s.parizimanesh
Active member
بکشید هم خون تا ببینیم کی ضرر میکنه.واقعا متاسفم که 40 خائن به خالص ایرانی وجود داره امسال:winksmiley02:
بکشید هم خون تا ببینیم کی ضرر میکنه.واقعا متاسفم که 40 خائن به خالص ایرانی وجود داره امسال:winksmiley02:
واسه مادیونای خون خارجی عالیه ولی واسه خالصا نابود گر!!!!خوتهشن نظر معقولانه بدین
موافقم.واسه مادیونای خون خارجی عالیه ولی واسه خالصا نابود گر!!!!
با اینکه با خون خالصا خیلی کره های خوبیم داده و منم به شخصه خیلی دوسش دارم ولی از همون اولش نباید قاطی خون ایرانی میکردنش.
کلا امتیاز دست . پا تو بهترین اسبای دنیا هم پایینه. معدود اسبایی هستم که امتیاز دست و پا خوب میگیرن .من توی مسابقات کره ای از مبارک رو ندیدم که امتیاز دست و پا رو بیشتر از 7 بگیره.معمولا امتیاز دست و پا کره هاش 6 میشه. بجز تعداد محدودی که بالای 8 شدن مثل سمنگان و شیذز.
ایشالا که اصلاح بشن توی تولیدات بعدی و تمام این بحث ها خاتمه پیدا کنه.
منظورم نسبت به رقیبانشون بود که امتاز پایین تری میگیرن.البته این مشکل فقط تو کره های مستقیمش بیشتره وگرنه توی نسل های بعدیش بهتر شده.کلا امتیاز دست . پا تو بهترین اسبای دنیا هم پایینه. معدود اسبایی هستن که امتیاز دست و پا خوب میگیرن .
بعید میدونم به صورت غالب اینطور باشه.منظورم نسبت به رقیبانشون بود که امتاز پایین تری میگیرن.البته این مشکل فقط تو کره های مستقیمش بیشتره وگرنه توی نسل های بعدیش بهتر شده.
فریبرز جان من توی مسابقات اینطور دیدم.بعید میدونم به صورت غالب اینطور باشه.
نابود کردند این حیوون رو . حالا بعد مبارک از کجا می خورن؟