دکتر جان دعوت نامه شرکت در مسابقه رو برای من نفرستادید ولی ما که این حرفا رو نداریمDr_Ghaffari گفت:سلام مسابقه معنی ضرب المثل " این الاغ جوی پای کتل خورده " یعنی چه و چه کاربردی دارد ؟
دوستان شیرازی منتظرم دادار عزیز انگلیسی ها را که خوب بلدی با کاکو شیرازی ها چه می کنی ؟
مرضیه خانم هم که خوزستانی بلدید بسم الله !
خوشبختانه مرضیه خانم همان را که در ذهنشان بود ارسال کردند و البته پاسخ اشتباه است و متاسفانه از جایزه محروم شدند ! ولی خودمانیم حس ششم فوق العاده ای دارم !مرضیه گفت:در اصطلاح،به هر گونه زیب و زینت که مربوط به عزاداری باشد "کتل"گفته میشود.
به تیر خیمه ای که برای سوگواری برپاست،
به اسبی که برای چنین مراسمی آراسته شود نیز اسب کتل شده میگویند و …
در اینجا به نظر مفهوم دوم مد نظر بوده،الاغ جوی پای کتل خورده،یعنی به محض ورود در عزاداری پای گذاشته.
این ضرب المثل را زمانی بکار میبرند که مقصود شگوم نداشتن چیزی باشد،و در کل به معنای بد یمن بودن شخص یا واقعه یا چیزی است.به قول دزفولی ها"تیک ریش شومه،یا تیک ریش نحسه!!" :
امیدوارم که به جواب درست اشاره کرده باشم در غیر اینصورت دوستان به بزرگی خودشون میبخشند.
اینم جواب من،بخاطر گل روی شما سحر ناز خانم.
سحرناز بانو پاسخ مناسبی دادند و امتیاز اولین پاسخ را نیز دارند و سهراب خان بهتر بود قبل از ارسال " جوی پای کتل می خوردند " و از پدر بزرگوارشان ( همین جا داخل پرانتز سلام ویژه مرا به ایشان برسانید ) راهنمایی می گرفتند !مرضیه گفت:من که خودم گفتم ممکنه اشتباه باشه!! :-[
خوبه که حداقل جواب غلط جریمه نداره!!!! ;D ;D
خب بیشتر راهنمایی کنید،البته جواب سحرناز و سهراب هم به نظر درست میاد.خصوصا که چیزی در موردشون نگفتید.
Dr_Ghaffari گفت:گفتید غر غر یاد حکایت فاطمه غرغرو افتادم ! امیدوارم دوستان شنیده باشند !
شما که برای من زحمتی نداشتید زحمت را من خواهم داشت در اصفهان خودم که بماند اسبها را چه می کنی !؟
معنیش:So in a period of time, to reduce strangeسهراب گفت:یک ضرب المثل چینی ;D
然在一段时间内奇怪地降低
Dr_Ghaffari گفت:امیدوارم یکی دو نفر دیگر نیز بیایند و یاری کنند تا کاملتر شود . می توانم به هر نفر یک منبع برای استخراج معرفی کنم تا مجموعه ی آبرومندی گرد آوری شود !
اصولا با " خر زدن " موافقم !♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:تاپیک با عنوان خر بزنیم؟