صابر خسروي
Member
عکس قشنگی ازش ندارم امیر حسین جان اگه عکس داره بزاره ازش
سلام اقای بهره دهانبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستانم من بهادر بهره دهان مالک پارتیزان هستم خوشحال میشم به سوالات شما در مورد پارتیزان جواب بدم وتمامی شک وشبحه های شمارا برترف کنم .
پارتیزان؟
دوستان فکر نمیکنید یه ذره دیر شده کشف شده
این اسب راسالها ست که اسبداران میشناسند.اما بر اساس نقل یک نفر گفته میشد این اسب کره نامدار است نه حداد و چون اکثر کره های نامدار نیله در امدند و کره های کمی از حداد مانند نینا و بی بی بسطام نیله شدند این شایعه قوت گرفت و با توجه به اظهار نظر صریح کانون حمایت از اسب اصیل مبنی بر اینکه پارتیزان کره نامدار میباشد این اسب به جمع اسبهای مشکل دار پیوست.که با توجه به پیگیریهای انجام شده از این اسب تست دی ان ای انجام شد که جواب مثبت امد .ومن شخصا کپی گواهی فدراسیون مبنی بر تاییدیه دی ان ای این اسب را دارم.اما باز هم کانون و بعضی از دوستان گفتند که تبانی شده و تاییدیه مورد تایید نیست تا جدیدا اقای بهره دهان شخصا با اینجانب تماس گرفتند و فرمودند خانم سالارتاش شخصا از انگلستان پیگیری کرده اند و صحت گواهی فدراسیون برای ایشون مسجل شده و بابت این همه سال تخریب عذر خواهی کرده اند و قول دادن که تو سایت انجمن حمایت هم عذر خواهی نمایند.من همینجا از طرف مالک از خانم سالارتاش بابت شجاعت در پذیرش اشتباه تشکر مینمایم