میشه اساتید اسبهای درجه 3 و 4 که وارد شدن رو معرفی کنند؟

تا اونجائی که من تو تاپیکای مربوط به اسبها گشتم همه اسبها دارای بهترین خط خونی و دارای بهترین کره ها در داخل و خارج هستن!!!

سامان حسینی

Active member
حالا درجه 4 که نه ولی اکثرا درجه 2 و3 هستن.خیلیاشون از مزرعه های بزرگن ولی تولیدات درجه 1 مزرعه نیستن.

amin abdian

Member
من تبریز 1 نفر رو می شناسم که تا حالا 2 تا به مشاوره و به دست ایشون وارد شده که هیچ کدوم مالی نیستن!!!

یعنی همینا که دارای بهترین خط خونی هستن درجه چند هستن ؟
اینا که تو تاپیکا رو دستشون تو دنیا نیست

من فکر نمیکنم درجه یک وارد ایران بشه.کیه که بخاطرش اونهمه پول بده؟اونایی هم که اسب وارد میکنن کدوم بخاطر اصلاح نژاد اسب وارد میکنن؟همه دونبال سود خودشونن.اگه هدف اصلاح نژاد بود امید داشت که درجه1 وارد ایران بشه.بعدشم اگر وارد بشه اینقدر چشمو هم چشمی هست که حتی اونایی هم که خالص دارن میرن میکشن.ما اگه راست میگیم با اسبای خودمون بهترین تولید رو داشته باشیم نه اینکه روز به روز سیلمی یا مادیان وارد کنیم

علی اصفهانی

Active member
اگر کسی هم بتونه تشخیص بده اصولا نمیشه برای اسب کسی درجه ای اعلام کرد . چون مالکش ناراحت میشه .

بنده که چیزی نمیدونم از اسب
به نظرمم هر موجود زنده ای قابل احترامه و دوست داشتنی
فقط یه پارادوکسی بود که برام پیش اومد
اگه این اسبائی که وارد میکنن بهترینها هستن پس چرا درجه 3-4 و اینا هستن؟

حامد

Member
ما ایرانی ها همیشه چشممون به دست دیگران بوده و فقط بیرون گود شعار میدیم ، نه قادر به هرینه اییم برای خرید نه توان تولید داریم. من به جرات میگم اگر مروان هم که چند ساله اسب سال میشه بیاد ایران روش عیب و ایراد میذارن . بدبختی قضیه از اونجاست همه تازه کارا آتیششون تندتره به نظر من ما ، اول باید خودمون اصلاح نژاد بشیم بعد اسبامون

من فکر نمیکنم درجه یک وارد ایران بشه.کیه که بخاطرش اونهمه پول بده؟اونایی هم که اسب وارد میکنن کدوم بخاطر اصلاح نژاد اسب وارد میکنن؟همه دونبال سود خودشونن.اگه هدف اصلاح نژاد بود امید داشت که درجه1 وارد ایران بشه.بعدشم اگر وارد بشه اینقدر چشمو هم چشمی هست که حتی اونایی هم که خالص دارن میرن میکشن.ما اگه راست میگیم با اسبای خودمون بهترین تولید رو داشته باشیم نه اینکه روز به روز سیلمی یا مادیان وارد کنیم
به نظر من درجه یک هست ایران فرر خیلی اسب خوبیه ولی حیف ازش کشش نمیشه...........

سامان حسینی

Active member
خوب این یعنی الان فرر یک سیلمی درجه یک آمریکاست که وارد شده؟
و یعنی ما از سال آینده ایشالا بهترین کره هارو در سطح جهان خواهش داشت؟
معلومه که فرر برای اونا درجه1 نیست ولی خوب درایران سیلمیه خوبی به حساب میاد.بهترین های جهان حاصله سالها اصلاح نژاد ورسیدگی ومدیریت و...است حتی اگه مروان هم بیاد ایران با مادیانهای ما نمیتونه بهترین دنیارو بده ولی میتونه به اصلاحنژاد کمک کنه اونهم درشرایط خاص مثلا شاید درست نباشه خیلی از مادیانها با مروان کره بدن.

به نظر من درجه یک هست ایران فرر خیلی اسب خوبیه ولی حیف ازش کشش نمیشه...........

