جناب چکشی. نگفتم این مادیان لاغر اومده پیش ما. ولی شما در جریان هیچ کدوم از شرایط این مادیان نیستی. دیروز قرار بود مالک مادیون با شما تماس بگیره تا سو تفاهمی که براتون پیش اومده حل شه. ولی مثل اینکه همچنان ادامه داره. شرایط نگه داری یه سیلمی رو هم من که تمام سرمایه خانوادگیم رو براش گزاشتم باید مد نظر قرار بدم. این عکسی که گزاشتی عکس همون باکسیه که تمام اسب های نری که به عنوان سیلمی استفاده میشدن و هنوز هم مورد تبلیغ دوستانتون هستن توش نگه داری میشدن و تو چله زمستون و زمانی که یه بنده خدا که کارش حتی به اندازه کاریای شما برام اذیت کننده نبوده رو تمام پهن خشکامون اب گرفته . وضعیت باکس بهتر ازین نمیشه. این در حالیه که تو همین شرایط پهن خشکها رو به مادیونهای دیگران اختصاص دادیم نه سیلمی و نه مادیونهای خودمون. تو این مدت یه کره در خال مرگ . چنتا مادیون که از شدت ضعف راه تمیتونستن برن هم از پیش سیلمی های دیگه پیش ما اومدن و با شرایط خوب و ابسنن از پیش ما رفتن.
اقای چکشی . خانواده من چند ساله هر چی دارن و ندارن برای اسب اصیل گزاشتن . مادیونایی که تو داری براشون دلشوره میزنی تا نیمه شب مورد مراقبت من یا فرزاد یا پدرم هستن. ما تو سایه ننشستیم تا پول درو کنیم. بهتره از کسایی که مادیوناشون رو واسه کشش پیش سیلمی های نقاط مختلف فرستادن بپرسی چه جوری مادیون تحویل گرفتن. تا به حال و تو پاییز و زمستون بیش از ۲۰ مادیون مردم پیش ما بوده . همه مالکین رضایت کامل دارن جز شما که هیچ گونه اطلاعی از شرایط مادونی که داری ازش حرف میزنی نداری. در ضمن دکتر رییسی به دلیل مشکل رحمی مادیون توصیه به جابجایی اسب کرد و قبل از جابجایی مادیون این شکلی نبود و مطمینا مادیونی که ساعتها پشت نیسان از کردان تا شهر شما بیاد ازین بهتر نمیشه. لطفا این حرفا رو بس کن .
خیلی از بزرگان اسب اصیل ایران از همه جای ایران باما کار میکنن و مرتب برای دیدن وضعیت اسبها و کمک و توصیه بهمون لطف میکنن . نمیدونم چرا اونا از ما راضین و شما نه.
همین الان مادیونهای خوزستان . شیراز . شهر کرد . کاشان و منطقه خودمون پیش مان و همه راضین . شمام در مورد مادیون خودتون مختارین . ایشالا از یه سیلمی خوب . با شرایط نگه داری خوب کشش کنین و باز هم امید وارم کره های خوبی از مادیونتون تولید کنین.
بازم ممنونم که انتقادت رو بهمون گفتی و شرایط رو برای همه توضیح دادی و امید وارم من هم شرایط رو توضیح داده باشم. مطمین باش که نگه داری ادیون تو باشگاهی که مال من نیست سودی برای من نخواهد داشت وگرنه اگه به فکر مادیون دوست زمان تیله بازیتون نبودم همون اول کشش میکردیم و مادیون دوستتون با مشکلات شدید رحمی که به خاطر کشش چند برابر میشد با سلام و صلوات از پیش ما میرفت . پول کشش رو میگرفتم و این همه حرف رو هم نمیخریدم. :winksmiley02: