ایشالا.از برفین خوشم میاد. اسب خیلی خوبیه
بلاخره ما نفهمیدیم شما تولید کننده هستی؟؟؟؟:blinksmiley: وارد کننده هستی؟؟؟؟؟:blinksmiley: مشاوره واردات می دی؟؟؟:blinksmiley: دلال هستی؟؟؟؟:rolleyessmileyanim: .
ایشالا.از برفین خوشم میاد. اسب خیلی خوبیه
من خودم چند اسب عرب دارم . اطلاعاتی هم از اسب اصیل در ایران یا خارج از ایران. به همراه دوتا از دوستان و خانواده خودم چند ساله قصد داریم اصلاح نژادی که مد نظرمونه رو انجام بدیم. برنامه مدونی هم داریم. حالا اگه لازم بوده واردات داشتیم ولی کلا از مجموع اسب هایی که وارد کشور کردیم یه مورد فروخته شده. و بقیه برای کار خودمونه. یه مواقعی هم به فکر فروش چند مورد و خرید بهتر بودم که نشد. دلال نیستم. دلالی هم تا به حال نکردم. ازین به بعد هم نمی کنم. ولی اگه مشاوره واردات خواستی میتونم کمکت کنم.بلاخره ما نفهمیدیم شما تولید کننده هستی؟؟؟؟:blinksmiley: وارد کننده هستی؟؟؟؟؟:blinksmiley: مشاوره واردات می دی؟؟؟:blinksmiley: دلال هستی؟؟؟؟:rolleyessmileyanim: .
من خودم چند اسب عرب دارم . اطلاعاتی هم از اسب اصیل در ایران یا خارج از ایران. به همراه دوتا از دوستان و خانواده خودم چند ساله قصد داریم اصلاح نژادی که مد نظرمونه رو انجام بدیم. برنامه مدونی هم داریم. حالا اگه لازم بوده واردات داشتیم ولی کلا از مجموع اسب هایی که وارد کشور کردیم یه مورد فروخته شده. و بقیه برای کار خودمونه. یه مواقعی هم به فکر فروش چند مورد و خرید بهتر بودم که نشد. دلال نیستم. دلالی هم تا به حال نکردم. ازین به بعد هم نمی کنم. ولی اگه مشاوره واردات خواستی میتونم کمکت کنم.