همه ی این بحثها مفصل توی تاپیک مبارک مطرح شده عزیز دلم...مبارک خودش چه گلی به سراسب ایران زد؟؟؟!!!...این سوال رو بنده اونجاهم مطرح کردم هیچکی جواب منو نداد...مگه نگفتم مبارک 1600 کره تو ایران داره؟مگه نگفتم از این تعداد کره کدومشون در حد خودمبارک شدن؟ مگه نگفتیم و با دلیل و مدرک ثابت نکردیم که مبارک یه خط خونی قدیمیه وتوان مقابله با خط خونی های قدیم رو نداره؟
و ده ها سوال دیگه که بی پاسخ موند...حال با این تفاسیر مبارک مگه چه تحفه ای بود که جانشین هم بخواد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته شما خودت مبارک و کره هاش رو دوست داری و ما نداریم اون بحثش جدا است ولی یه سوال منو این بار یکی محض رضای خدا جواب بده ...با این همه عروسک رنگارنگ که داره وارد میشه خداییش خط خونی مبارک و برادرش چه شانسی برای رقابت دارن؟؟
من سرم به کار خودم بنده و مشکلی هم به واردات سیلمیهای خون خارجی ندارم بنده فقط میگم دوستان و بزرگوارانی که دارن خون خارجی کار میکنن هم پای سیلمی خارجی چندتا هم مادیان خوب واردکنن که دیگه اولا مجبور نباشن سراغ خط خونی های قدیم و دخترهای مبارک وقت تلف کنن و ار قافله ی تولیدی که در سطح جهان داره میشه عقب بیافتن و در ثانی خون خالص ایرانی رو مکررا به خارجی نرنن...به خدا این ذخیره ژنتیکی هم که ته دیگ مونده رو به باذ فنا خواهیم داد...نمونش کاتبه که فقط یکبار با خون خالص ایرانی جفت خورد...متاسفانه...