ضرب المثلهايي كه درباره اسبها وجود داره

sohrab

Active member
اسب حضرت عباس هم جو می خواهد!

(نوکر مواجب می خواهد و کارگر مزد)

Dr_Ghaffari

Active member
در شماره جدید مجله دنیای اسب تعدادی ضرب المثل نقل شده است تعدادی انگشت شمار ضرب المثل جدید در آن یافت می شود که علاقه مندان می توانند مراجعه نمایند .

sohrab

Active member
اگر تکراریست ببخشید:

هر خری که داری بتازان، نوبت اسب تازاندن من هم می رسد!

در تهدید کسی می آورند که بی اندیشه به عاقبت کار خویش فرصت را برای خود نمایی و تندروی غنیمت شمرده است.

Dr_Ghaffari

Active member
نا امید شدم هیچ کدام از دوستان در این مدت ضرب المثل تازه ای ارسال نکردند که نکردند !
به قول شیرازی ها مثل اینکه :"این الاغ جوی پای کتل خورده"!
به یک بیت شعر هم مهمانتان می کنم :
اگر خواهی که بر ریشت نخندند نفرما تا خرت محکم ببندند ..!
منتظر ارسال ضرب المثلهای جدید نیز هستم به قول صایب :
یک عمر می شود سخن از زلف یار گفت در بند آن مباش که مضمون نمانده است !
به زودی یک مسابقه ضرب المثلی دیگر نیز ترتیب داده خواهد شد ! بجنبید !

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
ضرب المثلهای خری و اسبی رو جدا کنیم بهتر نیست؟

کسی به کتاب ملانصرالدین دسترسی داره؟

;Dممنون آقای دکتر. جالب بود. از این به بعد به جای اینکه به بچه های شرکت بگم سنگ پاتون گم شده ؟ می گم جل خر همدانی و پیدا کردین ؟ ;D ;D ;D

Dr_Ghaffari

Active member
سلام مسابقه معنی ضرب المثل " این الاغ جوی پای کتل خورده " یعنی چه و چه کاربردی دارد ؟
دوستان شیرازی منتظرم دادار عزیز انگلیسی ها را که خوب بلدی با کاکو شیرازی ها چه می کنی ؟
مرضیه خانم هم که خوزستانی بلدید بسم الله !

دقیق که نمی تونم توضیح بدم اما کتل اگه اشتباه نکنم به معنی تپه هستش یا دامنه کوه و. این الاغ جوی پای کتل خورده احتمالا به این معناس که الاغه طفلی و فقط وقتی می خواستن ازش کار بگیرن و بار ببره واسشون ،بهش جو میدادن. یعنی جون نداره و به موقع بهش نرسیدن و قویش نکردن. کاربردشم فکر کنم جایی هست که ما دیگه خیلی دیر اقدا می کنیم. مثلا توی ورزش که به موقع و به حد کافی تمرین نمی کنیم و بعد موقع عمل دیگ کاری نمی تونیم بکنیم و آماده نبودنمون و جبران کنیم.

وای چه سخت بود ;D

مرضیه

Member
Dr_Ghaffari گفت:
سلام مسابقه معنی ضرب المثل " این الاغ جوی پای کتل خورده " یعنی چه و چه کاربردی دارد ؟
دوستان شیرازی منتظرم دادار عزیز انگلیسی ها را که خوب بلدی با کاکو شیرازی ها چه می کنی ؟
مرضیه خانم هم که خوزستانی بلدید بسم الله !
ای بابا،دکتر جان اینجوری که نمیشه!!!
اول جایزه رو مشخص کنید تا بگم! ;D ;D
من دیگه مزه ی جایزه گرفتن رفته زیر زبونم ،به این آسونیا هم جوابو نمی گم !!
جدای از شوخی،اگر تا آخر شب کسی جواب رو نگفت ،خودم اینکارو میکنم! ;)
ولی گفته باشم از خیر جایزه نمیگذرم...! :D

Dr_Ghaffari

Active member
بستگی دارد چه کسی پاسخ بدهد اگر شما باشید که جایزه تکراری نمی شود داد ولی به هر حال یک جلد کتاب است .دوستان تا پایان ماه شعبان وقت دارند !

مرضیه

Member
Dr_Ghaffari گفت:
منتظرم سایر دوستان نیز تشریف بیاورند !

خب پس با وجودیکه نمیدونم جواب من صحیح هست یا خیر من هم صبر میکنم تا سایر دوستان نظراتشون رو بنویسند،
و بعد جواب خودم رو ارسال میکنم.
امیدوارم که دوستان جواب صحیح رو زودتر ارسال کنند.

Dr_Ghaffari

Active member
مرضیه گفت:
Dr_Ghaffari گفت:
منتظرم سایر دوستان نیز تشریف بیاورند !

خب پس با وجودیکه نمیدونم جواب من صحیح هست یا خیر من هم صبر میکنم تا سایر دوستان نظراتشون رو بنویسند،
و بعد جواب خودم رو ارسال میکنم.
امیدوارم که دوستان جواب صحیح رو زودتر ارسال کنند.
اما من می دانم و یقین دارم که پاسخ شما اشتباه خواهد بود مگر اینکه آنچه الان برای پاسخ در ذهن شما است تغییر یابد .

بالا