amin abdian
Member
ایرانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سامان جان اشتباه نکن. درسته یاسر پسر صلاح الدین هست و از پدر برادر مبارک اما مادر این اسب یکی از مادیانهای مصری تولیدی درجه ۱ دنیاستدوستان عزیز خداییش ببینین میرن چی میارن.خوب واردکننده ی عزیز مبارک کلی کره ونوه نتیجه داره شما میری برادرشو میاری؟؟؟ تازه اگه دوتا کره معمولی داده بود دلم نمیسوخت اینایی که من تو عکس میبینم یه تارموی کره های مبارک وبرفین نمیشن .البته نظرمنه جسارت نباشه ها!!!
یاسر تکمیل کننده خون مبارک میشه ۰اطمینان داشته باش
درسته من زود قضاوت کردم ولی باید ببینیم تو ایران کره چی میده البته شما تجربه ی زیادی دارید واستاد ما هستید حتما همینطور که شما میگید میشه امیدوارم کره خوب تولید کنه ولی نظرشخصی من منفی استسامان جان اشتباه نکن. درسته یاسر پسر صلاح الدین هست و از پدر برادر مبارک اما مادر این اسب یکی از مادیانهای مصری تولیدی درجه ۱ دنیاست
۲تا از خواهرهای تنی این مادیان در اصطبل الریان قطر هستند که من حاضرم تمام اسبهام رو بدم و یکی از اونا رو داشته باشم۰من توی ایتالیا کره هاش رو دیدم خیلی زیبا و قوصی بودن ۰به ۲ تا عکس قضاوت نکن
یاسر تکمیل کننده خون مبارک میشه ۰اطمینان داشته باش
بزک نمیر بهار میاد...!!!
سامان جان اشتباه نکن. درسته یاسر پسر صلاح الدین هست و از پدر برادر مبارک اما مادر این اسب یکی از مادیانهای مصری تولیدی درجه ۱ دنیاست
شما اینو بالاتر از مبارک میدونی؟
عکس خودش و کره هاش چیز دیگه ای میگه . بدن ضعیفه . خیلی از وارداتی های دیگه ازش سرترن ( البته قضاوت من از روی عکس هاست )
دوست عزیز این تولیداتی که عکسشون اینجا هست اگرتوایران هم اتفاق بیفته واقعا فاجعس شما اینو با مبارک مقایسه میکنید؟؟؟ البته من به حرفه استادصنعتی احترام میذارم وتا کره هاش به دنیا نیان نظری نمیدم!!!فعلا باید صبر کنیم ببینیم چی میدهنام: Tb یاسر
نام پدر: صلاح الدین
نام مادر: سوفی
رنگ: سیاه
محل نگهداری : تبریز
این اسب شک نکنید جای مبارک رو به امید خدا پر خواهد کرد
باریکه...مشاهده پیوست 46469Lagiada Yaminah(TB Yasir x LG Ishara li Intisar)
گردن اینم کوتاهه....TB Yasmeen (TB yasir x Dschanneh Djana) mare
یاسین جان من با دلیل این حرف رو زدم لطفا شما هم دلیلت رو بگو