پارتیزان(حداد*قوی)

سامان حسینی

Active member
این اسب راسالها ست که اسبداران میشناسند.اما بر اساس نقل یک نفر گفته میشد این اسب کره نامدار است نه حداد و چون اکثر کره های نامدار نیله در امدند و کره های کمی از حداد مانند نینا و بی بی بسطام نیله شدند این شایعه قوت گرفت و با توجه به اظهار نظر صریح کانون حمایت از اسب اصیل مبنی بر اینکه پارتیزان کره نامدار میباشد این اسب به جمع اسبهای مشکل دار پیوست.که با توجه به پیگیریهای انجام شده از این اسب تست دی ان ای انجام شد که جواب مثبت امد .ومن شخصا کپی گواهی فدراسیون مبنی بر تاییدیه دی ان ای این اسب را دارم.اما باز هم کانون و بعضی از دوستان گفتند که تبانی شده و تاییدیه مورد تایید نیست تا جدیدا اقای بهره دهان شخصا با اینجانب تماس گرفتند و فرمودند خانم سالارتاش شخصا از انگلستان پیگیری کرده اند و صحت گواهی فدراسیون برای ایشون مسجل شده و بابت این همه سال تخریب عذر خواهی کرده اند و قول دادن که تو سایت انجمن حمایت هم عذر خواهی نمایند.من همینجا از طرف مالک از خانم سالارتاش بابت شجاعت در پذیرش اشتباه تشکر مینمایم
سیلمی پارتیزان یکی از بهترین گزینه ها برای مادیان های نسمان است چراکه با توجه به مادربزرگ پارتیزان که نسمان بوده ورنگ نیله داشته واینکه تونسته بر رنگ قوی سمرقند وحداد که کمتر خط خونی درمقابلشون تاب میاره غالب باشه اماگواهی تایید دی ان ای ازنظر من خیی قابل استناد نیست برای رد شایعات باید گواهی مستقیمی که از مرجع تست کننده دی ان ای امده را بگذارند

سامان حسینی

Active member
مهرزادجان : پذيرش اشتباه به چه قيمتي ؟ پذيرش اشتباه بعداز تلف شدن عمر و اصالت و استفاده نكردن از يك اسب ؟ اگه شجره مادرش هم بذاريد ممنون ميشم .
البته یکطرفه نیست کسانی که شایعه بدون سند رو قبول کردن وعلی رقم میل باطنیشون از این اسب استفاده نکردن هم مقصرن.البته خوب تا بالارفتن سطح اگاهی تولید کنندگان درایران خیلی راه هست.مادر پارتیزان قویی کره سمرقند ودریا(سلجوق وبنفشه)

سیلمی پارتیزان یکی از بهترین گزینه ها برای مادیان های نسمان است چراکه با توجه به مادربزرگ پارتیزان که نسمان بوده ورنگ نیله داشته واینکه تونسته بر رنگ قوی سمرقند وحداد که کمتر خط خونی درمقابلشون تاب میاره غالب باشه اماگواهی تایید دی ان ای ازنظر من خیی قابل استناد نیست برای رد شایعات باید گواهی مستقیمی که از مرجع تست کننده دی ان ای امده را بگذارند

البته من نظرم بر این است که باید برای جواب ازمایشات تست دی ان ای به فدراسیون اعتماد کرد در غیر اینصورت سنگ روی سنگ بند نمیشود اگه اینطور باشد باید به خیلی از اسبها شک کرد.در مورد این اسب هم خانم سالارتاش گفته اند که شخصا از ازمایشگاه اطلاعات را بدست اورده اند.احتمالا واهو بر روی کتابهایی که منتشر میشوند یا بر روی کار نماینده خودشون دکتر بردبار نظارت دارند و گرنه اکثر اسبدارهای بزرگ با فدراسیون و اقای رستگار رابطه حسنه دارند باید به همه شک کرد

shool

Member
البته یکطرفه نیست کسانی که شایعه بدون سند رو قبول کردن وعلی رقم میل باطنیشون از این اسب استفاده نکردن هم مقصرن.البته خوب تا بالارفتن سطح اگاهی تولید کنندگان درایران خیلی راه هست.

