amin ashrafganjuey
Member
تا اونجائی که من تو تاپیکای مربوط به اسبها گشتم همه اسبها دارای بهترین خط خونی و دارای بهترین کره ها در داخل و خارج هستن!!!
به نظر من درجه یک هست ایران فرر خیلی اسب خوبیه ولی حیف ازش کشش نمیشه...........من فکر نمیکنم درجه یک وارد ایران بشه.کیه که بخاطرش اونهمه پول بده؟اونایی هم که اسب وارد میکنن کدوم بخاطر اصلاح نژاد اسب وارد میکنن؟همه دونبال سود خودشونن.اگه هدف اصلاح نژاد بود امید داشت که درجه1 وارد ایران بشه.بعدشم اگر وارد بشه اینقدر چشمو هم چشمی هست که حتی اونایی هم که خالص دارن میرن میکشن.ما اگه راست میگیم با اسبای خودمون بهترین تولید رو داشته باشیم نه اینکه روز به روز سیلمی یا مادیان وارد کنیم
به نظر من درجه یک هست ایران فرر خیلی اسب خوبیه ولی حیف ازش کشش نمیشه...........
معلومه که فرر برای اونا درجه1 نیست ولی خوب درایران سیلمیه خوبی به حساب میاد.بهترین های جهان حاصله سالها اصلاح نژاد ورسیدگی ومدیریت و...است حتی اگه مروان هم بیاد ایران با مادیانهای ما نمیتونه بهترین دنیارو بده ولی میتونه به اصلاحنژاد کمک کنه اونهم درشرایط خاص مثلا شاید درست نباشه خیلی از مادیانها با مروان کره بدن.خوب این یعنی الان فرر یک سیلمی درجه یک آمریکاست که وارد شده؟
و یعنی ما از سال آینده ایشالا بهترین کره هارو در سطح جهان خواهش داشت؟
به نظر من درجه یک هست ایران فرر خیلی اسب خوبیه ولی حیف ازش کشش نمیشه...........
معلومه که فرر برای اونا درجه1 نیست ولی خوب درایران سیلمیه خوبی به حساب میاد.بهترین های جهان حاصله سالها اصلاح نژاد ورسیدگی ومدیریت و...است حتی اگه مروان هم بیاد ایران با مادیانهای ما نمیتونه بهترین دنیارو بده ولی میتونه به اصلاحنژاد کمک کنه اونهم درشرایط خاص مثلا شاید درست نباشه خیلی از مادیانها با مروان کره بدن.
سیلمی فارون نمونشه مجموعه ی پارسیا اوردش اکثر مادیان هارو ازش پر کردن نتیجه هم...حتی مادیان خالص دارن که دوسال پشته سره هم از فارون کره داده...ازاقای اشرفی با این تجربه بعید بوددوست عزیز همه سیلمی هایی که وارد ایران شدن خوبن ولی خوب کشش نشدن.مثلا یک سیلمی وارد میشه در اولین ماه 30تا کشش ازش میشه که از این 30 کشش شاید 5تا کشش خوب باشه.خدا نکنه که مالک سیلمی یه باشگاه داشته باشه که 20_30تا مادیان توش باشه همه رو میکشه برای اینکه بگه خودم بیشترین کره از این سیلمی دارم.
معلومه که فرر برای اونا درجه1 نیست ولی خوب درایران سیلمیه خوبی به حساب میاد.بهترین های جهان حاصله سالها اصلاح نژاد ورسیدگی ومدیریت و...است حتی اگه مروان هم بیاد ایران با مادیانهای ما نمیتونه بهترین دنیارو بده ولی میتونه به اصلاحنژاد کمک کنه اونهم درشرایط خاص مثلا شاید درست نباشه خیلی از مادیانها با مروان کره بدن.
سیلمی فارون نمونشه مجموعه ی پارسیا اوردش اکثر مادیان هارو ازش پر کردن نتیجه هم...حتی مادیان خالص دارن که دوسال پشته سره هم از فارون کره داده...ازاقای اشرفی با این تجربه بعید بود
اگر همچین سیلمیهایی بیاد وعلمی کاربشه به نظره من میتونم برسیم ولی وقتشو دیگه من نمیدونم.مطمیین باشید همچین سیلمیهای ایران نمیاد ویا وقتی میاد که دیگه دیرهخوب شما فکر میکنید اگه همه شرایط که شما گفتین فراهم باشه و ما سیلمی هائی اینچنینی وارد کنیم چند سال دیگه به سطح c یا b یا a میرسیم؟
اگر همچین سیلمیهایی بیاد وعلمی کاربشه به نظره من میتونم برسیم ولی وقتشو دیگه من نمیدونم.مطمیین باشید همچین سیلمیهای ایران نمیاد ویا وقتی میاد که دیگه دیره
خوب شما فکر میکنید اگه همه شرایط که شما گفتین فراهم باشه و ما سیلمی هائی اینچنینی وارد کنیم چند سال دیگه به سطح c یا b یا a میرسیم؟