دوست عزیز همه سیلمی هایی که وارد ایران شدن خوبن ولی خوب کشش نشدن.مثلا یک سیلمی وارد میشه در اولین ماه 30تا کشش ازش میشه که از این 30 کشش شاید 5تا کشش خوب باشه.خدا نکنه که مالک سیلمی یه باشگاه داشته باشه که 20_30تا مادیان توش باشه همه رو میکشه برای اینکه بگه خودم بیشترین کره از این سیلمی دارم.

معلومه که فرر برای اونا درجه1 نیست ولی خوب درایران سیلمیه خوبی به حساب میاد.بهترین های جهان حاصله سالها اصلاح نژاد ورسیدگی ومدیریت و...است حتی اگه مروان هم بیاد ایران با مادیانهای ما نمیتونه بهترین دنیارو بده ولی میتونه به اصلاحنژاد کمک کنه اونهم درشرایط خاص مثلا شاید درست نباشه خیلی از مادیانها با مروان کره بدن.

اگه قرار باشه همه مادیانها با یک سیلمی کره بدن که دیگه... .دلم برا اون مادیانا میسوزه به شدت

سامان حسینی

Active member
دوست عزیز همه سیلمی هایی که وارد ایران شدن خوبن ولی خوب کشش نشدن.مثلا یک سیلمی وارد میشه در اولین ماه 30تا کشش ازش میشه که از این 30 کشش شاید 5تا کشش خوب باشه.خدا نکنه که مالک سیلمی یه باشگاه داشته باشه که 20_30تا مادیان توش باشه همه رو میکشه برای اینکه بگه خودم بیشترین کره از این سیلمی دارم.
سیلمی فارون نمونشه مجموعه ی پارسیا اوردش اکثر مادیان هارو ازش پر کردن نتیجه هم...حتی مادیان خالص دارن که دوسال پشته سره هم از فارون کره داده...ازاقای اشرفی با این تجربه بعید بود

خوب شما فکر میکنید اگه همه شرایط که شما گفتین فراهم باشه و ما سیلمی هائی اینچنینی وارد کنیم چند سال دیگه به سطح c یا b یا a میرسیم؟

سیلمی فارون نمونشه مجموعه ی پارسیا اوردش اکثر مادیان هارو ازش پر کردن نتیجه هم...حتی مادیان خالص دارن که دوسال پشته سره هم از فارون کره داده...ازاقای اشرفی با این تجربه بعید بود

اگر خالص ایرانی میراث هر کشور دیگه ای بود اونوقت میدیدیم چی میشود.بزرگترین سرمایه اسب ایران خالص ایرانیه که بدبختانه هیچکس بهش فکر هم نمیکنه.واقعا ادم میخواد بشینه شبو زور برای این خالصا گریه کنه.توی باشگاه انتظاری در یزد هم دیدم چندتا مادیان خالص رو از دبی پاشا یا علیشارالبری کشیدن.واقعا این چه تدبیریست.اسبدارا بجای اینکه خالص ایرانی را روبه بهبودی بیشتر ببرن خودشونو به وارداتی چسبوندن ایکاش حداقل چیزای قابل قبولی هم تولید میکردن

سامان حسینی

Active member
خوب شما فکر میکنید اگه همه شرایط که شما گفتین فراهم باشه و ما سیلمی هائی اینچنینی وارد کنیم چند سال دیگه به سطح c یا b یا a میرسیم؟
اگر همچین سیلمیهایی بیاد وعلمی کاربشه به نظره من میتونم برسیم ولی وقتشو دیگه من نمیدونم.مطمیین باشید همچین سیلمیهای ایران نمیاد ویا وقتی میاد که دیگه دیره

اگر همچین سیلمیهایی بیاد وعلمی کاربشه به نظره من میتونم برسیم ولی وقتشو دیگه من نمیدونم.مطمیین باشید همچین سیلمیهای ایران نمیاد ویا وقتی میاد که دیگه دیره

با این اوصاف که میفرمائید ما همیشه یه وارد کننده یا بهتر بگم یه مصرف کننده باقی میمونیم!

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞

نمیرسیم

اصلا لازم نیست برسیم. برا رقابت باید تعدادی مادیون و سیلمی درجه یک با خون روز داشت.

کاربرد خالصا شو و زیبایی و پوزه باریک نیست. به زور میبریم اونطرفی. تازه میشیم 80 سال پیش مصریها.
کاربردشون سواری و داشتن بعنوان یک سرمایه ملی هست.

بالا