پارتیزان(حداد*قوی)

استقامت کشوری اول شده
زیبایی هم مقام داره
ولی دقیقا اطلاعات ازش ندارم
هر کسی که اطلاعاتی داره بزاره

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
گروه نريان هاي 8 سال و بالاتر سوم شد

نــــــام : پـــارتـــیـــزان
پــــــدر : حـــداد
مـــــادر: قـــوی
تـــیــره: نــســمان - خالص ایرانی
تـولـید: فدراسیون
مـالـک: آقای سعید برومند فر از کرمانشاه

*برای تهیه عکس پیام خصوصی یا تماس بگیرید

پیوست ها

• IMG_5692.jpg
    IMG_5692.jpg
    60.8 کیلوبایت · بازدیدها: 138
  • IMG_5693.jpg
    IMG_5693.jpg
    62.2 کیلوبایت · بازدیدها: 123
  • IMG_5694.jpg
    IMG_5694.jpg
    75.3 کیلوبایت · بازدیدها: 170
  • IMG_5722.jpg
    IMG_5722.jpg
    37.4 کیلوبایت · بازدیدها: 139
  • IMG_5723.jpg
    IMG_5723.jpg
    42.4 کیلوبایت · بازدیدها: 172
نام: پارتیزان
نام پدر:حداد
نام مادر:قوی
تولد:1370
محل تولد:معاونت فنی فدراسیون
محل نگهداری: باشگاه نعل طلا (آقای کریم پاک سرشت) کرمانشاه
توضیح: این عرب ایرانی از اسبهای مرحوم خانم قراگوزلو است

ایمان

Active member
داوود جان آمار کشش های یل تکین رو داری ؟
------------------------------------------
پارتیزان 3روز قبل از مسابقه زیبایی تهران

پیوست ها

• Image0086.jpg
    Image0086.jpg
    69 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • Image0085.jpg
    Image0085.jpg
    77.2 کیلوبایت · بازدیدها: 66
برای مسابقات 91 اهواز پیش من بود
اسب قوی و خیلی نجیب و پر خونی هست و درشت و تنومند البته. آدم میبیندش یاد اسبهای قدیمی میوفته . الان که اسبهامون دارن کمپکت میشن!
و البته مالکش آقای بهره دهان هم انسان خوب و دوستداشتنی هستند.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستانم من بهادر بهره دهان مالک پارتیزان هستم خوشحال میشم به سوالات شما در مورد پارتیزان جواب بدم وتمامی شک وشبحه های شمارا برترف کنم .

با توجه به اینکه اقای بهره دهان عضو انجمن نبودند از سیستم من استفاده نمودند و به زودی خودشون عضو انجمن خواهند شد و تولیدات و اسبهای خود را معرفی خواهند نمود تولیدات زیبایی مانند ملودی کره دجله

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستانم من بهادر بهره دهان مالک پارتیزان هستم خوشحال میشم به سوالات شما در مورد پارتیزان جواب بدم وتمامی شک وشبحه های شمارا برترف کنم .
سلام اقای بهره دهان
از اون موقع که اقای شهابی مادیوناشونو از پارتیزان کشش کردن تمام شک ها برطرف شد

MORTEZA1

Member
ماشالا من كره هاي پارتيزان رو كه پيش آقاي شهاب پور هستن رو ديدم واقعا" محشره عالين
آقاي بهره دهان خيرش رو ببريد اسب كم نظيريه

پارتیزان؟
دوستان فکر نمیکنید یه ذره دیر شده کشف شده

این اسب راسالها ست که اسبداران میشناسند.اما بر اساس نقل یک نفر گفته میشد این اسب کره نامدار است نه حداد و چون اکثر کره های نامدار نیله در امدند و کره های کمی از حداد مانند نینا و بی بی بسطام نیله شدند این شایعه قوت گرفت و با توجه به اظهار نظر صریح کانون حمایت از اسب اصیل مبنی بر اینکه پارتیزان کره نامدار میباشد این اسب به جمع اسبهای مشکل دار پیوست.که با توجه به پیگیریهای انجام شده از این اسب تست دی ان ای انجام شد که جواب مثبت امد .ومن شخصا کپی گواهی فدراسیون مبنی بر تاییدیه دی ان ای این اسب را دارم.اما باز هم کانون و بعضی از دوستان گفتند که تبانی شده و تاییدیه مورد تایید نیست تا جدیدا اقای بهره دهان شخصا با اینجانب تماس گرفتند و فرمودند خانم سالارتاش شخصا از انگلستان پیگیری کرده اند و صحت گواهی فدراسیون برای ایشون مسجل شده و بابت این همه سال تخریب عذر خواهی کرده اند و قول دادن که تو سایت انجمن حمایت هم عذر خواهی نمایند.من همینجا از طرف مالک از خانم سالارتاش بابت شجاعت در پذیرش اشتباه تشکر مینمایم

shool

Member
این اسب راسالها ست که اسبداران میشناسند.اما بر اساس نقل یک نفر گفته میشد این اسب کره نامدار است نه حداد و چون اکثر کره های نامدار نیله در امدند و کره های کمی از حداد مانند نینا و بی بی بسطام نیله شدند این شایعه قوت گرفت و با توجه به اظهار نظر صریح کانون حمایت از اسب اصیل مبنی بر اینکه پارتیزان کره نامدار میباشد این اسب به جمع اسبهای مشکل دار پیوست.که با توجه به پیگیریهای انجام شده از این اسب تست دی ان ای انجام شد که جواب مثبت امد .ومن شخصا کپی گواهی فدراسیون مبنی بر تاییدیه دی ان ای این اسب را دارم.اما باز هم کانون و بعضی از دوستان گفتند که تبانی شده و تاییدیه مورد تایید نیست تا جدیدا اقای بهره دهان شخصا با اینجانب تماس گرفتند و فرمودند خانم سالارتاش شخصا از انگلستان پیگیری کرده اند و صحت گواهی فدراسیون برای ایشون مسجل شده و بابت این همه سال تخریب عذر خواهی کرده اند و قول دادن که تو سایت انجمن حمایت هم عذر خواهی نمایند.من همینجا از طرف مالک از خانم سالارتاش بابت شجاعت در پذیرش اشتباه تشکر مینمایم

مهرزادجان : پذيرش اشتباه به چه قيمتي ؟ پذيرش اشتباه بعداز تلف شدن عمر و اصالت و استفاده نكردن از يك اسب ؟ اگه شجره مادرش هم بذاريد ممنون ميشم .

بالا