alirezainejad
Member
وطن اول سوار می شدند یک زنجیر می کشیدند بهش و دهنشو خورد می کردند تا جفت بزنه و مهره آخر دمشم را با تیغ می بریدند و فلفل می زدند تا دم گیر شود و روی زمین سفت می کوبیدند تا دستهایش حال بیاد و بعد شاید می پسندیدند.
وطن اول سوار می شدند یک زنجیر می کشیدند بهش و دهنشو خورد می کردند تا جفت بزنه و مهره آخر دمشم را با تیغ می بریدند و فلفل می زدند تا دم گیر شود و روی زمین سفت می کوبیدند تا دستهایش حال بیاد و بعد شاید می پسندیدند.
همشون که نه:dodgy:
علی همه اصفهانیا که اینجوری نیستن
علی این کارهایی را که میگی دیدی یا از پدر شنیدی ؟؟!!:winksmiley02:وطن اول سوار می شدند یک زنجیر می کشیدند بهش و دهنشو خورد می کردند تا جفت بزنه و مهره آخر دمشم را با تیغ می بریدند و فلفل می زدند تا دم گیر شود و روی زمین سفت می کوبیدند تا دستهایش حال بیاد و بعد شاید می پسندیدند.
پس بگو شما نگران حقوق مصرف کننده هستی ؟؟!!:dodgy:خودم هم دیدم و این اسبهایی مثل کوهستان یا دم شکسته و ..... را خودم هم دیدم ولی آن را قبول دارم که اسب را باید شناخت ولی آن بدبختی که قبل خرید یک اسب کتک خورده را می بینه و عاشق می شه و بعد چند روز می فهمه خره چی؟
نه اما بازم میگم به دوستان بهترینه مبارک در ایران
شما قبل از نوشتن یک فکری بکن بعد سوال مطرح کن.من يه سوال دارم.مگه مبارك تخصصي براي زيبايي نيست.مگه دكتر نايگل اسب شو توليد نميكنه.پس چرا كره هاي يه اسب شو اسبهاي دلاور ايراني رو تو كورس شكست ميدن.به اين ميگن معجزه مبارك
شما قبل از نوشتن یک فکری بکن بعد سوال مطرح کن.
تو سوال شما تناقض وجود داره. مبارک زیباییه و خودشم که کورس ندودید و تو کورس هیچ کاره بود. قدرت کورس تو کره هاش از کجا امده؟ نقش مادر رو صفر در نظر میگیرید؟
شما یک کره از مبارک با واردتیهای دیگر (نه خون ورداتی) بفرست کورس مبینی قدرت کره های کورسی مبارک از کجا میاد.
کجا میشه آمار کورس عرب را به دست آورد چنین مرکزی وجود داره توی ایران کسی میدونه؟؟دقیقا"
میشه از طریق فدراسیون درصد کشش (داغ کره)مبارک رانسبت به سیلمی های دیگر درآورد ونسبت جایزه های توزیعی درکورس را برای کره های تو لیدشده سیلمی را محاسبه کرد.
همان کاری که برای سیلمی های تروبرد کورسی درحال انجام است.