Tb یاسر (صلاح الدین * سولیفا) ن

سامان حسینی

Active member
دوستان عزیز خداییش ببینین میرن چی میارن.خوب واردکننده ی عزیز مبارک کلی کره ونوه نتیجه داره شما میری برادرشو میاری؟؟؟ تازه اگه دوتا کره معمولی داده بود دلم نمیسوخت اینایی که من تو عکس میبینم یه تارموی کره های مبارک وبرفین نمیشن .البته نظرمنه جسارت نباشه ها!!!

Soheil Sanati

Active member
دوستان عزیز خداییش ببینین میرن چی میارن.خوب واردکننده ی عزیز مبارک کلی کره ونوه نتیجه داره شما میری برادرشو میاری؟؟؟ تازه اگه دوتا کره معمولی داده بود دلم نمیسوخت اینایی که من تو عکس میبینم یه تارموی کره های مبارک وبرفین نمیشن .البته نظرمنه جسارت نباشه ها!!!
سامان جان اشتباه نکن. درسته یاسر پسر صلاح الدین هست و از پدر برادر مبارک اما مادر این اسب یکی از مادیانهای مصری تولیدی درجه ۱ دنیاست
۲تا از خواهرهای تنی این مادیان در اصطبل الریان قطر هستند که من حاضرم تمام اسبهام رو بدم و یکی از اونا رو داشته باشم۰من توی ایتالیا کره هاش رو دیدم خیلی زیبا و قوصی بودن ۰به ۲ تا عکس قضاوت نکن
یاسر تکمیل کننده خون مبارک میشه ۰اطمینان داشته باش

سامان حسینی

Active member
سامان جان اشتباه نکن. درسته یاسر پسر صلاح الدین هست و از پدر برادر مبارک اما مادر این اسب یکی از مادیانهای مصری تولیدی درجه ۱ دنیاست
۲تا از خواهرهای تنی این مادیان در اصطبل الریان قطر هستند که من حاضرم تمام اسبهام رو بدم و یکی از اونا رو داشته باشم۰من توی ایتالیا کره هاش رو دیدم خیلی زیبا و قوصی بودن ۰به ۲ تا عکس قضاوت نکن
یاسر تکمیل کننده خون مبارک میشه ۰اطمینان داشته باش
درسته من زود قضاوت کردم ولی باید ببینیم تو ایران کره چی میده البته شما تجربه ی زیادی دارید واستاد ما هستید حتما همینطور که شما میگید میشه امیدوارم کره خوب تولید کنه ولی نظرشخصی من منفی است

شما اینو بالاتر از مبارک میدونی؟
عکس خودش و کره هاش چیز دیگه ای میگه . بدن ضعیفه . خیلی از وارداتی های دیگه ازش سرترن ( البته قضاوت من از روی عکس هاست )

سامان حسینی

Active member
نام: Tb یاسر
نام پدر: صلاح الدین
نام مادر: سوفی
رنگ: سیاه
محل نگهداری : تبریز
این اسب شک نکنید جای مبارک رو به امید خدا پر خواهد کرد
دوست عزیز این تولیداتی که عکسشون اینجا هست اگرتوایران هم اتفاق بیفته واقعا فاجعس شما اینو با مبارک مقایسه میکنید؟؟؟ البته من به حرفه استادصنعتی احترام میذارم وتا کره هاش به دنیا نیان نظری نمیدم!!!فعلا باید صبر کنیم ببینیم چی میده

یاسین جان من با دلیل این حرف رو زدم لطفا شما هم دلیلت رو بگو

همه ی این بحثها مفصل توی تاپیک مبارک مطرح شده عزیز دلم...مبارک خودش چه گلی به سراسب ایران زد؟؟؟!!!...این سوال رو بنده اونجاهم مطرح کردم هیچکی جواب منو نداد...مگه نگفتم مبارک 1600 کره تو ایران داره؟مگه نگفتم از این تعداد کره کدومشون در حد خودمبارک شدن؟ مگه نگفتیم و با دلیل و مدرک ثابت نکردیم که مبارک یه خط خونی قدیمیه وتوان مقابله با خط خونی های قدیم رو نداره؟
و ده ها سوال دیگه که بی پاسخ موند...حال با این تفاسیر مبارک مگه چه تحفه ای بود که جانشین هم بخواد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته شما خودت مبارک و کره هاش رو دوست داری و ما نداریم اون بحثش جدا است ولی یه سوال منو این بار یکی محض رضای خدا جواب بده ...با این همه عروسک رنگارنگ که داره وارد میشه خداییش خط خونی مبارک و برادرش چه شانسی برای رقابت دارن؟؟
من سرم به کار خودم بنده و مشکلی هم به واردات سیلمیهای خون خارجی ندارم بنده فقط میگم دوستان و بزرگوارانی که دارن خون خارجی کار میکنن هم پای سیلمی خارجی چندتا هم مادیان خوب واردکنن که دیگه اولا مجبور نباشن سراغ خط خونی های قدیم و دخترهای مبارک وقت تلف کنن و ار قافله ی تولیدی که در سطح جهان داره میشه عقب بیافتن و در ثانی خون خالص ایرانی رو مکررا به خارجی نرنن...به خدا این ذخیره ژنتیکی هم که ته دیگ مونده رو به باذ فنا خواهیم داد...نمونش کاتبه که فقط یکبار با خون خالص ایرانی جفت خورد...متاسفانه...

آرتا

Member
این پدر و این مادر باید همچین کره ای بدن کمتر از این میدادن جای تعجب داشت

بالا