گلنار(زال وشیما)

گلنار الان 2 ساله است. من 2 ماهه خریدمش.اوضاع بدی داشت اما الان سرحال شده حدود 2 درصد خون خارجی از ایجن روز داره پدر و مادر هم هر 2 خون کورسی دارند

دوستان من یک سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم.اگه مادیانی مثل گلنار که حدود 3 درصد خون از ایجن روز داره از خالص کشش بشه درصد خارجی به 1.5 میرسه و قائدتا کره های نسل بعدی باید خالص بشوند اما من از امسال شیخ بن طرف که پرسیدم گفتن اینطور نیست من گفتم که میگویند اجداد حداد از کویت امدن و تا 100 سال پیش بین کشورهای همسایه خیلی اسب جابجا شده و حتی سردار محتشم از نجد سیلمی می اوردن چه جوری همه خالص هستند ؟

دوستان من یک سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم.اگه مادیانی مثل گلنار که حدود 3 درصد خون از ایجن روز داره از خالص کشش بشه درصد خارجی به 1.5 میرسه و قائدتا کره های نسل بعدی باید خالص بشوند اما من از امسال شیخ بن طرف که پرسیدم گفتن اینطور نیست من گفتم که میگویند اجداد حداد از کویت امدن و تا 100 سال پیش بین کشورهای همسایه خیلی اسب جابجا شده و حتی سردار محتشم از نجد سیلمی می اوردن چه جوری همه خالص هستند ؟

برامنم سواله خودشم از خیلی سالها پیش یه بارم پرسیدم بی جواب موندم.شیخ بن طرف جوابی نداشت به این سوالتون (مورد حدادو میگم )هرچندکه ممکنه بگن جدو آباد حداد ایرانی بود:smilingsmiley:

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
از تاریخ اولین کتاب انساب حساب کنید برید جلو

اگر اینطوری باشه ایرانیها هم عرب هستن هم مغول !

امسال با چي ميخوايد پرش كنيد جناب رياحي؟به نظر من اصيل عبد گزينه خوبي هست.

نظر خودم روی کره مبارکهاس.چون تلاقی خون مبارک با ایجن روز جواب میده قیمت کشش هم بالا نیست به لجند هم فکر میکنم.البته من عاشق گشتاسب هستم اما شنیدم که کشش نداره

بالا