سندشو كه ميگن تازه گرفتن ، پس شكشون هم قابل قبوله . يه توليد كننده هم تا از اصالت هرسيلمي و كره دادنش مطمئن وراضي نباشه كه استفاده نميكنه . به طور مثال به قصدو نيت تاييدبودن ، كشش انجام بشه وبعدازمدتي معلوم بشه كه خون خارجي داره يا اينكه به كل رد بشه ، اونوقت هرچي كه ريستي پنبه ميشه . به هرحال خداراشكر كه مشكلش حل شد و شايعات هم برطرف ميشه . منبع آگاهي وتاييديه همه اسبها هم فدراسيونه ، نه توليدكنندگان .

سامان حسینی

Active member
البته یکطرفه نیست کسانی که شایعه بدون سند رو قبول کردن وعلی رقم میل باطنیشون از این اسب استفاده نکردن هم مقصرن.البته خوب تا بالارفتن سطح اگاهی تولید کنندگان درایران خیلی راه هست.

سندشو كه ميگن تازه گرفتن ، پس شكشون هم قابل قبوله . يه توليد كننده هم تا از اصالت هرسيلمي و كره دادنش مطمئن وراضي نباشه كه استفاده نميكنه . به طور مثال به قصدو نيت تاييدبودن ، كشش انجام بشه وبعدازمدتي معلوم بشه كه خون خارجي داره يا اينكه به كل رد بشه ، اونوقت هرچي كه ريستي پنبه ميشه . به هرحال خداراشكر كه مشكلش حل شد و شايعات هم برطرف ميشه . منبع آگاهي وتاييديه همه اسبها هم فدراسيونه ، نه توليدكنندگان .
با حرفای شما تاحدی موافقم اما باید بگم پارتیزان تو کتاب بوده وبه هیچ وجه امکان ردشدنش نبوده حتی اگه خونخارجی داشته باشه اگر ملاک فدراسیون بوده ازچند سال قبل هم مشکلی نداشته ومیشده ازش استفاده کرد.منبع اگاهی وتاییدیه همه اسبها فدراسیون هست اما خوب فدراسیون خیلی هم کارنامه قابل قبولی نداره برای همین برای مطمیین شدن منبعی مهم تروجود داره به نام واهو اگر میشد مستقیم به نامه های واهو دسترسی داشت کار محکم تر بوده درمورد پارتیزان هم من شنیدم نامه اصلی ازجایی که تست دی ان ای انجام شده به دست خانوم سالارتاش رسیده.دیگه مشکل پارتیزان ازهمه نظر حله

سامان حسینی

Active member
البته من نظرم بر این است که باید برای جواب ازمایشات تست دی ان ای به فدراسیون اعتماد کرد در غیر اینصورت سنگ روی سنگ بند نمیشود اگه اینطور باشد باید به خیلی از اسبها شک کرد.در مورد این اسب هم خانم سالارتاش گفته اند که شخصا از ازمایشگاه اطلاعات را بدست اورده اند.احتمالا واهو بر روی کتابهایی که منتشر میشوند یا بر روی کار نماینده خودشون دکتر بردبار نظارت دارند و گرنه اکثر اسبدارهای بزرگ با فدراسیون و اقای رستگار رابطه حسنه دارند باید به همه شک کرد
این شک ازقبل هم بوده والبته موارد قطعی هم وجود داشته 2راه هست یکی اعتماد به فدراسیون وراه دیگر که مطمیین تر هست اعتماد به واهو.نمونش خیلی ازاسبهای کتاب3ویا حتی کتاب1 اما خوب با همه این وجود ایران یکی ازپاکترین تبارنامه هارو داره میشه به فدراسیون اعتماد کرد میشه هم پاکترش کرد که البته درمقایسه با کشورای چون فرانسه وقطر و... راه اول عقلانی تره

بالا