اگه اطلاعاتشون روداری معرفیشون کناره دوتا وارداتي دوتا هم خون خارجي يك كره ماديان خالص..
یاحداقل اسم هاشون رو
اگه اطلاعاتشون روداری معرفیشون کناره دوتا وارداتي دوتا هم خون خارجي يك كره ماديان خالص..
ميپرسم.اگه اطلاعاتشون روداری معرفیشون کن
یاحداقل اسم هاشون رو
تا اونجایی که من شنیدم اولین کره پرلان با دختر ناصر استدوتا کره از پرلان کرمانشاه بدنیا اومده پیش خود مهندس پدرام.ازدوستانی که واقعا میخان تفاوت سیلمی بودن اسبارو بفهمن تقاضا میکنم حتما ببینشون.مادراشون زیاد چیزای مالی نبودن ولی کرهها خیلی عالی شدن.ازشون عکس دارم سعی میکنم بزارم.خودم 1کم درازی کمرش توذوقم زد ولی اینوبه کرههاش منتقل نکرده.مادر کرهها اگه اشتباه نکنم خالص بودن باخون مبارکیا چی میده؟
مادرش کره طغرله مادرش نمیدونم کیه اگه اشتباه نکنمدوست عزیز اندازه عکسها خیلی خیلی کوچیه
چیزی اسب کره معلوم نیست
بزرگتر بذار
مادر کره ؟
بله مادر کره خاطره کره طغرلهمادرش کره طغرله مادرش نمیدونم کیه اگه اشتباه نکنم
ببین دوست عزیز بعضی وقتها بعضی عکسها هم غنیمته چون امکان بیرون امدن اسب نیست به دلیل مختلفسلام ...
قابل توجه دوستان که از اسب در باکس عکاسی میکنند... این عکس ها رو با عکس های صحفه قبل مقایسه کنید...
من اینجا زیاد دیدم کسایی رو که از اسب ها در باکس عکاسی کردند و بعد هم نظر دوستان رو درباره اسب خواستن... معلومه که از زمین تا آسمون فرق می کنه....
من این حرف رو کلی گفتم ... به کسی بر نخوره....
پس به اسب ها ظلم نکنیم...
ببین دوست عزیز بعضی وقتها بعضی عکسها هم غنیمته چون امکان بیرون امدن اسب نیست به دلیل مختلف
شب بود اسب را نمیشد بیاری بیرون اگه به صفحات قبل مراجعه کنیی من عکس از بیرونش هم که پارسال
رفته بودم گذاشتم ولی این عکسها مال چند روز پیشه.
در ضمن تو اون عکسها صورتش بهت معلومه.
Ok
تالان 4 تاکره2تا نریان و 2تا مادیان ازش بدنیا اومده با مادیانهای
درسا ( پاسارگاد * تکتاز ) خالص ایرانی
خاطره ( طغرل * ؟ ) خون وادراتی
شورآفرین ( ناصر * غزل ) خون وادراتی
هلن ( مبارک * خاله کثیر) خون وادراتی
و 17 تامادیان ازش پره
خیلی تعریف کره هلن رو میکنن میگین عالی شده
شما هم اگه دقت کنی اون عکسها را خودم گذاشتم ولی مال پارساله اینها مال چند روز پیشهاگه خوندی من گفتم کلی گفتم .. به کسی بر نخوره .... Ok
تازشم .. همچین اسبی خیلی عکس های بهتر هم داره .. اگه صحفه اول رو ببینی ... که عکس های توی باکسش غنیمت حساب نمی شه ... Ok