Warena

Farib

Member
بلاخره ما نفهمیدیم شما تولید کننده هستی؟؟؟؟:blinksmiley: وارد کننده هستی؟؟؟؟؟:blinksmiley: مشاوره واردات می دی؟؟؟:blinksmiley: دلال هستی؟؟؟؟:rolleyessmileyanim: .
من خودم چند اسب عرب دارم . اطلاعاتی هم از اسب اصیل در ایران یا خارج از ایران. به همراه دوتا از دوستان و خانواده خودم چند ساله قصد داریم اصلاح نژادی که مد نظرمونه رو انجام بدیم. برنامه مدونی هم داریم. حالا اگه لازم بوده واردات داشتیم ولی کلا از مجموع اسب هایی که وارد کشور کردیم یه مورد فروخته شده. و بقیه برای کار خودمونه. یه مواقعی هم به فکر فروش چند مورد و خرید بهتر بودم که نشد. دلال نیستم. دلالی هم تا به حال نکردم. ازین به بعد هم نمی کنم. ولی اگه مشاوره واردات خواستی میتونم کمکت کنم.

bakhshi

Member
من خودم چند اسب عرب دارم . اطلاعاتی هم از اسب اصیل در ایران یا خارج از ایران. به همراه دوتا از دوستان و خانواده خودم چند ساله قصد داریم اصلاح نژادی که مد نظرمونه رو انجام بدیم. برنامه مدونی هم داریم. حالا اگه لازم بوده واردات داشتیم ولی کلا از مجموع اسب هایی که وارد کشور کردیم یه مورد فروخته شده. و بقیه برای کار خودمونه. یه مواقعی هم به فکر فروش چند مورد و خرید بهتر بودم که نشد. دلال نیستم. دلالی هم تا به حال نکردم. ازین به بعد هم نمی کنم. ولی اگه مشاوره واردات خواستی میتونم کمکت کنم.

با 20 هزار یورو چی می شه خرید با اولویت سر؟؟؟؟؟ .

Farib

Member
ازونجایی که ولویت تو اروپا واسه خیلی ها سره . اگه سر خوبی داشته باشه باید بدنش خیلی بالانس نباشه که این قیمت بدن. ولی هست اگه خواستی mail رو بده تا برات اطلاعاتشون رو بفرستم و اگر میتونی ببینشون چون ندیده نخری بهتره.

Farib

Member
ولی کلا با این مقدار پول واقعا بهتره که مادیون ایرانی بخری. چون اینجوری یه کیفیت رو میخری ولی حداقل 12 ملیون تومان بیشتر خرج خریدت میکنی به جای حمل و نقل و همه چیز رو در مورد خریدت میدونی و با اطمینان خرید میکنی. و اگر خالص بود هم که چه بهتر. اگر یه مادیون خالص با این پول بخری که خیلی عالیه .

Farib

Member
این مادیون الان ازمبارک پره.
تو فکر یابر هستم و خیلی هم دوسش دارم. . و یه کره مادیون دارم که امسال 3 ساله میشه. سرش از این زیباتره ولی بدنش نه. برای اون خیلی دوست دارم از یابر استفاده کنم. چون مطمینم یابر اونو کامل میکنه.

بالا