آره شاهکاره ! کیه که دوست نداشته باشه ؟سنا گفت:اميدجان تو هم مثل من عشق اين حركت هاييا
نه كي گفته بالاست؟من گفتم؟قهرمان گفت:سنا جان هزینه کشش خیلی هم بالا نیستا!
واقعاامید زمانی گفت:آره شاهکاره ! کیه که دوست نداشته باشه ؟
آها ببخشيدقهرمان گفت:این صورتکو که گذاشتی فکر کردم به نظرت خیلی بالا اومده
از هزینه کششه لجند که ارزوتره چوت ماله لجند الان شده 4 میلیون :-\قهرمان گفت:سنا جان هزینه کشش خیلی هم بالا نیستا!
این اسب کجا و لجند کجا؟؟!!!بنیامین گفت:از هزینه کششه لجند که ارزوتره چوت ماله لجند الان شده 4 میلیون :-\
البتهvatanجان مبارکو سوا کن خواهشن .در ضمن اسبه کرد جای خود داره عرب هم جای خود.در مورد کرد هم به عرضتون برسونم اون کردهائی که شما منظورتونه الان پیدا نمیشن چون کره کردهای قدیم همیشه دنباله مادرشون تو کوهها بودن وقوی بودنه دستو پاو بدن اسبای کرد بر می گرده به اون نه کره های کرد داخله باکسی که دورترین مسیر گشتشون تو کره گی مانژه .اینم بهتون بگم که خودم چهار سال اسبه کرد داشتم ودوستشم دارم .vatan گفت:این اسب کجا و لجند کجا؟؟!!!
اگه کشش لجند 4 ملیون هست پس اسب های کرد برای کشش 10 ملیون باید بگیرند چون نه لجند و نه بقیه وارداتی ها هیچ چیزی نسبت به اسب های کرد ندارند.
از مبارک تا سه چارک همشون برای من یه چیزند!!بنیامین گفت:البتهvatanجان مبارکو سوا کن خواهشن .در ضمن اسبه کرد جای خود داره عرب هم جای خود.در مورد کرد هم به عرضتون برسونم اون کردهائی که شما منظورتونه الان پیدا نمیشن چون کره کردهای قدیم همیشه دنباله مادرشون تو کوهها بودن وقوی بودنه دستو پاو بدن اسبای کرد بر می گرده به اون نه کره های کرد داخله باکسی که دورترین مسیر گشتشون تو کره گی مانژه .اینم بهتون بگم که خودم چهار سال اسبه کرد داشتم ودوستشم دارم .
البته هراسبی که الان بابا نه نش مشخص نیست ویکم قد کوتاه داره و ورجه وورجش زیاده زود اسمه کردو بهش میچسبونن .vatan گفت:از مبارک تا سه چارک همشون برای من یه چیزند!!
در رابطه با اسب کرد هم یه سری به این تایپیک بزن و اسب کرد را ببین و این اسب از قدیم نیامده جدید هست .
http://www.horse.ir/fa/index.php/topic,6874.0.html
پدر و مادرش هم مشخص هست!!!بنیامین گفت:البته هراسبی که الان بابا نه نش مشخص نیست ویکم قد کوتاه داره و ورجه وورجش زیاده زود اسمه کردو بهش میچسبونن .
میشه شجره این اسبای کردو بگید بر میگره به کی ویه اسبه کرداسم ببریدو شجره زیاد نه تا 20 ساله پیشو بذارید استاد؟vatan گفت:پدر و مادرش هم مشخص هست!!!
شما که تو اسب عرب هستید یه اسب عرب سراغ دارید (البته کره مبارک ترجیحا) که بتونه یک سوم این اسب ورجه ورجه کنه؟؟؟؟؟