مرضیه
Member
البته اگر دو روزه برگزار میشد خیلی بهتر بود.نه ایشالا که لغو نمیشه. دوره های قبل هم همیشه 1 روزه برگزار میشده. نمی دونم چرا توی جدول مسابقات 2 روز در نظر گرفته بودند.
البته اگر دو روزه برگزار میشد خیلی بهتر بود.نه ایشالا که لغو نمیشه. دوره های قبل هم همیشه 1 روزه برگزار میشده. نمی دونم چرا توی جدول مسابقات 2 روز در نظر گرفته بودند.
احتمالا همین طوره چون وقتی مهندس بهزادی رئیس هیئت از یکی از معترضین پرسید که بر اساس چه مدرکی این ادعا را می کنی، در جواب گفت:همه میگن!ALI SHABAH گفت:راستی درمورد اون اسب 2 خون باید بگم که اینا همش بهونست
میترسن رقابت کنن -چون مسافت بالا بود همشون تو مسافت بالا کم میارن
اون اسب هم (خوشرو ) اصلا 2 خون نیست
اسب مهدی ملا عزیز هلاکوپور هست یکی از بترین دوستام
مرضیه گفت:سهراب جان این بایدها همیشه بوده و خواهد بود چیزی که مطرحه اینه که تا چه حد به این بایدها و نبایدها اهمیت داده میشه و در عمل چه چیزهایی پیاده خواهد شد. ..
به نظر شما تا این دوره همه ی این مسائلی که لطف کردید و نوشتید اجرا شده؟؟؟
سهراب گفت:در مورد داوران خارجی از این جهت که شرکت کنندگان ارتباط چندانی نمی تونند برقرار کنند و داور ها هم در مورد مالکیت اسب ها اطلاعات چندانی ندارند خیلی از بند های قوانین ذکر شده خواه نا خواه رعایت می شوند. اما در مورد داوران داخلی همیشه جای شک و شبهه باقی می مونه. اسبها رو میشناسند و حتی اگر ماجرای تبانی و ... در کارنباشه علاقه به یک اسب یا معروفیتش روی تصمصم داور تاثیر میگذاره. از طرفی این افراد از نتایج سالهای گذشته مطلع هستند و به دلیل اعتباری که داوران خارجی دارند، ممکن است مقام های گذشته را دوباره تکرار کنند. در حالیکه ممکن است گروه شرکت کننده نسبت به سال قبل تغییر کرده و اسب زیبا تری در این گروه باشد و ...
مرضیه گفت:میخوام یه سوال مطرح کنم که شاید چندان مناسب نباشه ولی یه معزله... به نظرتون مسابقات زیبایی تا چه حد عادلانه و بر اساس مقررات قضاوت میشه؟!! منظورم اینه که آیا مسئولین روی این آرا تاثیر گذار هستند یا خیر؟!!! نمیدونم تا چه حد منظورم رو واضح بیان کردم.....
سهراب گفت:احتمالا همین طوره چون وقتی مهندس بهزادی رئیس هیئت از یکی از معترضین پرسید که بر اساس چه مدرکی این ادعا را می کنی، در جواب گفت:همه میگن!
البته مطمئنا دلیل نمی شه که هیچ وقت در این میدان اسب دو خون ندویده.هم من دیدم هم شما...
سهراب گفت:نه ایشالا که لغو نمیشه. دوره های قبل هم همیشه 1 روزه برگزار میشده. نمی دونم چرا توی جدول مسابقات 2 روز در نظر گرفته بودند.
اسب ايراني گفت:سهراب گفت:احتمالا همین طوره چون وقتی مهندس بهزادی رئیس هیئت از یکی از معترضین پرسید که بر اساس چه مدرکی این ادعا را می کنی، در جواب گفت:همه میگن!
البته مطمئنا دلیل نمی شه که هیچ وقت در این میدان اسب دو خون ندویده.هم من دیدم هم شما...
سهراب جان اتفاقا هفته قبل که نتيجه را زده بودي وقتي اسم اين اسب (و پارتيزان پدرش) را ديدم مي خواستم ازت در اين مورد سوال کنم. گفتم شاید جواباي DNA را در انتخاب اسب ها تاثير ندادند.
ترمه مادرش را يادم نيست چيه ولي پدرش که پارتيزانه را مي شناسم. خيلي هم خوشکله و اصفهانه و جزو بلند قدترين عرب هاييست که ديدم با اينکه مي گفتن خالص ايرانيه. 2-3 سال پيش مي گفتن کره حداده ولي بعد که نتيجه آزمايش ها اومد معلوم شد اصلا" کره حداد نبوده و بعد گفتن کره فلانه (يادم نيست چي). الان ديگه خبر ندارم نتيجه چي شد و تاييد شد يا نه. شايد علت اعتراض اين بوده.
بله متاسفانه خبر درسته. من اطلاع نداشتم. طی تماس تلفنی با یکی از اعضای کمیته استقامت علت را جویا شدم. اظهار بی اطلاعی کردند! ظاهرا اختلافاتی در مورد محل برگزاری مسابقه پیش آمده. باید ته و توی قضیه را در بیارم.اسب ايراني گفت:سهراب گفت:نه ایشالا که لغو نمیشه. دوره های قبل هم همیشه 1 روزه برگزار میشده. نمی دونم چرا توی جدول مسابقات 2 روز در نظر گرفته بودند.
سهراب جان امروز شنيدم مسابقه استقامت کنسل شد. خبر داري؟
مي گم نکنه زيبايي هم کنسل بشه و ...!