قربونت هادی جان قابل شمارونداره.تاکیدکردبودنشو خودم کردم چون دوسرش کردبودن البته اگه کاربدی نکردمآقا مبارکه خیرشوببینی ولی اگه بی ادبی نیست این ((کردخالص بودن ))روچه کسی تأییدکرده.
سلام داداش اره این حرفتو قبول دارم چون یه اسب شاید ما تا دو سرشو بشناسیم ولی همه شجره اونو که نمیدونیمسلام داداش به نظر من این که یه اسبی همه ی مشخصات کرد رو هم داشته باشه شما روی خالص بودنش نمی تونی اطمینان داشته باشی!!!!
مبارک باشه؟؟
جسارتا اسرافیل جان این عکس چیش به اسب من میخوره.منظورت ازاسبهای بومی چیه؟اسب بومی ما کردهمشاهده پیوست 47796این اسبم نمونه ای از این امیزشه که عرض کردم
نه دوست عزیزشاید من توی تابستون ازمنطقه شما اسب خریدم اون موقع پشمالوروازکجاپیداکنم:dodgy:درضمن زمستون کرمانشاه ازتابستون بیجارگرمتره چون دوران دانشجویی اونجابودم.اولا مناطق مااسب خودش روداشته ونه ازکرمانشاه واردات اسب داشتیم بلکه بلعکس اسبای خوب ماروازاینجاخارج کردن ولی من معتقدم هرکس اندازه سلیقه ودرکش ازیک نژاد وجیبش اسب میخره وهراسبی واسه مالکش عزیزومحترمه وهیچکس حق بی احترامی نداره ولی مالک هراسبی چه کردو...نبایدبیادازمال خودش تعریف کنه بلکه بایددیگران نظربدن.درضمن پدرومادرش هراسبی باشن ملاک واسه کرش نمیشه جای دوری نمیرم همون جادوی کرمانشاه درنوع خودش بی نظیره ولی کره هاش روبروببین وخودت نظربده.یه عکس ازاسبای کردتوبیجارواست میزارم خودت اسبتوبااون مقایسه کن.اقا هادی شما که استادین چرا؟بایداین چیزارو خوب بدونید.اسبهای مناطق سردخصوصا نژاد کردبه علت سرما بیشتردارای رنگهای تیره ودرزمستانها بیشترموهای بدنشون رشد میکنه تا بتونن سرمارو تحمل کنن برعکس اسبهای عرب بیشتررنگشون روشن وبدنشون بدون کرک وصافه.اینکه تو منطقه شما اینجورجا افتاده بخاطر بردن اسبهای خوب ودرجه یک ازکرمانشاه به اونجا بوده البته اینوبگم اسبهای معمولی وضعیفم اینجا زیاده ولی چون اکترا خوب بودن اینجوری جا افتاده البته نباید اینجوری قضاوت کنن چون هرگردی گردو نیست
برمنکرش لعنت هرکی بگه این اسب بده یا ازمال من زیباترنیست بعدش من فکرمیکردم شما بچه اصفهان هستین اخه اسب ازاینجا زیادبردن اصفهاناسبهای منطقه بیجارگروس ازنژادکردافشار هستن که جزبهترینهاست نمونشم شوان.تکخال وکولاک درضمن من ازاسب خودم تعریفی نکردم شمام تابستون اگه تشریف اوردین مشخصات کردخیلی بیشتر ازاینه که بخوای به پشمالوبودن توجه کنی.هروقت امدی ما درخدمتیم کاکه