یکی از بهترین کره های حداد گشتاسب هست البته توی بخش دارای خون وارداتی البته اگه خون وارداتی نداشت به نظر من بهترین سیلمی عرب ایران بود .
من که عرب مورد پسند خودم را توی این سایت خیلی کم میبینم گشتاسب را میپسندم.
سلام دوستان
زیباترین کره حداد به استناد شجره و فونوتیپ و تمامی فاکتورهای زیبایی اسب اصیل و تولید کره های فوق ممتاز مانند آزالیا ، اسد ، طوطیا، تیهو، جامائیکا ، پاسارگاد و ..... سیلمی بسیار زیبای ملک النسمان بود که متعلق به یار وفادار مری خانم دکتر رضا قلی نظام مافی بود.
متاسفانه ملک النسمان خیلی زود از بین رفت اگر الان زنده بود 21 ساله بود . بعد از او رستم متولد 1983زیباترین کره حداد بود که تولیدات فوق العاده و بسیار کمی دارد و در کیش به گفته دوست عزیزم جناب رضائی نژاد است اگر می توانید برای کشش از او اقدام کنید شاید بگیرد.
بعد از رستم به استناد شجره و سایر فاکتورها کهکشان زیباترین است .
یل پهلوان که نتیجه هم خونی حداد با خواهرش است نیز در رتبه برترین تولیدات حداد قرار دارد .
البته ملوس برادری از حداد دارد بنام کیمیا اگر کسی خبری از کیمیا دارد لطفا اطلاع دهد.
من در مقایسه ام الویت را به تولیدات ایرانی داده ام . گشتاسب مطمئنا اسب بسیار عالی از تیره عبیان شراک است. ولی ملک واقعا دست کمی از گشتاسب ندارد عکسش را پیدا کنید بگذارید همگان لذت ببرند . :winksmiley02: