازم بگم؟وقتي همه ميدونن چه فايده اي داره؟دو صد گفته چون نيم كردار نيست برادر.ما بايد روي داشته هامون سرمايه گذاري كنيم.حالا ديگه هركسي سليقه خودشو داره يكي خالص ايراني كار ميكنه يكي خارجي

سلام .ابوذر جان .من کامل حرفاتو قبول دارم شما می گید فدراسیون برنامه نداره و چرا اینقدار واردات اسبه درجه 3 4 از اروپا و کشورای عرب وامریکا صورت گرفت کسی نظارت نداشت واقعا قبول دارم باهاتون کاملا موافق هستم .ما خون خارجیمون اینطوریه .تو عرب خودمونم خودمون داریم به خودمون لطمه مزنیم من اینه منظورم ابوذر جان .یعنی کسای هستند تو عرب خودمون بجای همه با هم باشیم دنباله حرفیم واسه تخریب که این سیلمی اینطوری {کرهاش اینطورین .دستش اینطوری . دو خونه.و.......................}فقط حرفای نادرست می زنند که بگن فقط ما اینکاریم ما تولید خوب داریم ما سیلمی خوب داریم چشماشونو بستن .اگه کسی یه سیلمی خوب یا یه کره خوب تولید کرد بجای حمایت ایراد فقط می گیرن من منظورم با ایناست تا کجا ادامه میدن باعث لطمه همین ادما هستند نمیدونم خودشون اصلا هدفشون چیه

ابوذر

Member
ببينين من جواب شما رو قبلن دادم ميتونين برگردين و دوباره بخونيدشون.شما چكار بقيه داري؟شما هدف خودتو دنبال كن به حرفهاي بي ارزش اعتنا نكن و تمركزت رو روي هدفت بزار نه حرفهاي ديگران.هركسي از نظر و تفكر خودش به اسب نگاه ميكنه شما هم اگه هدفت رو مشخص كردي خب خيلي خوبه اونو ادامه بده .راستي جناب منصوري شمارمو برات گزاشتم اگه تو چهار محال كاري داشتي من در خدمتتم.ما بختياري ها غريب نوازيم:rolleyessmileyanim:

ابوذر

Member
بنده جواب شما رو تو همين تاپيك دادم لطفن برگرديد و دوباره از اول بخونيد.شما چكار بقيه داري؟هدف شما از توليد اسب به به و چه چه ديگرانه مگه؟هركسي هدف خودشو دنبال ميكنه خب دليل نداره شما به حرفهاي بي ارزش توجه كني برادر من.شما اگه هدفت رو مشخص كردي يا علي با تمام تلاش هدفت رو ادامه بده منم براي شما آرزوي موفقيت ميكنم.به اينكه چه سيلمي اشكال داره و....توجه نكن توي اسب از اين حرفا زياده كه همشون هم معمولن از روي حسادت و بخل زده ميشه.اي برادر ما جماعت دردمون از خودمونه!فكر ميكنم اگه شما بهترين اسب دنيا رو از هر لحاظ كه فكر كني توليد كني بازم توش حرفه.بي خيال با توليدات خوبت تو دهني بزن به حسودا نه با جواب دادن بهشون

اون که بله.ولی بعضیا چشماشونو باز کنن بد نیست شما فکر کنم اونارو نمشناسید که سنگه ادمارو به سینه می زنید من نه اسم بردم نه می برم گفتم بگم که تنها نیستند دوستان .شما هم تولیدات موفقی داشته باشید

ابوذر

Member
يا شما حرف بنده رو منميفهميد يا بنده حرف شمارو.درضمن سنگ كسي رو هم به سينه نميزنم.همه پيش من احترام دارن.كسي رو بشناسم يا نشناسم فرقي نميكنه هركس هدفشو دنبال ميكنه همشون هم موفق باشن ايشاا...

بالا