Tb یاسر (صلاح الدین * سولیفا) ن

همه ی این بحثها مفصل توی تاپیک مبارک مطرح شده عزیز دلم...مبارک خودش چه گلی به سراسب ایران زد؟؟؟!!!...این سوال رو بنده اونجاهم مطرح کردم هیچکی جواب منو نداد...مگه نگفتم مبارک 1600 کره تو ایران داره؟مگه نگفتم از این تعداد کره کدومشون در حد خودمبارک شدن؟ مگه نگفتیم و با دلیل و مدرک ثابت نکردیم که مبارک یه خط خونی قدیمیه وتوان مقابله با خط خونی های قدیم رو نداره؟
و ده ها سوال دیگه که بی پاسخ موند...حال با این تفاسیر مبارک مگه چه تحفه ای بود که جانشین هم بخواد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته شما خودت مبارک و کره هاش رو دوست داری و ما نداریم اون بحثش جدا است ولی یه سوال منو این بار یکی محض رضای خدا جواب بده ...با این همه عروسک رنگارنگ که داره وارد میشه خداییش خط خونی مبارک و برادرش چه شانسی برای رقابت دارن؟؟
من سرم به کار خودم بنده و مشکلی هم به واردات سیلمیهای خون خارجی ندارم بنده فقط میگم دوستان و بزرگوارانی که دارن خون خارجی کار میکنن هم پای سیلمی خارجی چندتا هم مادیان خوب واردکنن که دیگه اولا مجبور نباشن سراغ خط خونی های قدیم و دخترهای مبارک وقت تلف کنن و ار قافله ی تولیدی که در سطح جهان داره میشه عقب بیافتن و در ثانی خون خالص ایرانی رو مکررا به خارجی نرنن...به خدا این ذخیره ژنتیکی هم که ته دیگ مونده رو به باذ فنا خواهیم داد...نمونش کاتبه که فقط یکبار با خون خالص ایرانی جفت خورد...متاسفانه...
خیلی از اسبهای خالص ایرانی هستند که بیشتر با نریان خون خارجی کشش شدن تا خالص ایرانی یاقوت من هم فقط یکبار با بدخشان یک کره خالص داده بنام هخامنش بیشتر کشش هاش با مبارک بوده

دوستان عزیز این لینک را ببینید Rose of Cairo Arabians - Reference Sires در آخر صفحه عکس نظیر تا تولید صلاح الدین و نیز تولیدات صلاح الدین قابل مشاهده است (کنارهم) چقدر علم ژنتیک و پشتکار و داشتن هدف می تونه تولیدات رو زیبا بکنه. ما توی اسبهای ایرانی خالص مثل نظیر کم نداریم پس میشه با یک برنامه ریزی درست مثل یاسر و از اون بهتر هم تولید کنیم حالا اشکال کار کجاست همه می دونیم...

سامان حسینی

Active member
دوستان عزیز این لینک را ببینید Rose of Cairo Arabians - Reference Sires در آخر صفحه عکس نظیر تا تولید صلاح الدین و نیز تولیدات صلاح الدین قابل مشاهده است (کنارهم) چقدر علم ژنتیک و پشتکار و داشتن هدف می تونه تولیدات رو زیبا بکنه. ما توی اسبهای ایرانی خالص مثل نظیر کم نداریم پس میشه با یک برنامه ریزی درست مثل یاسر و از اون بهتر هم تولید کنیم حالا اشکال کار کجاست همه می دونیم...
جناب کریمی مشکل ما هم دقیقا همینه.تولیدات عرب درخارج ازایران بهتره خون روز داشته باشن(یعنی بیشتراصلاح شده باشن) ولی درایران هرتولیدی که به اسبای قدیمی نزدیک تر باشه بهتره مثلا ارزش اسبی که کره حداد هست بیشتره ازموردمشابه که نوه حداده.واین نشون میده که ما داریم معکوس عمل میکنیم وهرچی به جلو میریم دراصل داریم ازاسبهای ارمانی دور میشیم.البته نظره شخصیه من اینه که الان تولیداتی داریم که به مراتب زیباتر شدن مثلا دماوند دزفول ازحداد زیباتر شده.اما جنم اسبها داره کمتر میشه گرچه استثناعاتیهم داریم مثلا شاید فیصل بیک کورسای بهتری از پازن داشته باشه یا اگر کهکشان جوون بود توی کورس هیچوقت حریفه ضحاک نمیشد.که البته دراین موارد مادرهم نقش بسزایی داشته.

به نظر من تولیداتش مثل خودش نیستن........ تازه تولیدات خارجش اینن پس اینجا چی بشن........:laughingsmiley:

علی جان عجله نکن زود اینطوری از بیخ میزنی بزار 7 8 تا از کره هاش بدنیا بیاد بعد من خودم امروز مادیونم و از یاسر کشیدم

علی جان عجله نکن زود اینطوری از بیخ میزنی بزار 7 8 تا از کره هاش بدنیا بیاد بعد من خودم امروز مادیونم و از یاسر کشیدم
البته من این کره هاش ندیدم حرف شما درست ولی در صفحات اول که دو سه تا از کره هاش گذاشته بودن چنگی به دل نزد.........ولی این کره هایی که گذاشتین خوب هستن البته هنر عکاسی خیلی تاثیر داره.......اینشاالله کره های شما رو ببینیم بعد میفهمیم........

بالا